- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Synology NAS
- eBay
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Crypto Trade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Gondolom itt főleg olyan régebbi filmek és sorozatok fognak fölkerülni, ami több másik streamign szolgáltatón is elérhetőek párhuzamosan. De az egy jó jel, hogy nem csupán az exkluzív tartalmakra akarnak támaszkodni.
#4 tibaimp Én most nézem az első évadot, katasztrófára számítottam, de inkább pozitívan csalódtam (a sorozatkatasztrófára lásd az MCU Titkos invázióját). Tény viszont, hogy ez esetben a "loose adaptation" kitételt nagyon komolyan kell venni, mert a könyvekből csak a fő karaktereket és gondolatokat vették át, de nagyon durván kiegészítették. Ami valahol jól sült el (pl. az első rész terrortámadása), valahol kevésbé.
#5 bambano Aucs, ez nekem kissé spoiler volt. Kár, hogy itt a PH-n nincs ilyen tag. (SPOILER Arra céloztál, hogy a robot megöli az öreg uralkodókat?)
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok