- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amúgy ennek a topiknak már nem sok értelme van. Milyen netbookot vegyen az illető? Leginkább semmilyet, mert az összes 12" alatti egy műanyag vacak szar. Ugyanakkor ha valaki egy mini gépre vágyik, ami nem tablet, akkor csak ilyet tud venni. Ezek meg pont arra vannak kitalálva, amire keresik: kis netezés, kis office. Engem senki nem tud meggyőzni arról, hogy ezek teljesen használhatatlanok, mivel nekem is vacak gépem van, ami az említett feladatokra teljesen alkalmas. Akik magnéziumházas, üzleti notebookokokhoz vannak szokva, nyilván számukra teljesen hulladékok ezek a gépek. A felhasználói szokástól is függ meddig tartanak ki. Mindegy, mindenki olyan gépet vesz, amilyenre van pénze, amilyennel beéri.
-
törölt tag
Inkább a Windows tablet topikban érdeklődj, ott jobban képben vannak.
(#23473) macskajancsi: Be kéne vállalni a 12.1"-es méretet, nem olyan vészesen nagy. Ettől kisebb méretben tényleg nincs semmi. Ezt még "ütni-vágni" is lehet, ahogyan te írtad.
Diplomamunkát még csak-csak meg lehet írni bármin, ha nagyon muszáj, de a netezés és minden más egyéb lehetetlen ilyen régi atomos gépeken, mint a Samsung N210 is.
Ha ennek ellenére mégis ragaszkodsz egy ilyen géphez, akkor találsz a hardveraprón egy Acer Aspire One D255E-t szép állapotban. Ám kihangsúlyozom, hogy közelsem ajánlott. -
törölt tag
válasz macskajancsi #23470 üzenetére
Én azt javaslom, hogy Lenovo Thinkpad X200-at keresgélj... Más nem igazán jöhet szóba ebben az árkategóriában.
-
törölt tag
válasz #46372352 #23463 üzenetére
Szia!
Ennyi pénzből nem lehet minőségi új netbookot venni. Használtat már lehet számlával, garanciával.
Ha újat szeretnél, akkor valamelyik számotokra tetszetős Acer legyen.
Használtból egy 12,5"-öst tudnék javasolni: HP Elitebook 2560P -
törölt tag
szia,
sajnos a mostani netbookok között nincs normális alacsony áron, max. használtan magánszemélytől.
asztali laptopok közül a fujitsu a514 a legolcsóbb ajánlott gép kb. 125 ezer forintért.
használtakat már találsz olcsóbban is bolti garanciával. konkrét ajánlatokat a notebook topikban kaphatsz -
törölt tag
válasz tunuzaba #23372 üzenetére
Én is imádom a netbookokat. Szeretek nosztalgiázni is. Nekem nem jönnek be ezek az érintőképernyős számítógépek. A mindent mindennel szinkronizálás sem szimpatikus. Tudnék még pár dolgot mondani, de így is off.
ON: Én valamelyik TravelMate-et venném (B113 vagy B116). Talán egy Dell lenne a legjobb, de rohadt drágák. -
törölt tag
Valami használt üzleti subnootebook szerűség lenne jó nektek, ha minőséget akartok. Érdeklődjetek a notebook topikban.
Ezek a mostani netbookok nem a minőségről híresek, inkább az energiatakarékosságról. -
törölt tag
Én úgy gondolom, hogy a netbookok már kimennek lassan a divatból, köszönhetően a táblagépek elterjedésének. Ajánlani nem nagyon tudnék nektek semmit. Nincs olyan nagyon sok választási lehetőség az újak közül, úgyhogy abból a kevésből válasszátok a számotokra tetsző darabot.
Azt előrebocsátom, hogy játékra nem alkalmas egyik sem. Netezés, office, skype, zene, film még oké. -
törölt tag
válasz Vermilion69 #23226 üzenetére
N-es Pentium is ugyanolyan rossz, mint a Celeron? (De például a Celeron N29xx se olyan gyenge már, mint az N28xx széria.) Itthon van egy 5-6 éves laptop, amiben gyengébb proci van, mint ezek az Intelek, és kiválóan lehet velük netezni.
Tudom miket ajánlgatnak a notebookos topikban. Azért is kezdtem el netbookban gondolkodni, mert eddig még nem találtam olyan új/használt üzletit, amelyik tetszett volna.
A keretösszeg meg most ennyi...Találtam egy Asus-t, ami nem Celeron: [link]
Erről vélemény? -
törölt tag
válasz Vermilion69 #23224 üzenetére
Mutass olyat - akár használtat is -, amelyik nem akad.
-
törölt tag
válasz Vermilion69 #23221 üzenetére
11,6"-osra gondoltam. Netezésre kellene leginkább. Miért csak használt van ennyiért? Újat mennyiből lehetne venni?
-
törölt tag
Senki nem akar már netbookot venni?
Mik az ajánlott modellek 80-90k körül?
Acer vs Asus?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX GL553V
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest