Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
708M akciós a Tescoban Szegeden van! 19999,-ft
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Tisztelt Barthezz2
(MODERÁTOR) meddig tűröd ezt a két(Loituma69, minősíthetetlen "embört" itt a topikban, s a Prohardveren, mert ezen egyének viselkedése, tűrhetetlen, felháborító! Viselkedésük minden emberi normát megcsúfol! Köszönettel a többi tisztességgel fórumozó nevében is![ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Hobbbyt #1858 üzenetére
"Én kicseréltem a MyAudioval http://myaudioworld.com/mystore/tablet-pc/series-8-dc/+http://myaudioworld.com/mystore/tablet-pc/series-7-708w/ ezekre, a kissebb jó lesz ajándékozni, vagy lesz 2 tabom. Mindkettő prímán működik,8"ill.7"-on De nem sípol,nem kattog,nem dobál, nem merűl!" Sziasztok, én nem vittem szervizbe! "2 hónapja vettem azóta a harmadikat cseréltem 1016-ot, s most kértem cserébe ezt a két tabot, s minden további nélkül cserélték, le a kalappal előttük!" Telefonon egyeztettem s utána 1/2óránként hívtam őket s lőn csoda megunták
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok megérkezett a MyAudio Tablet Series8 808DCC, töltőn van, nemsokára próba, azt.......4.04 s nem fém a hátulja
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Megint itt a rossz szellem
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Hobbbyt #1726 üzenetére
Akkor most cserélték neked vagy javítják? tomi5244: Megmondta kelzsoca, hogy mi a probléma! " Készenlétbe téve, az SD foglalatról/kártyáról a bootloader leveszi a feszültséget, és a következő wake up-nál (ébresztés) ráadja, ez pont olyan mint amikor beteszed és kiveszed az SD kártyát.
Ez a nagy "sd dobálás" titka
ui: értelemszerűen ha valami app közben ciklikusan felébreszti a gépet, akkor a kijelző felvillanhat bizonyos időközönként, és minden ilyen esetben megtörténik az sd kártya csatolás-leválasztás is.
A bootloader további hibái még:
- bekapcsolt állapotban, töltőre csatlakoztatva a gépet nem lehet csak resettel kikapcsolni.
- kikapcsolt állapotban a gépet töltőre csatlakoztatva, az magától bekapcsol.
Ezen felül bármely a töltéssel/töltés kezeléssel kapcsolatos bug is bootloader hibára vezethető vissza." Csak ennyi![ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Tobika1 #1717 üzenetére
Többszöri resettel rendbe jött, csak az sd dobálás, merülés, 4.1 -n a sípolás! Ami a legbosszantóbb hogy szinte mindent fagyasztottam, csak azt nem ami a működésnél kell azokat nem, s utána jobban merült wifi és sd kártya nélkül? Nem használtam 23 óra alatt csontig lement, ha ez nem lenne akkor nem lenne probléma!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Tablet lefagyott vagy -220 fokra, se reset se rom csere, semmi nem segít ötlet?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link] Most ezt rakom, majd csak jó lesz valamelyik!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Új rom régi síp,Hobbbyt? ha még szét van szedve nézd meg légyszíves hogy valami Kínai sípot hagytak-e benne? VonDroid---a sípmester
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Hobbbyt #1659 üzenetére
Mikor vihetem a tabomat javítani Nincs sok baja, de azért ráfér egy kis helyre pofozás Ne aggódj különben is lement az ára, ha újat kell venned, csak 70000,-ft igaz mobil sticket nem kapsz hozzá, de nem hiszem a szerelt gépedhez kellene valami! Megy fel 4.1 béta
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
De Tobika megjavítja, ha kell a képernyőt, ha kell az antennát v. bármit Talán Kínában sem ismernek rá Tobika1: Padlást Új: Ki rakta fel a 4.1 Bétát? Uj .Deep sleep-lehet törőlni? No data cnection-lehet törőlni? No orUnkown signal-lehet törölni? ezek vannak működve készenlétben!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link] csak az akku nagyságát nézd, s az idejét! Elviekben a mienkben nagyobb van, kisebb idővel!
Üdv. Feri!!
-
-
pusihusi
addikt
Na ki rakja fől? Mert ha nem lesz senki, akkor én!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Hobbbyt #1586 üzenetére
Megjegyzés: - Először indító némi időt vesz igénybe .. - Fix csipogó hangot hall, állítsa be a fényviszonyoknak 100% - ez egy béta változat, akkor lehet, hogy a lap instabil. (Ne láng nekem, ha valami probléma van, de én akkor próbálja kijavítani, amint ez lehetséges) - Épp optimalizálták a ofw. Nem oldja meg a kernel. Ez is csiripel!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
-
pusihusi
addikt
Oké , de közben nem csinálja!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link] Ezt telepítettem, beállítottam megszűnt az Sd dobálás!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Erről beszélek, de nálam most egyelőre nincs mit szinkronizálnia csak a gmailt kapta meg, és a wifit, akkor mi a vihar meríti az akkut? A feleségem Navon Platnumja 3400-as akkuval, bekapcsolt wifivel ,gmaille l, facebokkal 5. napja vigyorog a tabomra készenlét módban!!!Zsolt74: Tökéletesen egyetértek!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz XDModesty #1473 üzenetére
Azért minimum 4 nap készenléti időt várnék A két mag működés közben meghatározó, készenlétiben nem annyira! A MyAudió szerint is nem 1-2 nap standby üzemmódot kellene teljesítenie! Egy olyan tabnak ami működik használat közben 7-9 órát, készenlétben meg átmegy egy süllyedő hajóban!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Android 4.2 Key Lime Pie Jaj ne ijedjetek meg ez nem a mi tabunkra jön, de jöhetne! Valaki hátlapot nem tud valahol ahol lehetne kapni itthon, v. Kínában, vagy bárhol! Köszi! Tablet Series10 1016DCC Erre!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11" 256GB ! M2 chip ! Space Gray ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Mini 6 64GB Cellular/Hibátlan/2025.nov. 18.Apple Gar./Akku 98%/p4004
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad 5.gen WiFi / 128GB / Silver (012)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest