Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Sir Tyudor
csendes tag
Mint említette ez ipari elektronika és katalógusbúl lehet venni. 100 volt alatt 05% pontonként vannak fesz értékek. Áram érték hasonló!
Tokozás is külömböző van, van olyan változat ami I2C buszon tud komunikálni egy felügyeleti rendszerrel, stb....
De a lényeg: Sajna drága, nem látványos, atombiztosan megbízható, és van értelme!
Mármint megvédi a drága hardveredet. Persze gagyi táp rögtön lelővi őket, amint egy egész picit túlszalad a fesz.
Most búcsuzom, holnap leszek.
Csá mindenkinek.
Ui.: Az egész témát azért dobtam fel mert nagyon idegesítenek az akár 100 ezreket elköltő modderek a mindenféle világitó, zenélő forgó morgó hülyeségekre!
Tényleg nekik egy újabb ötlet: Ne keljen a kezét a ház előtt a meghajtó magasságába emelni építen liftet amin simán liftezhet a kézfelye!
Olcsó én megcsinálom a hardvert! Mondjuk 50 ezer forintocska! Na ez látványos és értelmetlen, de jól néz ki!!
És még én is megazdagszom!
[Szerkesztve]Mindenki azt monda, hogy az AMD kevesebbet tud mint az Intel. Ezért olcsóbban is adják! Szerencsére nekem is AMD-m van! ---------www.rom.by---------
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest