Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsa82

    tag

    válasz marcitp #37518 üzenetére

    Vigyázzunk azért ezzel, mert az új sonyt nem a belépő dslr-ek versenytársának szánták: jelen pillanatban azon megy a vita, hogy jobb-e bármiben a D5 meg az 1D nála, azoknak pedig csak a kétharmadába kerül!

    Elég sok fotós fórumot követek, meg pár youtube-os fotós vloggert is, és egyre inkább az a benyomásom, hogy a profik is elindulnak minden más felé. Egyesek nem csak MILC-eket, már 1 incses (sony, pana) prémium kompaktokat is használnak adott helyzetekben hivatásos munkákhoz (persze a legtöbb ilyen eset videós képesség miatt adódik). Meg olyanok is vannak, akinek elegük lett a nehéz hátizsákból, és ezért használnak mást, mások sportot csinálnak abból, hogy bizonyítsák: egy zsebgéppel is el tudnak lenni. Valójában a technika úgy fejlődik, hogy abszolút képminőség terén összeszűkült az olló.

    Le merném fogadni, hogy 5 éven belül a fotós társadalom túlnyomó része átáll mindenféle alternatív kütyüre, és annyi lesz a tükörnek. A hírekből az érződik, hogy a Nikon is keresi ezt az utat. Személy szerint sajnálom is, mert én egy filmes Praktikán tanultam fényképezni, és ha nincs a nyomás a digitális átállásra, én biza máig azt használnám. Szóval egyelőre még minden nem tükrös dologra csak messziről és ferdén nézek, aztán majd meglátjuk...

    [ Szerkesztve ]

    https://www.flickr.com/gp/147950305@N06/2VsXP4

Új hozzászólás Aktív témák