- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz orkester #570 üzenetére
Nekem is ezt mondták Az a borzasztó hogy kb 20perc telt el amire végre kapcsoltak egy embert aki nem csak ahoz ért hogy ezt vedd meg,hanem elméletileg műszaki kolléga.Végül is elöször azt mondtam hogy nincs net,nézzenek utána,na de ekkor jött a kérdés hogy a modemen világit e a...mittudom én milyen led.Na ezen a modemen olyan led nincs igy le is buktam hogy ez nem az a modem amit ök adnak.Ekkor rögtön átesett a dolog,állitotta hogy csak az ö álltaluk adott modemmel fog menni a net,mással nem! Kicsit furcsa ez nekem,de mivel nemvagyok szakértö igy nem tudtam mivel érvelni.
A 8000Ft csak a modem pótlása,az sosem lesz az enyém! Ök enyiért adnak nekem egy modemet,de az ugyan úgy az övéké marad De akkor ezekszeint tényleg nem lesz más megoldás
A volt lakót utólérni szinte lehetetlen.Ugy néz ki nem jó viszonyal váltak el az előző albérlőtől,és nem tudni hova költöztek.Szerintem direkt vitte el a modemet,vagy kidobta,ezt nem tudni,a lényeg hogy nincs modem
Utálom az ilyen piti embereket aki azt hiszi na ezzel jól kiszurok vele! Aztán pont nem vele szúr ki hanem velemElmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Path of Exile 2
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mazda topik
- Need for Speed: World Online
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest