- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Nahát megint lekapcsolták a cellát így megint nincs a lakásban LTE. Tipikus telenor.
-
club1
veterán
Már az előző hozzászólásodnál akartam írni, hogy nagyon ne örülj a visszakapcsolásnak, mert városi környezetben valószínűleg műszaki oka volt a kiiktatásának. Mivel visszakapcsolták, az ok megint előjött. A hibajavításnak pedig a lekapcsolás is az egyik lehetséges módja...
-
tomp
félisten
De akkor miért nem azt írták, hogy igen lekapcsolásra került ideiglenesen egy hiba javítás idejére. De nem. Van lte. Ha nincs akkor az a ház miatt van. Ja persze...
Az első lekapcsoláskor a 3G egy kicsit megzuhant. Most legalább az jó.
Oldják meg elvégre ezért kapják a fizetésüket. -
zeorsdfd
senior tag
válasz Vangelis #25750 üzenetére
Nem, nem veszik ki, de 2x is végig kellett olvasnom az erre vonatkozó leírást.
Arról van szó, idézem, hogy a Smart Extrához tartozik egy ún. "Deezer Premium+ jellegéhez hasonló szolgáltatás", ami állítólag nem azonos a "Deezer Zeneszolgáltatással".
Annyit jelent ez, ha jól értem, hogy nem tudod pl megrendelni a Telenor utóbbi szolgáltatását pl valami akció keretében.
Zavaros, de a lényeg, hogy akinek Deezer kell, az smart extrát vegyen:-)[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz axioma #25755 üzenetére
Csak éppen a körbevágott kártya nem LTE képes, illetve ha régi nagy csippes, akkor nem a legjobb kaszabolni...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
axioma
veterán
válasz x1port #25759 üzenetére
Nekem a Veletech napjan vagtak. Merthogy flottas vagyok, es kellett volna flottapapir ahhoz, hogy cserelje...
Egyebkent igazad van, az uj funkciokat nem kapja meg, az en csomagomban viszont mind1 volt.
A vicc az, hogy turbo sim-hez vagott volt a sim. Ezert cserelni aka'r flottapapirral helyben penzert csereltek volna, mert serult. Ha a flottafelelos rendeli be, akkor a regit le se kell adni, ingyen jon a masik (mivel 2 evnel regebbi). Ha korbevagjak, akkor se gond, foleg hogy utana akar hivatalosan csereltethetem is...[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz axioma #25761 üzenetére
Elég sok telefonom volt az utóbbi időben.
Kártya ki - kártya be.
Ez megviselte a sim-et.Eddig már 2x cserélték nekem . tök ingyen.
Semmi kérdés nem volt.A másodikat csak azért cseréltettem mert szerettem volna egy fekete sim kártyát.
És ezzel az indokkal is mentem be a westendbe.
Mosolygott egyet a lány és adta is a feketét! -
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Az 1GB+deezer zene elofietesben 4g net van? -
club1
veterán
válasz b.daniel #25764 üzenetére
http://www.telenor.hu/upload/halozatsemlegesseg_mobileonline_140212.pdf
"4G hálózat elérhető" -
club1
veterán
válasz b.daniel #25766 üzenetére
Három dolgot keversz. Van ugye a maximális sebesség, ezt a szolgáltató a fő tarifacsomagnak megfelelően állítja be. Van ugye a 2-3-4G mobiltelefónia. Ebből mind a hármat képes használni az 1 GB + Deezer. És van benne havi 1 GB lassítatlan adatforgalom. Nem több és nem is kevesebb.
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt írja MyTelenor, hogy mobilvásárlásra felhasználható: 10000 Ft. Ez pontosan mit jelent?
Előre is Köszi
-
cirek
újonc
Sziasztok,
Budapest V. kerületben, csak nekem ment el a Telenor térerő, vagy más is tapasztal most ilyet?
(2 külömböző telefonban is próbáltam a SIMet, de nincs térerő)
-
whiskeys
őstag
sziasztok. most aktiváltam a kártyám. ez mit jelent? eddig 300 ft volt az egyenlegem. semmit nem rendeltem meg.
Telefonszám: 20xxxxxxx
Egyenleg: 0 Ft
Kedvezmény: 300 Ft
Vásárlási keret (pl. parkolásra, autópálya matrica vásárlásra): 0 Ft
Felhasználható: 2014.12.23. 0:00:00"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
anorche1
őstag
Leöltöttem a telefonomra a mytelenor nevű alkalmazást. Ebben a számlainformáció menüpont alatt ír olyat, hogy "mobilvásárlásra felhasználható 10000Ft" Ez pontosan mit jelent? Ha telenornál vennék új telefont, akkor 10 000Ft -tal olcsóbban kapnám meg?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
club1
veterán
Praktikum +Net Expressz csomag aktiválására kértek meg. A www.telenor.hu/expressz oldalon kitöltve az összes adatot, a legutolsó fordulóban az aktiválás gombra nem történik semmi (mindig visszajön az utolsó oldal az aktiválás gombbal). Gondoltam a firefoxot nem szereti, kitöltöttem IE alatt is, jelenség ugyanaz. Aztán Opera alatt is, jelenség ugyanaz. Na jó, legyen a második lehetőség, a 171. A 171-en közlik, hogy aktiválásra csak a 1220-on van lehetőség. (Miközben a csomaghoz adott tájékoztatóban egyértelműen a 171-et írják.) Legyen, 1220. A 1220-on közli a hang, hogy a csomag aktiválásra csak a 1220-on van lehetőség, és véletlenül sem aktiválásnak hívják a lehetőséget, hanem szóbeli szerződés kötésének. Kiválasztva leteszik a telefont. Még egyszer hívtam, akkor már kapcsolt ügyintézőhöz. Maga az aktiválás gyorsan történt, 5 percen belül jöttek az sms-ek. Irány utána az online. A megerősítő kód megérkezését követően beütöm: Hiba történt. Ha rossz kódot ütök be, akkor rossz kód, ha jót, hiba történt. Lekértem a megerősítő kódot újfent. Emailben szinte azonnal, sms-ben bő 10 perc múlva jött meg, az új kóddal is: Hiba történt.
Ez a Telenor, és ki vannak akadva, ha telenyomorozzák őket.
Egy egyszerű folyamatot nem lehet náluk hiba nélkül végigvinni, a tájékoztatókban leírtak jó ha fele működik.[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz minek?:S #25784 üzenetére
Jó eséllyel az én májusi csomagolású kártyáimat elfelejtették a rendszerben rögzíteni, így csak telefonon aktiválhatók. Jó eséllyel ha te is a 171-en próbálkoztál volna (ahogy a tájékoztatóban szerepel), téged is elküld a 1220-ra. Az online-ra pedig a fene se tudja miért nem lehet beregisztrálni a kártyát, de várok néhány napot (ha már ugye expressz kártyáról van szó), hátha mégis méltóztatnak beengedni...
-
g0dl
addikt
Ha tudok olyat, hogy cellid, meg LAC, akkor a torony földrajzi helyét hogyan tudom megtalálni?
A praktikum aktiválás nekem is teljesen össze-vissza ment. Aztán a sokadik próbálkozásra sikerült a netes felületen. A nehézkes a legfinomabb amit mondhatok a rendszerükre.
Most pl. a számlázási időszak ( aminek kezdőnapját, gondolom egy céges buli keretében sorsolják) jelölése teljesen eltűnt a felületről ( pedig jó lenne tudni) . Ott van a mező felirata, csak az adat hiányzik. ár hete ott volt még.
-
Qru
MODERÁTOR
Csak nálam nem megy az online vásálási felület a telenornál vagy az úgy ... ahogy van?
#nincsbennetarcsi
-
benfolds
őstag
sziasztok! kényszerűségből váltottam okostarifáról smarttarifára, és a váltás óta nem találom az asztali my telenor-on, hogy melyik irányba hány percet beszélek (vagy forintot, mert smartnál percek helyett lebeszélt forintokkal számolnak). csak én vagyok hülye, vagy tényleg nem lehet smartnál olyan jól követni a költségeket, mint okostarifánál? ha nem muszáj, nem nagyon akarok se többet, se kevesebbet beszélni, mint amennyibe a csomag kerül, úgyhogy jó lenne látni, hogy melyik irányba hány percet beszéltem/még beszélhetek. okostarifánál erre volt lehetőség, smartnál nem találom. köszi.
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
My Telenor alkalmazásban látom hogy hol jár a számlám ft-ban. Amit kiír összeget ezt hozzá kell adnom az előfizetési díjamhoz? Vagy hogy van ez?
-
MODERÁTOR
válasz SG3rg0 #25794 üzenetére
zerge861:
Abból kiindulva, hogy jelenleg nálam nulla forintot ír, gyanúm szerint igen.
Azt, hogy ez az összeg nettó vagy bruttó, nem tudom, de talán bruttó.benfolds:
Lehet, aktív a számodon a Mindenirány szolgáltatás. Ez eredményezhet ilyet.
Ami szerintem nem gond, mert ugye "akármerre" lebeszélheted a havidíjad.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
A problémám a következő:
Galaxy S4-em van. Eddig, pár hónappal ezelőttig vidáman kiírta, hogy fel vagyok csatlakozva a 4G hálózatra. Viszont már hetek (vagy hónapok?) óta nem csatlakozik fel soha, pedig ahol lakom (Debrecen) ott van 4G. Van valakinek valami tippje, ötlete, hogy miért van ez?
Köszi!
- mozi bolondéria -
-
atosan
addikt
válasz devil-k #25797 üzenetére
Szia,
Ahol laksz másnak sem csatlakozik fel? Ha csak neked nem, ki kéne próbálni a kártyád más 4g-s telóban, ha úgy megy, akkor a telefon topikjában kérdezz rá, ha úgy sem megy, és máshol sem, akkor a kártyát cseréltetném. Ha senkinek nem megy a lakókörzetedben, akkor cella gond.Az meg a másik, ami az alattam levő hozzászólásban van.
[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
313313
addikt
-
devil-k
nagyúr
válasz atosan #25798 üzenetére
Más Telenorosokat még nem kérdeztem meg ez ügyben. De az a furcsa, hogy eddig volt... SIM kártya csere pár napja volt (egyéb okok miatt), de se a régin, se az újon nem megy.
Az én csomagom igen specifikus, önkormányzati flottacsomag. Azt tudom, hogy Vállalati Hipernet 5 internet csomagom van.
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest