- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
Új hozzászólás Aktív témák
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Hol tudom állítani hogy egymás alatt mutassa az értékeket?
Most vízszintesen keresztben van,az istenért se találom... -
válasz
RetepNyaraB #97 üzenetére
Közben meglett a megoldás.
A force fan speed update elöl kellett a pipát kivenni és azóta működik.
Mindenképpen csak játék alatt szerettem volna, hogy menjenek a ventik. Attól függetlenül, hogy amúgy tök halk 45%-on is. -
RetepNyaraB
veterán
Nekem a hysteresis sose működött (jól), ha valaki tud megoldást, engem is érdekelne
Vagy lejjebb veszed 50-re a nulla határt, mondjuk 20 százalékon pörögnek 65 fokig, onnan felengeded a neked elviselhető maximumra folyamatosan mondjuk 72 fokig (vagy ami jellemzően a legmagasabb üzemi hőfok). De nem akarok okoskodni. -
Sziasztok,
MSI Afterburnerrel meggyűlik a bajom, remélem valaki tud segíteni.
Van egy RTX 2060-am, amire custom venti profilt szeretnék beállítani.
Bekonfiguráltam, majd apply gomb és működik is.
A profil a következő:Láthatjátok, hogy temperature hysteresis is be van állítva 15C°-ra.
Tehát én arra számítok, hogy a kártya ventillátora csak akkor kapcsol ki, ha a kártya 45C°-ra visszahűlt már.
Sajnos ez viszont nem így működik, a ventik lekapcsolnak pontban 60C°-on.Hogy lehet ezt a temperature hysteresis dolgot működésre bírni? Valamit én nézek be talán?
Köszi előre is!
-
Pedro78
senior tag
válasz
RetepNyaraB #94 üzenetére
XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
Pedro78
senior tag
válasz
BoneDragon #90 üzenetére
Ez volt a bibi, koszi. Hivatalos oldalrol szedtem le, csak RivaTuner kimareadt a telepiteskor.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
BoneDragon #90 üzenetére
Mármint a Statistic server-t. De az gyakorlatilag része a csomagnak, hacsak nem valami ócska hekkelt verziót szedett le..
Pedro78, innen leszedheted pl:
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
Az Afterburner remélem friss fajta, nem két éves
Illetve NINCS egyidejűleg több tuner program telepítveTöbb lehetőséget lehet végigzongorázni; mindegyik után egy reboot, de egyszerre csak egyet piszkálj el!
-A low-level IO drivert kikapcsolni.
-a low-level hardware access-t kernel mode-ra állítani user-ről.
- a voltage control-t kapcsold be és third party-ra állítsd. Az unlock voltage monitoring is legyen beikszelve ugyanekkor.
Némyelik után újraindul az AB, de ez nem elég, kell a PC reboot is.Ha egyik sem oldja meg, akkor passz egyelőre, de amennyiben nem okoz problémát, akár hagyhatod is.
Ha nagyon zavar, akkor még radikálisabb lehetőség törölni az AB-t, törölni a vga drivert a saját telepítő segítségével (semmi driver sweeper és hasonló életveszélyes baromságok) majd DDU-val is átmenni rajta, csökkentett módban, ésszel kattintgatva. Eztán driver reinstall, AB reinstall és reménykedni, hogy már nem akad össze. -
ravap
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #85 üzenetére
-
Steve0804
kezdő
válasz
RetepNyaraB #82 üzenetére
Köszi, itt az igazsàg!
sikerült
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Steve0804 #81 üzenetére
Rtss beállításokkal lehet próbálkozni akkor:
Application detection level
Stealth mode
Osd rendering modeVagy rá kell guglizni ha ezek nem oldják meg.
Szerk: app detect legyen high a rage2 profilban (tehát nem global, hanem a spec profilban ahol hozzáadtad az exét az rtss-hez kézzel). Steam in game overlay-t kapcsold ko, ha van. A több felület szinte mindig összeakad. A windows gamebar is legyen off. Az nem tudom profilozható-e játékonként.
-
Steve0804
kezdő
válasz
RetepNyaraB #80 üzenetére
Szia!
Köszi, de ez nem hozott megoldàst!
-
Steve0804
kezdő
Sziasztok!
Egy-kèt jàtèknàl nem monitorozza a msi afterburner a dolgokat!
Pl. Fortnite-nàl tökèletesen indul, Rage2-nèl semmi nem jelenik meg.
Valami ötlet?
Köszi előre is! -
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #77 üzenetére
Bocs félreértettem. Utánanézek.
-
Robitrix
senior tag
Miért van az, hogy a mérésről nekem nem készíti el a riport fájlt(gyakorlatilag egy text állomány) Pedig be van állítva a benchmark fülön a riport fájl neve és helye. Olyan adatokat kéne beleírni neki, mint legkisebb FPS, átlag FPS, legnagyobb FPS és még pár mérési adat. Persze futás közben látszanak a pillanatnyi adatok csak a jelentés nincsen meg az istennek se utána.
-
-szabi-
addikt
Hi
Kettő verziót is próbáltam (462, 461), de nálam hiányzik az OSD.
Erre mi a megoldás?
üdv -
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Van másik alternatíva ami tudja azt amit az afterburner?
Üdv -
Heroes fan
őstag
Aidával sikerült megoldani.
-
Heroes fan
őstag
Hogy jelenítem meg az értékeket?,minden bevan pipálva és csak a gpu-t monitorozza semmi mást.
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! A beállított profilokat hogy lehet menteni az MSIAF-ben?
Nem szeretnék újra szórakozni a feszültségértékek beállításával...
Hová menti ezeket? -
apollo12
veterán
Hali az mitől lehet hogy az egyik napról a másikra cs:go ban nem mutatja a rivatuner?
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #65 üzenetére
A probléma az hogy 15MB-nál nagyobb chache-je van a processzoromnak.
-
Vincsó
aktív tag
Hali!
Nem pont Afterburner, de hozzá kapcsolódik. Rivatunerben tudja valaki, hogy is működik ez a scanline-sync?
Próbálta valaki? Mondjuk úgyis kipróbálom csak a tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy kinek mi vált be vagy épp használja e valaki? -
RetepNyaraB
veterán
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv!
Leszedtem, feltettem a 4.61-est I3-3250 + 7870-hez 7x64-re. Tökéletesen megy.Ugyanezen szoftverek E5-2695V2 + GTX1060 3GB mellett azt csináják, hogy a monitorozásnál ha bármihez hozzányúlok, appcrash-t kapok. "RTSS működése leállt"
Telepítgettem oda vissza keresztbe, googleztam, másnál is előfordult már ez a hiba.Csak akkor omlik össze, ha a "show in on screen display"-t választom ki.
A logitech lcd-n meg a tálcán nincs gondja.Illetve a Framerate Frametime-ot kipipálni se engedi.
pont ami kellene az nem megy. Ki hitte volna. -
modflow
veterán
A program ár tudja írni a kártya GPU órajelét?
Egyszer lefuttattam próbaképpen az OC tesztet és most hiába nem is fut az afterburner, a kártya mégis magas Boost órajelen fut.
Ez hogy lehet? -
etele1.0
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #62 üzenetére
thx
-
RetepNyaraB
veterán
Van, de messze ez a legjobb.
Pár játék háklis rá, mert fedőréteg funkciója van (overlay). Ezzel lehet trükközni a RTSS szerveren belül, ami az AB része, a kiíratásért felelős. Ott van a application detection level, meg stealth, ilyenek.
De van, amivel semmiképp nem m3gy6 együtt, sőt belezavar. Ilyen pl. az Apex Legends. Olyan esetben sajnos ki kell kapcsolni AZ RTSS-t, vagy még rosszabb lelőni az AB-t. Viszont az utolsó beállítást tartja, tehát akár az OC settinget, miután kikapcsoltad. -
etele1.0
aktív tag
üdv
miért nem minden játék alatt láthatóak az adatok a képernyőn?
van valami másik afterburnerhez hasonló program? -
betyar1974
senior tag
válasz
RetepNyaraB #59 üzenetére
Bocsi, hogy csak most reagálok, de nem voltam gépközelbe.
Szuper, megoldottad a problémám!
Köszi a segítséget! -
RetepNyaraB
veterán
válasz
betyar1974 #58 üzenetére
-
betyar1974
senior tag
Toggle On-Screen Display Num: 0 beállításom és nem tudom levenni az OSD-t játék közben. Próbáltam F1 bill.-vel, úgy sem jó.
-
Hauptmann
addikt
válasz
RetepNyaraB #56 üzenetére
Igen, Windows 10.
-
Hauptmann
addikt
válasz
RetepNyaraB #54 üzenetére
Pipa van a Framerate, Framerate Min, Framerate Avg, Framerate Max, 1% Low és 0,1 Low mellett, Show In On Displey Screen mellett nincs, nem mutatja a grafikont.
-
Hauptmann
addikt
Szeretném monitorozni az FPS értékeket, de nem az On Screen Display-en, hanem csak a grafikonon. Viszont alapban nem méri az AB. Mit kell beállítani hozzá, hogy a grafikonon megjelenjen?
-
Heroes fan
őstag
válasz
RetepNyaraB #51 üzenetére
Mindegy mert mivel 2060-am van és a win 7 átmenetileg van rajta míg nem lesz tápegység így nem olyan fontos, win 10 alatt tökéletes, csak ezt az átmeneti időszakot jó lett volna, de ha nincsen akkor ez van majd ha vissza lesz rakva a 10.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Heroes fan #50 üzenetére
Nem akartam flémet kezdeményezni a win7-ről, de reális opció volt a támogatás hiánya...
Egyébként megvan a hwinfo64?
Ő együttműködik az rtss-szel és kiír bármit (najó, asszem a frametime-ot nem). Talán win7 alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest