Hirdetés
- Seed szerver topic
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audacity - hangszerkesztés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Bittorrent topik
- Rendszergazda topic
- Kivásárolhatják az Ubisoftot
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B Ádám x
csendes tag
Jó telefon, de ár érték arányban inkább az x3. Nem sokkal drágább.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Kontra: Furcsa hátlap...
Ez egy szubjektív dolog, ergo nem lehet kontra.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
janeszgol
félisten
A kijelző fényerőssége kevés. A kamera képekben elmegy, de a videó botrányosan tré mind képleg, mind hangilag.
Játszósnak jó lehet, de nem egy ár/érték bajnok. (Az SoC sem különleges ezen az árszinten - 50-75k.)[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
A Redmi 9T mellett nincs értelme. Pont olyan helyen vágták meg, ami fáj, az NFC lassan már nélkülözhetetlen, én mindenhol a telóval fizetek. A kamerás eltérés is fontos lehet valakinek (nekem az pont nem).
Pedig nekem nagyon bejön ez a hátlap, sárgában állati ütős."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
22Dávid22
aktív tag
Érdekes látni, hogy lelassult a fejlődés az árkategóriában. Kb. 2 éve adták ki a Redmi Note 7-et, hasonló árban volt, de nem érzem azt, hogy ez a telefon a nagyobb akksin kívül sokkal többet nyújtana.
-
Cecevok
tag
Érthetetlen, hogy egy filléres értesítési led kimaradt... 🙈😅🙄
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro / Sony HX99 / Lumix GX800
-
Az elsők között vettem ezt is, meg az X3-at is, nekem nagyon bejön mindkettő.
Ha mindennapos igásló kellene akkor az M3-ast venném, brutális üzemideje van.
Strapabíró műanyag hátlappal, maga az egész konstrukció egy masszív cucc.
Igazából az Redmi Note 8T-re húztak egy új köntöst, kimaradt az NFC, amit én annyira nem sajnálok...
Van olyan terminál, amivel az istennek nem bírok el, de ez leginkább az OTP/Simple hibája... És olyankor megint elő a bankkártyát... Ez nem a gyártók sara, sajnos.
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
juuzer
addikt
Itthoni árat nézve azért a 30k plusz azért már nem a "nem sokkal drágább" kategória. És most az X3 akciós a Xiaomi.hun (89k).
Egyébként tetszetős telefon. Sárgában baromira jól néz ki. Unokatesóm egy feketét kapott karácsonyra, eddig nincs vele gond, max, hogy az akksit szívja valami.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
scyllarus
veterán
Szintén OTP/Simple, eddig ahol a teló nem működött, ott a kártya sem.
Engem csak az idegesít, hogy minden Simple frissítés után újra kell regisztrálni az érintéses fizetéshez a kártyát."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
juve600
nagyúr
nálunk 4db van a családban
én nyitottam a BL-t és xiaomi.eu rommal használom a többiek a gyári eea rommal és mindenki Gcam appal,
én nagyon nem bántam meg a váltást pedig Mi9-ről váltottam,napi használatra tökéletes,és nem akar lemerülni -
koshmar
addikt
Ha nem vettem volna három hónapja egy Note 8T-t, ezen most nagyon elgondolkoznek..
NFC-t úgyse használom, a nagy akksit viszont imádom :D
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
atike
nagyúr
A kategóriájában tényleg király... Na de az a hátlap... Az a felirat... Huh.
-
kmarci25
veterán
Unokaöcsi kapott egy ilyet, szerencsére az osztálytársak szerint "jó" telefon. (Az osztályban van iphone-os lurkó is ).
Nagyon rendben van egyébként, kicsit én is nézegettem, és az üzemidő brutál. Oké, műanyag és kicsit bumfordi a hátlap, a felirat is véleményes, de ezek mind megszokás kérdései, és ezért az árért nagyon megéri."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
vendingo
veterán
Ha nem vettem volna megjelenéskor X3-at, akkor most inkább ezt választanám.
Nekem csak az üzemidő a fontos.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
juve600
nagyúr
válasz cinemazealot #25 üzenetére
családi fotókat nem teszek fel,ne haragudj,ha lesz időm akkor majd csinálok olyan képet amit fel tudok tenni
-
RoBos
senior tag
363 nit-es fényerő?
Aztán nyáron senki ne káromkodjon majd ha nem lát semmit belőle a napfénybe, 35 fokba fagyit szopogatva a másik kézbe!
-
ianhoward
tag
Tapasztalatból mondom, hogy a fényerő nem gáz.
Ma szépen sütött a nap. Simán olvasható volt a tartalom.
Persze megvakulni nem fogok. -
Doki42
őstag
Már átrágtam pár teszt videót, szerintem az akku miatt keresett lesz. A teszt írás tetszett
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Juhaszatti
addikt
Tényleg jó áron nyitott, ennyiért jó ajánlat lehet. De az a 363 nit nekem is borzalmasan kevésnek tűnik, látom már többen is megemlítették.
-
válasz Juhaszatti #33 üzenetére
Pedig máshol 400nitről regélnek.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
elfelejtette
veterán
A GSMArena oldalon is 400 körüli értéket mértek.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Juhaszatti
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Mikor szoknak már le a gyártók erről a rusnya előlapról?? Amikor meglátok egy ilyet, onnantól kezdve nem is érdekel a többi.
-
juve600
nagyúr
válasz SkyLine3000 #37 üzenetére
????
-
SkyLine3000
addikt
Nem látod? Alul káva, felül belógó kukker. Vagy legyen alul-felül minimális káva szigetek, meg lyukak nélkül, vagy legyen felugró szelfi kamera minimál (szinte) kávák nélkül. Lányom Huawei-én is felugró szelfi kamera van és 1000x jobb, mint az az ocsmány belógó sz@r. Engem rohadtul zavar. Téged biztos nem, ha fogalmad sem volt, mire írtam.
-
juve600
nagyúr
válasz SkyLine3000 #39 üzenetére
engen nem zavar
-
trouble
senior tag
A "harmadik" világ ennyire nem használ NFC-t, más magyarázat mi lehet,egy ilyen primitív hiányosságra ?
-
trouble
senior tag
válasz Juhaszatti #43 üzenetére
Igen, pont ezért írtam, mert más ötletem sem volt!
-
juve600
nagyúr
válasz SkyLine3000 #45 üzenetére
meghát
-
zone
őstag
Fura, hogy egy 3 éves használt csúcstelefon még mindig sok szempontból jobb választás ennyi pénzért, pl. P20 Pro.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 6s 32GB /// 27%-os Áfás számla! + 6 hónap Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3703
- iPhone 12 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3702
- iPhone 11 Red 64Gb + ajándék 5db Prémium tok
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.