-
IT café
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbkmachine
aktív tag
"de ha ez vmiert neked nagyobb elmeny ilyen formaban amikor rapasszol, akkor igy kell fotozni"
Említettem bárhol is, hogy én így fotózok? Én csak "értelmezni" próbáltam egy létező fotós ágazatot. Valakinek az SOOC fotózás okoz örömet, valakinek meg az, hogy órákig fekszik álcaháló alatt a mínusz tíz fokban, hogy lefotózhasson egy vadat. De kár a szóért, mert úgyis mindig a magadét hajtod.
-
copass
veterán
a komponálás meg legvan ejtve!
mert a vázon hekkeli hogy mi lesz a jó beállítás!
azért megnézném egy sooc fotós hatásfokát bármilyen helyzetben!
amikor a filmeket előhívták akkor is ugyanúgy volt utómunka, csak nem digitálisan hanem vegyszeresen, időzítésekkel,letakarásokkal,stbstb.
ez olyasmi mint a szakál+ablaküvegszemüveg. semmi értelme, de ez a divat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest