Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz pinnacle #25304 üzenetére
Hát nem tudom, a törvény az törvény...
Mi az, hogy x cégre vonatkozik, a Telenorra meg nem?
Bár lehetne nem egy dolgot említeni, amit valakinek lehet, valakinek nem, szomorú csak az, hogy ma Magyarországon nem vonatkoznak mindenkire a törvények...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
pinnacle
nagyúr
válasz 313313 #25305 üzenetére
Gondolom jól felkészült ügyvédeik vannak, már csak ebből a nyakatekert mondatból következtetve, "rendelet nem vonatkozik az online megrendelésre, mivel a megrendeléssel a megrendelő keresi meg a Telenort, aki a megrendelőt kívánságára - megrendelése alapján - keresi fel." Az emberek meg nem mennek pereskedni, 20-50k Ft-s telefonokért. Mondjuk azt nem tudom, hogy az NFH el tud-e járni ilyen ügyben, vagy mehetek kormányhivatalba, békéltető testülethez, bíróságra. Mivel ez a mentesülés már régen fent van a Telenor oldalán, gondolom ott is marad, az NFH sem tehet semmit.
Vodafone, Telekom nem simlizik, utóbbinál már át is írták 14 napra.
Az külön bosszantó, hogy a Jazzy rádióban hallottam, a Telenor vezetőjétől, hogy cége számára mennyire fontos az etikus eljárás.[ Szerkesztve ]
-
-
Vangelis
félisten
Tehát akkor a telenor a készülék (szerintük jelentős!) kedvezmény miatt nem enged tarifát váltani az áremelés ellenére sem?
De , ha mondjuk én most feljebb váltok az áremelés miatt akkor ugye ott mondjuk 0FT én meg 100k ért vettem.
Akkor vissza kapok 100 ezret?
Akkor így lenne jogos nem?
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
kokokka
őstag
Zseko! Lehet, hogy mégis hülye vagyok, mert nem értem mit szeretnél ezzel mondani Telenorosként nem tudok mobilnetet használni, mert közel s távol a nyomorral egyenlő amit nyújtanak. Ugyan abban a körzetben a WEB Quick-el tökéletesen működik a mobilinternet. Mi az, hogy a " két (három) cég ugyanazt az eszközt/akármit használja netre" Ezt mire érted?
-
zseko
veterán
válasz kokokka #25310 üzenetére
Arra gondoltam, hogy szerintem mindhárom szolgáltatónak saját hálózata van, saját eszközökkel, saját területi preferenciákkal, nem pedig egy közöset használnak, ebből nekem evidens hogy másik szolgáltatónak attól még lehet normális netje, hálózata ott ahol az egyiknek nincs
Mindez persze ebből a mondatodból indulva: Érdekes, hasít az internet.HR24.hu
-
x1port
addikt
-
kokokka
őstag
Ez teljesen egyértelmű. Reméltem, hogy ennyire nem nézel hülyének ezzel kapcsolatban Én csak arra utaltam ezzel, hogy bár az előfizetésemben benne van a mobilinternet, mégis egy másik szolgáltatólt tudom csak használni. Ez meg ugye egy újabb kiadás, aminek nem kéne lennie, ha a Telenor normális internetet adna tartva magát a hazug reklámjaihoz! De! Ebből viszont adósik a kérdés, hogy ha egyszer nem tudom használni a hálózatukat mobilnetre, akkor miért nem szedethetem ki ezt az opciót a csomagomból? Miért nem engednek emiatt az előfizetési díjból, amit aztán költhetnék egy másik szolgáltatónál normálisan működő mobilnetre? Persze tudom, hogy ezt is sokan kiforgatásnak veszik, de ebből is látszik, hogy ők mindent megtehetnek, mi meg semmit....
-
kokokka
őstag
válasz x1port #25313 üzenetére
Kezdem úgy érezni, hogy személyes sértésnek veszed, ha valaki fikázza a Telenort. Van ennek valami különösebb oka? Nem igaz, hogy Te nem látod mi folyik itt? Kardoskodsz az Ő igazuk mellett, holott tudod, hogy nekülnk van igazunk. Nekik pedig nincs, mert tudjuk, hogy ők csak a profitjukat akarják még feljebb emelni. Bármi áron! Miért csak itthon van az, hogy azon kell gondolkodnunk, vajon kinek mi a "jelentős kedvezmény"? Ahhoz az összeghez képest, amit van pofájuk elkérni havi előfizetési díj (vagy még inkább percdíj, kapcsolái díj, külön számlázandó SMS díj) címén, a 0Ft-os telefon is drága! A hűségidőd alatt többszörösen visszafizeted te annak a készüléknek az árát a használati díjakon felül is! Akkor igazából kinek is van a két fél közül "jelentős kedvezménye"?
-
x1port
addikt
válasz kokokka #25317 üzenetére
Dehogy , ez nem személyes sértés.
Csak logika.
Nem védem a Telenort de próbálj meg logikusan gondolkodni.Hisztizik itt mindenki az 500 forintért de konkrétan még senki nem tette meg ez ellen a hivatalos feljelentést.
És miért is nem ?
Mert tudják nagyon jól ,hogy aláírta azt a szerződést amivel a kezében NEM tehet hivatalosan panaszt.De aki az 5200 forintos előfizu mellé kap egy telefont 0 FORINTÉRT ráadásul ezt az összeget le is beszélheti + ingyen navigáció , facebook , böngészés....
Jó most felemelték 500 forinttal.
Engem konkrétan nem vág földhöz pedig nem vagyok burzsuj.
Pláne ha ez után megint nem emelnek vagy 2-3 évig.Ennyi erővel hisztizhetnék a péknél , a hentesnél , a villanyszámlásnál.
Oké ott nincs szerződés de lófaszt nem érek vele.
Ha emelkedik a kenyér ára mindenhol emelekdik.
Ráadásul ez alapvető élelmiszer az okostelefon meg luxuscikk.(#25318) Vangelis : Nem számít egyáltalán.
Csak nem hiszem el ,hogy 100 ezer forintos vásárlásnál még + aláírtál egy tarifahűséget is.
Kvázi válthatsz lejjebb.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz x1port #25319 üzenetére
Az elv bosszantó, ha én vállalom hogy x ftot fizetek 2 évig, akkor nekem addig ne emeljen. A Telekom vezetékes oldalon emelt kb fél éve, sokan felmondhatták volna a szerződést emiatt ha mindenkinek emelnek. Úgy emeltek, hogy az új ügyfélnek drágább, s ha az aktív hűséged letelik s hosszabbítasz neked is drágább s így nem mondhatja fel a meglevő üf. Ha a mobilszolgáltató emel követhetné ezt a példát s elfogadóbb lenne az ügyfél. Ha Vangelis a legolcsóbb csomagban vette a telefont nem tud lejjebb váltani. Ha valaki felelősen bevállal x ft havi díjat 2 évre s emelnek rajta s nem tudja fizetni ki tehet róla? Az ügyfél felelősen döntött mikor belevágott a 2 év rabságba adott díjjal...
Az áram, gáz annyiba kerül amennyit fogyasztasz, ha soknak érzed, a heti 2 helyett 1szer porszivozol. Viszont az előfizetésnél van egy fix alapdíj(ha csökkentem az 50 perc hívást 35 percre nem lesz kevesebb a havidíj ha 60 perc van a legkisebb csomagban(nem tudom mi van a legkisebb csomagban csak egy példát írtam)...[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
Én logikusan gondolkozom, Te viszont az Ő fejükkel. Úgy persze, hogy igazad van! De én nem kapom, hanem adom a pénzt, és ez nagyon nem mindegy. Pedig azt a Qrva papírt ők is úgy írták alá, ahogyan én : két évre vállalva a feltételeket! Vállalva, hogy ez alatt én nem változtatok, de akkor Ők miért teszik, tehetik ezt? Ez nem logikus gondolkozás kérdése kérem, ez a két fél részéről aláírással hitelesített, papírra vetett tény. Ennyi. Nem vág földhöz az ötszáz forint? Engem sem a 300, pedig a 3190Ft-os díjamat közel 10%-al emelik! Így leírva már elég meredek nem? És ha ezt a hátralévő másfél éves rabszolgaságom alatt még minden harmadik hónapban eljátszák? Az is jogos lesz igaz, mert aláírtam. Ha továbbra is úgy beszélsz, mintha érdeked fűződne ahhoz, hogy megvédd őket, az a Te dolgod. De nincs igazad, és ezt valahol Te is érzed szerintem.
-
Sayuar
senior tag
Ez egy nagyon gusztustalan húzás a telenor részéről.
Jobb helyeken ezt másképp szokás csinálni:
- a havi díjat nem emelik, csak a percdíjakat, így eldöntheted, hogy kevesebbet beszélsz, és ezáltal nem emelkedik a havi számlád- amennyiben emelik a havi díjat, úgy bármikor felmondhatod a szerződést kötbér megfizetése nélkül. Mert nem csak te vállalod azt, hogy fizeted a számlát 2 évig, hanem a szolgáltatónak is tartania kellene magát a szerződésben leírtakhoz.
- látom nagyon nagy kárt okozott az emberekben az elmúlt 70 év: "ez van, örüljünk."
- kíváncsi lennék, hogy a fizetésed is ennyivel nő? Mert ha nem, akkor bármilyen áremelés (most konkrétan a telenoré) életszínvonal romlás idéz elő.
- a havi 500 Ft nem okoz gondot? Ha nekem van 500 forintom, amit nincs mire költsek (bár ez Magyarországon felér egy sci-fi-vel) akkor azt inkább egy alapítványnak adom, legalább hasznosan költik el.
- mi lenne ha minden szolgáltató 500 forintos áremelést hajtana végre? Főtáv+elmű+fkf+telenor+közös költség+főgáz+upc kábel+....és ez összesen havi PLUSZ ÖTEZER forint többletköltséghez vezetne? A többi szolgáltatóval is ilyen toleráns lennél az emelés kapcsán?
- a végére egy személyes (de kérlek ne vedd sértésnek): majd amikor a lakásod havi hitelét + az autód havi hitelét fizeted, úgy hogy két gyermek jövőjéről is gondoskodsz (étel, ruha, iskolázás, nyaralás), és nem anyukánál laksz aki etet-itat-altat szülői szeretetből, akkor tudni fogod, hogy az a sokszor sok 500 forint áremelés (szolgáltatótól függetlenül) sok vagy kevés.
-
Vangelis
félisten
Pedig véded Nem is kicsit.
Holnap én is megnézem a szerződésemet.
De tényleg nem tett róla senki említést, hogy egyoldalúan módosíthatgatnak.
Biztos benne van. De hát az ügyfél jóhiszemű.... meg hülye, ha aláír rabláncot.Én sem vagyok teljesen tiszta... nem tudtam, hogy módosították a szerződés tartalmát, mert régebben nem volt benne.. szerintem.
-
asdf_
veterán
Tovabbra is csak ezt tudom mondani:
Elektronikus Hirkozlesi Torveny:
Az előfizetői szerződés módosítása
132. § (5) Amennyiben a módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető a határozott időtartamú előfizetői szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja a határozott időtartamú előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét. Ebben az esetben a szerződés felmondási ideje legfeljebb 8 nap lehet, a szolgáltató az igénybe vett kedvezményeket a felmondási idő lejártáig jogosult felszámítani.
Aki husegszerzodes kereteben keszuleket vasarol, az megnyeri azt, hogy a vastaggal kiemelt resz ra is vonatkozik, tehat az ot hatranyosan erinto ASZF valtozaskor nem fogja tudni felmondani a szerzodeset. Ennyi. Elismerem, kellemetlen erre utolag rajonni, de ugye szoktak mondani, a torveny nem ismerete nem mentesit annak kovetkezmenyei alol.
(halkan megjegyzem, a kiemelet szoveg minden egyes armodositos kozlemeny vegen idezve van, tehat olyan hatalmas ujdonsagkent ennek azert csak nem kene ernie a publikumot)
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz Sayuar #25323 üzenetére
De mi van akkor, ha ez csak egy teszt?!
Mert igazából nincs megszabva, hogy mennyit emelhetnek... most 200-500ft.
legközelebb ezen felbuzdulva emelhetnek 1000-5000ft-ot is, mert az ügyfél nem tehet semmit.Ezt igazából, már ki is beszéltük.
Én írtam már a NMHH nak és NFH-nak is.
Egyszer már volt velük ilyen harcom.. de talán kétszer is.... Mindkettőben nekem adtak igazat.
De lehet, hogy most ezzel a rejtett szerződés kiegészítéssel bexoptam......
Le merem fogadni, hogy a 2790ft-omból lesz a 2 év alatt 4000feletti összeg.
-
BandiHUN
veterán
Nem kell itt ezen annyit agyalni...elég megnézni a kábeltv szerződéseket,pl.Invitel..
Tőlem régi előfizetőként többet!!! akartak legombolni 2 évre,mint aki újként,próbára lép be,mondtam is,hogy ez nem OK....
És örülhettem,a végén PRIVÁTBAN ajánlották fel a 2 éves új belépős szerződést,persze az új előfizetők beépési kedvezményei nélkül,de legalább 2 évig,10+ év után CSAK annyit fizetek,mint akit most fogtak magunknak,a kedvezmény utáni tarifa persze!
Ez megy itt...el kell fogadni,DE nem belenyugodni a hülyeségbe.
Engem,ha nem vagyok "paraszt",megdumáltak volna majd'2x dijra,és mivel itt nem nagyon van más...
De a Telenornál most élvezem,hogy végre a nevemen a kártya,és annó 1x már voltam új előfizető,DE most pl.a mobilnet is ingyen jön 3 hónapig megint Kicsit törleszt a sors Na jó,sose vettem semmit annó a régi előfizum miatt kedvezményre...szóval...
Csak független telót veszünk a családban,kártya-dijcsomag bejáratott mindenkinek...De úgy általánosságban tetű dolog,hogy a legtöbb szolgáltató többet ad egy újnak,mint egy régi x éve hűségesnek.5ezer ft készülékkedvzmény 10 évre?Na nemá...a Telekomnál legalább van aranykártya,stb,a Telenornál semmi ilyen,de a Vodánál se...
Kötsz valamit,aztán rájössz,hogy pár hónap múlva jön sokkal jobb.Ezért kel független teló,és akinek nagyon kell szerződés,az is 1 évre,és ugye készülék nélkül...akkor lehet azért alkupozicióba kerülni(ami vicc,mert most pl.a tv-vel ha nem alkudozok,átb...nak?Nem piac ez...jól jártam,de aki nem csap az asztalra?),max.elhordozza az ember a számát...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Sayuar
senior tag
válasz Vangelis #25327 üzenetére
Az utóbbi hónapokban nagyon érdekes dolgot láthattunk Nagy-Britanniában:
a brit vodafone 2-szer is árat emelt 7 hónap alatt. Fokozatosan a 35 penny-s árból így lesz 40 penny, majd 2014-06-28-tól 45 penny.7 hónap alatt ez 28% áremelés !!!
Nekem vodás előfizetésem van, de amint lejár a hűség felmondom, és soha többet nem írok alá hűségidős szerződést: pont az ilyen ÁREMELÉSEK miatt.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Ez most kissé szarkazmus lesz, előre is elnézést
Én S4-et vettem tavaly Smarttarifa Extra 3 csomagban 112e forintért előrendelésben, tehát az európai(?) forgalmazás első napján már a kezemben volt . A havidíja 7.790,-ft, 200 perc beszélgetés és 2GB net. A havidíjam az előzőhöz képest csak egy kicsit változott, durván egy ezressel lett több, a percek nem, de a netem 4x-re nőtt (+deezer, ugye)
Szóval a te olvasatodban miért vettem olcsó tarifacsomaggal telefont 'drágán', ahelyett hogy vettem volna '0' forintért, igaz drágább csomaggal? (galaxy ace, vagy young, vagy más márkák egyéb alsó/középkategóriás telefonnak csúfolt készülékei nálam nem játszanak. Volt szerencsém hozzájuk, többet az életbe se.)
Kicsit számolva a két év alatt kifizetek 24x7.790,- + a telefon ára 111.990,- azaz 298.950,- forintot. Ha megveszem '0' forintért mivel 'azonnalkellmertnemtudokélninélküle' akkor az idióta módon bevállalt 21.990,- forintos havidíjjal számolva a két év alatt kifizetek 24x21.990,- azaz 527.760,- forintot. A különbözet 'csekély' 228.810,- forint. Hát, csak gratulálni tudok annak a hülyének aki ezt bevállalja úgy, hogy egyébként nincs szüksége korlátlan csomagra.
Az én telefonálási szokásaimnak még ez a díjcsomag is sok, de ár/érték arányban ezzel jöttem ki a legjobban. Ha még hozzávesszük, hogy eladva az S2-t így tényleges bekerülési értéken 60e forintért és elsőként jutottam hozzá egy csúcskategóriás telefonhoz (amit slusszpoénként kártyafüggetlenül kaptam meg), vajon melyikünk a nagyobb hülye, én aki 60e-ért jutottam hozzá egy független telefonhoz alacsony havidíjért vagy aki bevállalt 2 évet havi 22e-el egy szolgáltatós telefonért 'de nulla forintért elhozhattam vazze!!'Egyébként számomra a net a lényeg, letelik a rabság átmegyek kártyásra, havi 3.000,-ért van 2GB net és sz..janak le... Skype, Viber na meg voip, és mindent el tudok intézni amit akarok. Még az is lehet hogy a kötbért bevállalva is olcsóbbra jövök ki, nem számoltam még át...
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
-
Fboy
aktív tag
Azt hol tudom megnézni, hogy a hónapban hányszor volt használva a mobile online start? A Mytelenor app nem írja a számlainformációnál. Vagy az ott feltüntetett összegben már benne van ez? Az adatcsomagnál csak azt írja, hogy n.a.
-
x1port
addikt
Igen de amikor nyomták a marketinget az is ott volt ,hogy a havidíj 100% ban lebeszélhető.
De ez most megszűnt , ezért (is) rinyálnak az emberek.De tök igaz amit írtál.
Vállaltad a tarifacsomag hűséget a kapott kedvezményért cserébe.Az esetleges módosításokkal együtt.
Ami jelen esetben meg is történt.Egyébként pedig ha a telenor jófej lenne az emelésért cserébe eltörölné az adatkorlátot.
Pláne egy már közel 6000 HUF-os előfizetési díj mellé.[ Szerkesztve ]
-
válasz x1port #25336 üzenetére
Smartextra1 nem változott 1-én, se 3-n. A július 1-i változást is megússza, de 25-én utoléri az emelés 2790.-ről 2990.-re emelik.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
g0dl
addikt
A (z egyébként elképesztően lassú) telenor szolgáltatás megrendelő felületén van egy ilyen megrendelhető szolgáltatás:
" Mobil Online Start szolgáltatás: LETILTÁS 0 Ft"Nem tudom miért nem tudják ezt értelmesen megfogalmazni, de ugye ennek megrendelése azt jelenti, hogy a "Mobil Online Start" szolgáltatást letiltom? Azaz véletlen adatforgalmazással nem fog aktiválódni?
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #25261 üzenetére
Beszéltem az NFH-val. Azt mondták igazam van, de
"Felhívjuk figyelmét, hogy a fogyasztóvédelmi hatóság eljárása során csak azt vizsgálhatja, hogy a kereskedő a fogyasztói kifogás/panasz intézési rendjére, határidejére vonatkozó jogszabályi előírásokat betartotta-e.
A fogyasztóvédelmi hatóság nem kötelezheti a kereskedőt kijavításra, kicserélésre, árleszállításra vagy a vételár visszatérítésére. Ha Ön ilyen irányú igényt kíván érvényesíteni, a hatóságnak hatáskör hiányában el kell utasítania panaszát. A szerződéses jogviszonyhoz kötődő jótállásból, illetve szavatosságból eredő jogviták kötelező erejű eldöntésére kizárólag bíróságnak van hatásköre. Tájékoztatjuk, hogy a polgári bírósági eljárás alternatívájaként lehetőség van a békéltető testület segítségét igénybe venni a vita eldöntésében."Igaz a bírság nagyobb lesz, mint 42.490Ft, ráadásul nem egy sufni GSM-ről van szó, ha több is eset történhetett a GVH-t is bevonják, de én mehetek békéltető testülethez, bíróságra a pénzemért.
Ezért nem érvényes rájuk az elállás sem, ami szintén törvényellenes az NFH szerint, mert senki nem akar bíróságra járni.Egyébként ez tényleg bosszantó, hogy az NFH hiába bírságol meg egy céget, attól függetlenül még bíróságra is kell járni az ügyfélnek.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Beolvastam neki ezt a kamu szöveget, de azt mondta, hogy nem helyes, mert a megrendelés módja a lényeg, ami elektronikus. Egyébként rá lehet valahol keresni, hogy a Telenort bírságolták már ezért?
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz pinnacle #25342 üzenetére
Csak roviden, mert mar tobbszor irtam itt (is):
Szeretnel egy telefont a telenortol, megrendeled. Tudsz telefont venni uj husegszerzodes alairasa nelkul? Nem. Kijonnek, kihozzak a szerzodest, alairod (innentol kezdve maris nem tavollevos a hang elofizetes), majd miutan alairtad ezutan a pillanat utan jutunk el egyaltalan odaig, hogy te kedvezmenyesen tudjal keszuleket vasarolni (mert eddig uj elofizetes hijan nem is voltal jogosult ra). A telefont ott helyben, szinten papiron (igy szinten nem tavollevosen) veszed meg a futartol. Felmerulo kerdes: tehat tudtal-e egyaltalan telefont rendelni a netrol azelott, hogy alairtad a szerzodest? Ugye hogy nem. Mi tortent tehat? Jelezted szerzodeskotesi -hosszabbitasi es telefonvasarlasi szandekodat, ok meg uzleten kivuli kereskedes soran kiszolgaltak.
Ahhoz, hogy jogosult legyel elallni 8 -illetve most mar 14- napig, ahhoz tavollevos szerzodesnek kell kottetnie, aminek egyik legfobb ismerve, hogy KIZAROLAG tavkozlesi eszkoz utjak jon letre. A fenti tortenet pedig egyaltalan nem ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Értem én, hogy védeni kell a Telenort, de:
- evvel a netes vásárlással is csak a Telenor kötözködik és náluk nincs elállás 8 napon belül (másik 2 szolgáltatónál igen)
- ha egy készüléket cserélni kell, azt cserélni szokták vagy visszaadják az árát, ha már nem forgalmazzák (legalábbis Vodafone, T-mobil...)
- ha menet közben változnak a szerződési feltételek (havidíj módosul, módosul a lebeszélhetőség, hívás mérés....) akkor minden normális szolgáltató enged szerződést módosítani, akár tarifahűség esetén is, vagy kedvezményt ad... (erre volt példa Vodafonenál és T-mobile-nál is...)Azt hiszem ezekből sok minden kiderül....
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
asdf_
veterán
válasz pinnacle #25347 üzenetére
Az a baj, hogy hosszu evek alatt sok olyan dolgot olvastam, amikor az NFH hulyeseget mondott a fogyinak, tehat siman ez is beleeshet ezekbe
A megrendeles modjaval pedig amiatt vitatkozom, es amiatt gondolom, hogy a telenor gyakorlataba nem lehet belekotni (kulonben x ev alatt csak lett volna valaki, ha mas nem a hatosagnak hivatalbol illenek eljarni ugyebar fogyasztok szeles koret erinto jogsertes gyanuja kapcsan), hogy idobielileg vannak problemak a dologgal. Te nem tudsz megrendelni ugy egy kedvezmenyes aru telefont, hogy meg nem vagy jogosult megvasarolni azt (=ala nem irtad a szerzodest). Csak utana. Pontosan ezert kezeli a Telenor ezt ugy, es hasznalja is azt a megfogalmazast, hogy te nem telefont rendelsz, hanem szerzodeskotesi szandekot jelzel, es telefonvasarlasi szandekot jelzel. Prepiadnel meg igen, nincs huseg, de a prepaid telefonok ara is kedvezmenyes (muahaha) a fuggetlenekhez kepest, ergo ezen kedvezmenyes aron szinten csak a prepaid elofizetes alairasa utan tudsz keszuleket venni. A szerzodest meg papiron, tintaval, akkor irod ala, amikor kijott a futar, ha alairtad, akkor van az a T idopillanat, amikortol egyaltalan arrol beszelhetunk, hogy telefont vasarolsz.
Mindezt persze szerintem.
-
whiskeys
őstag
Egyenleg:
1 700 FtÉrvényes: 2014.07.17-ig
sziasztok.
ha most töltök rá 1500-öt, akkor mától 90 nap, vagy 07,17-től plusz 90 napig él a kártya?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest