- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- ASUS routerek
-
IT café
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cablemanus
csendes tag
A 70-200 2.8 L IS II-est használom 3 hónapja (1D Mark III vázon) és azóta már eladtam mellőle a 70-200 4 IS, 135/2, 85/1.8 és Sigma 150-500-as optikákat. Ezzel mindent meg tudok oldani és a hely is több a táskában... Az EF 2x-el is nagyon éles, jobb, mint a Sigma volt 400mm-en és ott a Sigma már 6.3-as volt, ez pedig még csak 5.6). A 135/2-t nagyon szerettem, és kicsit sajnáltam is eladni, de a 2.0, 2.2, 2.5, amit a 2.8 alatt nyújt nekem nem ért annyit, hogy megtartsam az új 70-200 mellett, inkább vettem az árából egy 16-35 II-est.
A tömeg szerintem növekedett picit, nem pedig csökkent, de a közelpont 20 centis rövidülése is hasznos, a napellenző pedig végre olyam, mint amilyennek lennie kell. Szerintem a Canon utóbbi legnagyobb dobása - az ára magas, de a minőség magáért beszél. Már 2.8-on is nagyon penge a képe, a stabi már az új változat, de nem nyekereg, mint a 4IS-ben, Egyszerűen zseniális. Korábban volt 2.8 IS-em is, szerintem 2.8-on az nagyon tompa, ezért inkább a 4IS-t használtam helyette, de ez az új hamar a kedvencemmé vált. A 4 IS-t csak a kisebb tömege miatt szerettem, de az a képszéleken nem ilyen jó és vignettál is. Nem akarom lehúzni, mert tényleg tuti darab, de nem az új 2.8 IS kategóriája, főleg ha pl. beltéri sporthoz is használja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Facebook és Messenger
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest