-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Tanácsot, segítséget szeretnék kérni.
Jelenleg egy Panasonic Lumix bridge gépet (FZ82) használok és szeretném egy kicsit komolyabb gépre cserélni. Fotózás terén elég sokat fotózok egyházi eseményeket (elsőáldozás, húsvét, éjféli mise, stb.) ezek közül van szabadtéri és templomon belüli esemény is. Ezek mellett családi programok, kirándulások alkalmával szoktam fotózni. Kinéztem egy Nikon D5600-at 18-140 vr kit-el. Nem tudom mennyire lehet ez számomra jó választás? Ami fontos lenne, hogy legyen wifi benne. Vagy esetleg volna valami jobb ajánlat közel hasonló árban (max. 210000. ft-ig)?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- PR-Telecom
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest