Aktív témák
-
Met
nagyúr
Nincs valami ext arra, hogy kiírja hanyadika van ma?
Tudom, ha az óra fölé viszem az egeret megmutatja de az ''sokáig'' tart -
Met
nagyúr
Van valami ext. képekmegnyitásaújlaponra ?
Nos, film torrenteknél szoktak pár képet kirakni minőség ellenőrzés céljából. Ha rá kattintok akkor megnyílik új ablakban de 5-6 képnél már eltart egy darabig.
Ha kijelölöm a linkeket és jobbklikk megnyitás új lapon, megnyílnak a képek de duplán mindegyik.
Szóval erre kellene megoldás. -
Met
nagyúr
válasz
---Lasali--- #3827 üzenetére
szerintem ez windows ''hiba'' vagy ''feature''
annyit tudok javasolni, hogy lassabban kattingass -
Met
nagyúr
egész pontosan úgy csinálta, hogy megnyitom a levelet addig ok, rányomok a válaszgombra és miután betöltötte válaszlevelet már rossz volt, és amit én írtam ékezettel látni jól láttam csak amikor elküldtem akkor kavarodott össze
szóval először jól mutattavégigpróbáltam a karakterkódolást de nem lett jó
-
Met
nagyúr
Nekem csak az IE Tab-al van gondom, de ez Firefox verzió független.
Yahoo mail-hez használom az IE Tab-ot mert a Firefox elcseszi az ékezetes karaktereket és olvashatatlan lesz a levél.
Az IE Tab-al meg annyi a gondom, hogy ha a levélben van egy link, rákattintok nem történik semmi, ugyan úgy nem csinál semmit ha a címjegyzéket akarom megnyitni levélíráskor
és néha valami hibával elszáll.
Amúgy stabil nálam az új verzió és oldalbetöltési lassulást se tapasztalok. Mondjuk amíg elindul az tart kicsit sokáig. -
Met
nagyúr
Na kitörölgettem, újratelepítettem és most jól kezeli a jelszavakat. Lehet előzőleg azt kavart be, hogy visszaállítotam a backup-ot. Na mindegy.
Az miért van, hogy töröltem mindent de mégis megjegyezte a korábbi beállításokat a kiterjesztéseknél? Van ez a Forecastfox, nem kellett semmit állítani, de az IE Tab-ban sem. -
Met
nagyúr
Mit és honnan kell kitörölnöm ahhoz, hogy teljesen legyaluljam a Firefox nyomait? Természetesen az uninstall után.
Fel akarom megint telepíteni csak nem akarom, hogy valami korábbi elcseszett beállítás fentmaradjon és az új telepítésbe bekerüljön. -
Met
nagyúr
nincs ott a PH
süti törlés után némelyik torrent oldalnál megkérdezte és a netpincérnél is mentse e
Viszont itt sose mentette el csak nem kellett beírni mert már ki volt töltve a 2 mező.
Ha bekapcsolom, hogy mentse az űrlapokat akkor beírja megint vagy el kell kezdenem beírni, hogy kitöltse? Nem emlékszek mi volt beállítva régen
[Szerkesztve] -
Met
nagyúr
Úgy telepítettem újra először, uninstall majd kézzel del a document&settingsben a könyvtár.
Persze, hogy be van pipálva, ezért nem értem, hogy miért nem jegyzi meg ha egyszer be van kapcsolva.
A security nálam is nulla volt. Most átraktam 1-re, hátha
Most beléptem a chello oldalára ott megkérdezte mit csináljon, itt a PH-n nem, sütik törlése után sem. Ezt most még jobban nem értem
[Szerkesztve] -
Met
nagyúr
#3630-ra senki?
Újra telepítettem, igaz nem úgy, hogy legyalultam mindent, csak egy ilyen javító telepítésnek szántam de nem lett jó.
Nézegettem about:config-ot is de nem tudom mit kellene keresnem -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Újratelepítettem a Firefox-ot (1.5.0.1). Előtte a Moz Backuppal elmentettem a jelszavakat és a kedvenceket. Újratelepítés után vissza is állítottam mindent de csak a kedvenceket rakta vissza, jelszavakat nem.
Ez még nem lenne baj, de!
Be van pipálva, hogy jegyezze meg a jelszavakat és nem teszi, fel se dobja az ablakot, hogy megjegyezze e.
Ilyenkor mit lehet tenni? -
Met
nagyúr
Sil!
Úgy néz ki, hogy a bekapcsolt HT fagyásokat okoz egy folyamatnál. Azt a tippet kaptam, hogy a folyamatot rendeljem hozzá az egyik procihoz. Úgy néz ki, hogy így megszünnek a fagyások, de kellene valami progi ami megjegyzi ezt a beállítást, hogy ne kelljen mindíg hozzárendelni.
Tudsz ilyenről?
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...