- Windows 11
- Mobilinternet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Direct One (műholdas és online TV)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
ludasmatyi
tag
Használva van de mint mondtam ha a vonalszerelő rátolta a laptopot nála jó volt.Tehát korlát kizárt.Nameg utána vissza lett dugva a net a gépembe és a sebesség helyrejött.Ha korlátozva lennék nem állna vissza a 12Mbit-re.Valami más ötlet kéne.Esetleges windows csere sem lendít a dolgon mert azt már próbáltam 2x is.
-
ludasmatyi
tag
Sziasztok!
Felteszek egy egyszerű kérdést.12Mbit-es a netem vagyis 12/1.5-ös.Most valami rejtélyes ok miatt sokadszorra leesett a netem sebessége 2Mbit-re.
Gondoltam először a windowsra hogy ugye nem eredeti.Router szervízben van de ez sem nyert.2 háló kártya van az alaplapomon tökmindegy hova dugom a netet a sebesség nem javul.Modemet reseltem már avval is mindent megcsináltam.Próbáltuk másik gépre kötni az eredmény ugyanaz volt.Multkor 3 hete kint volt a szolgáltatótol a szerelő majd mivel ő sem lelt hibát csak azt látta hogy lassú kijött a vonalszerelő.Ő laptopra rákötötte a netet voilá jó lett.
Namost a router mikor még megvolt és leesett a sebbesség azt kiiktatva megjavult a sebesség.Ezért hittem az a rossz de nem megint belassult.
Upc telekom van itt is hála az égnek várok bármilyen jó ötletet.Szerelő szerint nincs korlátozva a netem.Windows nem eredeti viszont a frissítés tiltva van.Öcsém számítógépén is dettó ez volt a max. sebesséh.Üdv:ludasmatyi
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 pc(r5-2600/gtx 1070/win10/SSD/hdd)
- Gigabyte GA-Z170M-D3P/i7-6700/16 gb DDR4
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest