Új hozzászólás Aktív témák

  • YanezTTrain

    tag

    Akkor jöjjön némi beszámoló az elmúlt időszak fejleményeiről. Egyre jobban közeleg a kiállítás ideje, már csak szűk két hónap és ismét megtelik a Füsti fűtőháza modellvasúttal. Úgy, hogy teljes gőzzel megy az építkezés.


    Halad a jobb oldali hegy építése. Szép fehérre száradt a gipszelés. Majd összekenem némi vízfestékkel, hogy ne legyen ilyen steril.


    Elkezdtem az állomás gyalogos felüljáróját is építeni. Az összes lépcsőt át kell alakítani, mert kevés ami van így hosszában ketté kell őket vágni, illetve egy esetben máshogy kell kialakítani, mint amilyen a gyári öntvény.

    Épül még egy szép nagy falazott híd is a vasút fölé az utat átvezetni, de ez egyelőre még csak kopasz hungarocell, a napokban kap burkolatot és a helyén lefényképeződik. :-)

    Készen van a vezérlő is az asztalhoz, már csak a megrendelt kapcsolóknak, nyomógomboknak, vezetéknek kell megérkeznie és indulhat az összeillesztés és utána a próbamenetek.

    Na és a saját kis asztalt sem szabad elhanyagolni, mert a végén megharagszik.


    A terepasztal végében a sarokba épült egy picike állomás. Túl sok funkciója nincsen, csak annyi, hogy ezáltal jócskán meghosszabbodott a két csonkavágány, van egy picivel több hely a szerelvényeknek.

    Nos itt tartunk most. Hamarosan a 0e asztallal is foglalkozni kell. De az egy-két hét alatt gatyába rázható.


    A város is terjeszkedik, épülnek a sorházak a dombtetőn.
    Szóval alakulnak a dolgok...

    A vasútmodellezés nem a kapkodós elmebetegek sportja...

Új hozzászólás Aktív témák