Új hozzászólás Aktív témák

• Ghandi

aktív tag

válasz orkester #570 üzenetére

Nekem is ezt mondták :( Az a borzasztó hogy kb 20perc telt el amire végre kapcsoltak egy embert aki nem csak ahoz ért hogy ezt vedd meg,hanem elméletileg műszaki kolléga.Végül is elöször azt mondtam hogy nincs net,nézzenek utána,na de ekkor jött a kérdés hogy a modemen világit e a...mittudom én milyen led.Na ezen a modemen olyan led nincs igy le is buktam hogy ez nem az a modem amit ök adnak.Ekkor rögtön átesett a dolog,állitotta hogy csak az ö álltaluk adott modemmel fog menni a net,mással nem! Kicsit furcsa ez nekem,de mivel nemvagyok szakértö igy nem tudtam mivel érvelni.
    A 8000Ft csak a modem pótlása,az sosem lesz az enyém! Ök enyiért adnak nekem egy modemet,de az ugyan úgy az övéké marad :( De akkor ezekszeint tényleg nem lesz más megoldás :(
    A volt lakót utólérni szinte lehetetlen.Ugy néz ki nem jó viszonyal váltak el az előző albérlőtől,és nem tudni hova költöztek.Szerintem direkt vitte el a modemet,vagy kidobta,ezt nem tudni,a lényeg hogy nincs modem :(
    Utálom az ilyen piti embereket aki azt hiszi na ezzel jól kiszurok vele! Aztán pont nem vele szúr ki hanem velem :(

Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben

Új hozzászólás Aktív témák