Új hozzászólás Aktív témák

  • Rent

    senior tag

    válasz crey #18469 üzenetére

    Nem akarok 3rd cuccot venni valóban, csak Nikont. Számla mindenképpen kell, tehát csak új jöhet szóba.

    SB-700 még talán elég lehet, de ha azt valamikor kinövöm, akkor jóval áron alul tudom csak eladni, és akkor a 910-re durván ráfizethetek (mivel újonnan kell megvennem majd azt is a számla miatt), jelenleg 40-el drágább újonnan a 910 a 700-tól. (Nem árulnak 900-ast, csak 700-ast és 910-est, ahogy látom a webshopokat)
    Fixem meg már van egy 35mm 1.8g (50-nek nem látom értelmét a házban (ahol a legtöbbet használom a gépet), macskakiállításon még talán).
    Még átgondolom azért, de annyira "sok" lenne az 5200-hoz a 910? Méretben engem nem zavarna, váznak meg azért vettem ezt a 7000 helyett, mert a szenzora a 7100-asé és minőségre mentem ár/érték arányban. Ha lett volna több rá, akkor már 7100 lett volna és akkor a 910-es méretével sem lehetne senkinek kifogása.
    Persze, hogy amatőr vagyok, de nekem 10.000km távolságból csak a képeimen keresztül látják a macskáimat, ezért ha kicsit is jobb képet tudok vele lőni beltérben, nekem megéri azt a +40-et, mert megtérül. Tehát ez "munkaeszköz", ahogy a váz is. Ha nem hozna pénzt, nem költöttem volna ennyit rá, elég lenne a telefonom, de azzal nem tudtam prezentálni normális képeket az állományról.
    A fentiek tekintetében is le akarsz beszélni a 910-ről? Nem azért akarom azt megvenni, mert a legújabb a legnagyobb és a legdrágább kell, meg csak azért, mert egy ismerősömnek kevés már a 700 néha. Azért akarom azt, mert ha tényleg jobb, erősebb, minőségibb, akkor nem adnám lejjebb.
    Aztán simán lehet, hogy 1-2 év és vázcsere lesz, mert kinövöm az 5200-ast, akkor meg már nem is lenne kérdés szerintem, hogy miért ilyen vakut vettem hozzá.

    Persze meghallgatom a véleményedet/véleményeiteket továbbra is, és köszönöm is, ahogy az eddigieket is!
    Várom a válaszodat, segítségedet és persze a többi fórumtársamét is.

    Az objektíveim kiválasztásánál is sokat segítettetek és nem tudok elég hálás lenni. :)

Új hozzászólás Aktív témák