- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flevo
tag
válasz Deminem #19617 üzenetére
Inkább 30.
Árjaharcos:
"Csak így utólag döntöttem el, mert amire használni fogja a párom, abban tud annyit az olcsóbb gép, sőt, sokkal kevésbé melegszik és több ideig bírja a film lejátszást, játszani meg otthon, az asztali géppel fog
De azért még egyszer köszönöm, mert segítettél, ha számodra épp ellenkezőleg tűnik is "Filmre, netre, skype-ra egy 3 éves EeePc is kiváló. Elnyűhetetlen és sokkal jobb akksija van, mint egy mostani 12"-osnak.
Tapasztalatból mondom van 9"-15"-ig minden méret. Excelre a legnagyobbat ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
Flevo
tag
Ilyen van nekem is A touchpadon kívül minden jó - azt is meg lehet szokni.
Van egy 3 éves, céges, 15"-os HP-m, azt simán veri az E125... Ennyit számít pár év. Pár év múlva egy zenbookra is rányomják, hogy "max netezésre", ami azért lássuk be, nem épp netbook árkategória.[ Szerkesztve ]
-
Flevo
tag
Ez a fogalom szerintem évente változik. Szerintem egy netbook tartalomfogyasztásra, levelezésre, némi munkára való. Olcsó és mobil. Egy E125 ennél kicsit többet tud...csak netezni, csetelni nem kell ilyen gép. Aki 10" feletti gépet vesz, annak már mások az igényei. Nem tud egy szbnoteszt megfizetni, de már erősebbet akar egy netbooknál.
Szerintem:-)
[ Szerkesztve ]
-
Flevo
tag
Bocs, nem neked, csak épp arra reagálva írtam, de egyetértek veled. Nem értem, miért húzzák le ezeket a nagyszerű kis gépeket. Sokkal inkább netbook, mint egy E125. Ha néha írni is akar valaki, akkor sokkal többet ér, mint egy tablet. Próbáljon meg azon buszon gépelni valaki az ölében...
A 901 könnyű, a tiéd nem ismerem, nem fogtam még kézben. Szerintem az összeszerelési minősége nagyon jó!
Amikor vettem, az egyik legjobb volt a piacon, akksi üzemidőben pedig magasan a legjobb. Ma is veri a csúcs gépeket.
[ Szerkesztve ]
-
Flevo
tag
-
-
Flevo
tag
válasz runner 125 #19470 üzenetére
Ha csak a gépet kínálja valaki papírok (gari?) nélkül, akkor honnan tudom meg, hogy mi van benne? Mire kell odafigyelni?
-
Flevo
tag
válasz runner 125 #19458 üzenetére
Köszi mindenkinek!
-
Flevo
tag
Erről [link]mit érdemes tudni? Nekem nem mond semmit a Cedar Trail processzor Érdemes érte ennyi pénzt fizetni?
-
Flevo
tag
válasz runner 125 #19103 üzenetére
Köszi!
Most már teljesen elbizonytalanodtam, hogy 1215, 1225 lenne jó, de néztem a Eee PC VX6-ot is. A szívem azért még mindig a Lenovo E125-höz húz a minőségérzet miatt, de nem tudom bővíteni, meg tunningolni, ahogy páran már írtátok. Csak azt tudom használni, amit a boltban a kezembe adnak
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Debian GNU/Linux
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- ASUS ROG STRIX GL553V
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest