Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
__Zs__
tag
Hello!
Igen ez volt az a hely. Ha tovább megyek a képen a múzeum irányába, akkor látszik, hogy nincs ott tábla (persze most már bőven lehet), viszont az is kiderül, hogy ha a táblát időközben kihelyezték valahova a buszöböl kijárata elé, akkor bizony azt egy mellette elhaladó autós bőven észreveheti. Szóval akkor ezt bebuktuk!
__Zs__
-
__Zs__
tag
válasz Caldera #48763 üzenetére
Hello!
Ez a kép nagyon jó, pont innen jöttünk, de az a rész, ahol most az autók állnak sokkal jobban ki volt építve, kulturáltabban nézett ki, pl. le volt térkövezve. A két tűzcsap sem ott volt, ahol a képen látszott, hanem bent a járdával párhuzamosan, kb. a képen látható zöldes autó orránál. A P-arkoló tábla meg a kék Skodától jobbra lévő villanyoszlopra volt téve.
Üdv': __Zs__
-
bnorci71
addikt
válasz Trollolo #48789 üzenetére
ahoz szét kell szedni elemeire a telefont, azért az se feltétlen egyszerű
és talán az a legfontosabb minnél hamarab árammentes legyen a teló
sajna megtapasztaltam, hogy Iphone 3g-ből az aksit kiveni a vödör víz után idegesen nem 5mpenyivel jobbak a sima telefonok
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
roti86
őstag
Eladó makulátlan Xperia SP
-
PLaci58
addikt
válasz Pttypang #48791 üzenetére
A probléma ott van, hogy amint kinyitod, kiöntöd máris elnyeli a levegő nedvességtartalmát
Más:
jFox! A800 simán és makróval. Sajnos a napocska nem sütött.
Egy kis rozsda is legyen. Kedden tettem ki az udvarra és pénteken már ilyen volt. Kicsit beázott az elemtartó (AG13)"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
mezis
félisten
Üdv.!
Keresek Scanner-t, Laser Printert (vagy egyben a kettőt.) Win7 driver feltétel.mezis
-
Trollolo
tag
válasz PLaci58 #48758 üzenetére
Inkébb mér ehez nagyon hozzás se szólok, csak szeretem mikor emberek így leegyszerűsitk a dolgokat mert ezt olvasták neten. Mondom még egyszer, hogy nem csak annyi, hogy alkohol azt cső.
Lehet házilag mindenbe mártogatni ezeket, csak lehet ha még menthető lenne akkor már nem lehet utána mit kezdeni vele.
A másik meg az, hogy ahoz hogy nirmálisan "kiszárítsd rizsben" ahoz szét kell szedni elemeire a telefont, azért az se feltétlen egyszerű -
lemcsi
tag
Köszi az infokat.
Megnézem mit produkál akkor 5Ghz-n, hátha lesz javulás.
Effektive a Router max 5m-es körzete használt, valamint 1 fal van útban, az is a hálószoba felé.
Ha azzal a 3m-el nem birkózik meg, akkor igy jártam.
Mindegy, majd próbálkozok, megnézem van-e valami érezhetö különbség. -
AtHoS
nagyúr
válasz roti86 #48781 üzenetére
Ehhez nyugodtan hozzá lehet tenni, hogy az 5 GHz-es technikanem komálja a falakat, így hatótávolsága jelentősen romlik "falas" körülmények között, így ott a 2.4 Ghz-es stabilabb kapcsolatot ad nagyobb hatótávolságban is.
Olyan környezetben, ahol nagyon sok wifi router üzemel előnye lehet az 5 GHz-nek a 2.4 GHz-es tartomány telítődöttsége miatt. Családi házas részen a "falas" probléma miatt nem biztos, hogy hoz előnyt.
read-only mode on the forum
-
Bull Boss
őstag
Csak pár darab Penny-s matrica kellene. Nincs valakinek? Házhoz is megyek
-
roti86
őstag
válasz lemcsi #48765 üzenetére
"A 2.4-GHz-es tartomány viszonylag szűk és rendkívül telített. Ezt a tartományt használja többek között a Bluetooth, a vezeték-nélküli telefon, a mikrohullámú sütő és a legtöbb Wi-Fi eszköz is. Ennek köszönhetően nagyon nagy az interferencia, ami sajnos csökkenti az effektív (valós) átviteli sebességet. Emellett az n-es szabvány egyik legjelentősebb újdonsága, a 40 MHz széles csatornák használata sem javasolt ebben a tartományban (fizikailag megvalósítható, de nagyon komoly zavarást okoz a többi eszköznek). Ezzel szemben az 5 GHz-es spektrum egy nagyon tiszta tartomány és elegendően széles ahhoz, hogy a 40 MHz széles csatornákat is használni lehessen (ezzel kvázi megduplázzuk az átviteli sebességet), így összességében jelentősen javulnak a körülmények a gyors és stabil Wi-Fi kapcsolat kiépítéséhez" Forrás
Fontos, hogy a vevőnek is tudnia kell az 5ghz-es szabványt.
-
Wiz Khalifa
veterán
Valaki segítsen ki ha tud! Hűtőpaszta kellene holnapi nap sürgősen! Van valakinek eladó? Az írjon!
Smoke some weed nigga!
-
Spancer RE
aktív tag
válasz Penndragon #48746 üzenetére
Ők valami kerekebbre pályáznak.
Viszont nekik is csak 1db pont hiányozna (a 15-höz sajnos). -
Caldera
aktív tag
válasz bnorci71 #48767 üzenetére
Ezen lehetne vitatkozni. Egy részről mondhatjuk, hogy tűzolrósági felvonulási terület, akkor tényleg nem lehet megállni. Más részről a kép akkori állapotában semmi nem tiltja, forgalom elől elzárt jelzés sincs felfestve, bár igaz, hogy táblával a parkolás sincs engedélyezve.
Ha a belvároshoz közel akarsz megállni, akkor Pláza parkoló, 1 óra ingyen és ebbe az időbe elég sok minden belefér (én mindig oda állok).[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
üszök
őstag
válasz bnorci71 #48767 üzenetére
Én álltam ott a tavasszal,de már nem emékszek milyen táblák vannak. A buszmegálló előtt fel kell menni a kis közbe,ott van a múzeum látogatóinak fenntartott parkoló,bár hely nem nagyon szokott lenni. Fentebb meg a múzeum oldalában is meglehet állni.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
lemcsi
tag
Van még egy ilyenem is.
Lehet ezzel valamit kezdeni?"Meghibásodás várható - Attribútum: 5 Reallocated Sectors Count, Tartalék területre áthelyezett szektorok száma. Lemezfelület vagy fejek hibájára utalhat.
A lemez felületén található 2047 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a hibás szektorok összefüggő területet alkothatnak.
Azonnali merevlemez csere szükséges.Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében."
-
JamesFinn
senior tag
Üdv!
Eladó egy egy éves , megkímélt állapotban lévő Pocketbook 613 e-book olvasó.
Spec.:
Méretek:
122,6 х 176,4 х 9,7 mm
Kijelző:
6" E Ink® Vizplex
Szín:
Sötétszürke
Akku (aktív olvasás):
Li-Polymer, 3,7 В, 1000 mAh, Kb 8000 oldal (nagyjából 1-1,5 hónap
Processzor:
800 MHz
RAM:
128 МB
Flash-memória:
2 GB (az aktuális méret a szoftver konfigurációjától függ).
Interfész:
Micro USB (12 MB/sec)
Memória foglalat:
Micro SD bővíthető 32 GB-ig
Könyvformátum:
EPUB DRM, EPUB, PDF DRM, PDF, FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTM, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC (Mobi)
Képformátum:
JPEG, BMP, PNG, TIFF
Súly:
180 g
Egyéb funkciók:
3 szótár, naptár, számológép, játékok, jegyzetek, könyvtár
Támogatott nyelvek:
magyar, angol, német, spanyol, francia, portugál, olasz, orosz, héber, román,lengyel, lett, szlovák, ukrán...
Ajándékba adok mellé egy hozzá való műőr tokot.
ÁRA: 18000 huf
Az olvasó kazincbarcikán található.
PÜ-t hamarabb látok. -
bnorci71
addikt
válasz Caldera #48763 üzenetére
nem merek esküt tenni rá, de kizárt, hogy a tűzcsap előtt parkolni lehessen suzuki+kombi passat
a villanyoszlop után meg ugy rémlik csak autóbusz parkolás van utas le/felvételre 10perces táblávalkb 2 hónapja akartam minél közelebb a belvároshoz ingyen parkolni és itt is tovább mentem a Derkovits utcáig
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Caldera
aktív tag
válasz __Zs__ #48760 üzenetére
Pont ma du. jártam arra. Ez a kép kb. egy hónappal ezelőtti. Melyik részen volt? Egyébként ha a parkoló tábla vonala után álltál meg akkor mehetnek ahová akarnak a megállni vagy várakozni tilos táblájukkal (ha van?). Ha viszont a kocsi egy része kilógott a tábla előtt területre, akkor azért megvágnak, mert ilyen "rendesek". Egyébként kötelesek a képekkel bizonyítni a szabálysértést, ahogy a rendőrség is elérhetővé teszi.
[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Gabe123
aktív tag
Szasztok.
Eladó:Corsair Vengeance C70 (fehér) ház
Beszámítok Diablo 3 (PC) kódot.
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
lemcsi
tag
Napot.
Most köttettem upc-s netet,és 2,4 és 5ghz-n is tud dolgozni.
Mi nekem ebben a jó?
Valaki kicsit röviden és érthetöen felvilágositana?
Köszi...
Valamint nincs valakinek notiba 500gb körüli winyója?Ha már itt vagyok.
Jelenleg egy 4gb-os memória van az újdonsült régi laptopomban.
Kérdés az, hogy ér-e valamit, ha hozzácsapok még 4-et?
Toshiba Satellite C660D -
__Zs__
tag
Kedves Miskolci Fórumozók!
Segítségért szeretnék hozzátok fordulni.
Idén nyáron nálatok - egészen pontosan Miskolc-Tapolcán - töltöttem néhány napot a családommal. Hazautazásunk napján reggel még elmentünk a Pannon-tenger Múzeumba (Görgei Artúr utca 26.), amely előtt közvetlenül, az útról jobbra kis ívben lekanyarodva, egy szép, nagy kék P-betűs tábla alá leparkoltunk. A múzeum nagyon tetszett, viszont a szélvédőn órákkal később megtalált - nem is amkor kijöttünk, hanem jóval később, mikor már hazafelé tartottunk - cetli, illetve a most a napokban már itthon - Veszprém - kapott hivatalos levél egy 10E Ft-os helyszíni bírságról már annál kevésbé.
Azt szeretném kérni bárkitől, akinek a nevezett cím útba esik nézze már meg, hogy a pláza/belváros felől érkezve a múzeumhoz tényleg van kint várakozni tilos tábla! Mert megmondom őszintén, amikor odaértünk a múzeum előtti részhez egy helyijáratos megállóban (buszöböl) álló busz mellett jöttem el, ami jobb kéz felől elég jól kitakarta az út szélét, úgy hogy ott nem rémlik ilyen tábla, hacsak nem mindjárt a buszöböl kijáratába tették. Persze, lehet, hogy én voltam nagyon figyelmetlen, és még az ott várakozó busztól is bőven látnom kellett volna a táblát, de tényleg semmi "Megállni", vagy "Megállni és Várakozni tilos" tábla nem rémik.
Ha már valaki lesz olyan kedves és "felméri" a terepet, és van rá még érkezése, megköszönöm, ha azt is megnézi, hogy egy ott álló busz tényleg elfedi-e a táblát egy a busz mellett balról elhaladó autóvezető számára, vagy attól még bőven észre lehet venni a táblát, minden nyaktekergetés nélkül is!Amúgy majdnem közvetlenül a - jóval előrébb lévő - P-arkolóhely tábla alá álltunk le, mi voltunk balról a 2. autó, tőlünk jobbra meg még állt kettő másik, úgy hogy a legnagyobb nyugalommal hagytam ott az autót. Ezek szerint nem kellett volna!
Természetesen a hivatalos levél feladóját (Miskolci Önkormányzati Rendészet) már felhívtam, hogy el tudnák-e elektronikusan küldeni a képeket, ahol egyértelműen látszik, hogy milyen szabálysértést is követtünk el, de erre azt a választ kaptam, hogy vagy befáradok az irodába és ott megmutatják , vagy írjak egy kérelmet, amiben elismerem a szabálysértést, és utána postázzák. Mondtam, hogy pont az elismerés miatt kellenének a képek, és nekem bőven OK e-mailben is, de azt mondták, hogy azt nem szokták. ???
Szóval ezért próbálok most más módon utánajárni, hogy pontosan mit is bénáztam el!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv': __Zs__
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz PLaci58 #48758 üzenetére
Mondom IPA. De ezen kivul rengeteg dolog van amivel rendesen meg lehet pucolni. Nyugodtan lehet ajanlgatni a "csak rizs semmi mas" megoldast... legfeljebb majd kidobja 1-2 honap mulva.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
PLaci58
addikt
válasz wwenigma #48756 üzenetére
Na utolsó hozzászólásom e témában.
Nyák tisztító koncentrátum.
Ultrahangos tisztítás.Itthon alkoholt használnak, izopropil alkoholt, amit max 70%-os töménységben lehet kapni!
Nagyon egyszerű a teszt: üveglapra felkeni az ember és csodálkozik, hogy mennyi víz marad az alkohol elpárolgása után
Azon a linken szinte egy szó sem esik a tisztító folyadékról, csak annyi, hogy
"rendelkezésre álló, biológiailag lebomló tisztítószer koncentrátumok"[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
satomee
senior tag
...villámcsapás keltette indukciós hatás...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz PLaci58 #48755 üzenetére
Nem. Egy deka viz sincs abban amit erre hasznalnak. Es nem beszelunk fémtisztáról. [link]
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
PLaci58
addikt
válasz wwenigma #48751 üzenetére
Én tudok olvasni és Te érted miről van szó?
Arról, hogy egy maró, lúgos anyaggal fémtisztára letisztítják a felületet, az érintkezőket, forrasztási pontokat, ami védelem nélkül pár hét alatt szétrozsdál. Rosszabb mintha semmit nem csinálnánk vele. Az alkohol 30%-a víz, ami ottmarad a felületen, igaz nem cseppekben, hanem szépen eloszlatva. Mennyivel jobb így mintha simán kiszárítanánk?
Ez arra jó, hogyha valahol egy vízcsepp zárlatot csinál, akkor azt eloszlathassuk.Megjegyzem én írtam, hogy alkoholba mossák ki, amire azt a választ kaptam, hogy nem úgy van az, nem sima alkohol, hanem drága tisztítófolyadék, ami nem is drága
Az viszont tény, hogy senkinek nem javasolnám a telefonja ultrahangos mosását.[ Szerkesztve ]
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Nincs valakinek ilyesmi usb3 to usb2 adaptere?
Üdv,
adatfalo
www.adatfalodesign.hu
-
elistvan
őstag
Melóban beragadt egy vhs kazetta egy philips vr 520 magnóba. Valaki tud segíteni? Rendesen ment a videó, eject-nél már e2 hibát dob. Szétszedtem (levettem a burkolatot) de valami fogja a nem engedi kihúzni alulról) a szalagot sem látom szorulni.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz PLaci58 #48749 üzenetére
Olvasd mar el legalabb amit linkelsz. Ott is irjak hogy arra jo hogy a legkisebb helyre is "berezegteti" az alkoholt es kiszoritja a vizet, ez utan tavolitjak el az oxidaciot.
Ultrahang. Biztos sokan hallottátok már ezt kifejezést. Mindenki rávágja a vízkáros telefonokra, hogy ultrahang. És bizony ezt nem érdemes kihagyni.
Amit sokan nem tudnak, az az, hogy ez sem képes csodákra. Gyakorlatilag semmi másról nincs szó, mint hogy átmossuk a panelt, az ultrahangos készülék csak berezgeti az alkoholt a legeldugottabb helyekre is, ezzel azt érjük el, hogy a panel vízmentessé válik, nem oxidálódik tovább.
És itt jön be a rizs, ha csak ezt használod akkor:
Ha ezt kihagyjuk, és csak megszárítjuk, az tovább oxidálódik, és lassan elfogyasztja a csatlakozók, ic-k, ellenállások lábait, mint ahogy az autók sárvédőit, csak itt nem évek, hanem napok alatt.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-Hy laptop sata hdd-t keresek..
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
PLaci58
addikt
válasz Trollolo #48742 üzenetére
Remélem tisztában vagy azzal, hogy a nyák tisztító "koncentrátum" 0,5-1 litere kerül 3K-ba és ezt 10%-os töménységben kell 1-3 percig 70C fokon használni. Ez azt jelenti, hogy 10 liter tisztító folyadék lesz belőle. Desztillált vízzel kell higítani! Hasonló összetétele van a padlótisztító mosószernek
Bármilyen ilyen szer szétmarja a nyákot! Csak úgy szabadna használni, ha utána lakkba merítenénk az áramkört.Na akkor, ki beszél itt baromságokat?
Maradjunk annyiban, hogy az ultrahangos tisztítás arra jó, amire kitalálták: nemesfém ékszerek, szemüvegek, protézisek, fémalkatrészek gyors, fertőtlenítő tisztítására.
Persze más Iphonját én is szívesen beledobnám, főleg,ha még fizetnek is érte
-
elistvan
őstag
válasz Penndragon #48746 üzenetére
Lassan kell ide egy urológus.
-
Penndragon
tag
válasz Spancer RE #48743 üzenetére
Szintén répa gondok?
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
elistvan
őstag
válasz Spancer RE #48743 üzenetére
Én pl. ezért nem az anyósnak gyűjtöm, mert tudom, hogy sárkány nincs a gyűjthető figurák közt. Nekem is már csak 1 pont kellene egy komplett füzethez,
-
Trollolo
tag
Illetve az ultrahangos tisztításnak nem feltétlenül a víz kiszorítésa a lényeg, mivel az hamarabb megszárad, hanem épp az oxidáció leszedése a panelről, amit a víz hagy maga után.
-
Spancer RE
aktív tag
válasz Penndragon #48731 üzenetére
Üdv!
Ha így áll a helyzet, akkor engem érdekelne az a pár Penny pont!
Szintén az asszonynak, illetve anyósnak kellene. -
Trollolo
tag
válasz PLaci58 #48739 üzenetére
Remélem azért azzal tisztában vagy, hogy nem sima alkohol amit ebbe bele tesznek, hanem úgynevezett Oxid réteg eltávolító folyadék, ha gondolod szivesen nézek hozzá linket, vagy magát az összetételt.
Szóval ez egy baromság már ne haragudj amit írtál. Azért nem ilyen egyszerűen működnek ezek a dolgok.
Ha sima alkohol lenne amit belerak a szervizes ebbe a gépbe, picit olcsó lenne a dolog.
Elárulom, majdnem 3000Ft ebből a folyadékból egy üveggel.[ Szerkesztve ]
-
Ronyman
aktív tag
Adódott egy kis problémám hátha itt tud valaki segíteni.
Adott egy Fuji laptop, amiben nemrég cseréltünk akkumulátort. Eleinte semmi gond nem volt, most a kolléganőm arra panaszkodik, hogy egyik pillanatról a másikra készenléti állapotba helyezi magát. Aida szerint 0% az elhasználódás mértéke. Volt időm egy kicsit dolgozni rajta, de 1 óra után is tökéletesen működött. Miután visszaadtam a kolléganőmnek, ő is dolgozott rajta még egy kicsit aztán elsötétült a képernyő és hibernálta magát. Visszakapcsolni csak a bekapcsológomb megnyomásával lehetett, minek következtében felajánlotta a készenléti mód elhagyását. Visszakapcsolás után az akku 30%-os töltöttséget mutatott. Semmilyen előzetes riasztás nem történt, pedig be van állítva. Az is be volt állítva, hogy 10%-nál jelezzen, utána csak 5%-nál hibernálja magát. A hibernálás munka közben jelentkezett, tehát nem volt magára hagyva a gép.
Mi okozhatja ezt a hibát?
-
benvolio
őstag
-
PLaci58
addikt
válasz zetecR #48738 üzenetére
Beteszik egy kád alkoholba és ultrahanggal "rázatják", miközben melegítik. Ez elvileg kiszorítja a vizet mindenhonnan és az alkohol elpárolog. Ehhez tudni kell, hogy manapság olyan 70%-os körüli alkoholt lehet kapni, aminek 30 %-a víz! Tudni kell, hogy az alkohol "felszívja" a vizet, de elpárolgásnál otthagyja, legfeljebb finoman eloszlatja. Látványos eredményt lehet elérni az ultrahangos tisztítással, főleg ékszereknél, nemesfémeknél. Elektromos áramköröknél szerintem csak kárt okoz, még ha ideiglenesen meg is javul a telefon. Az oxidációt nem csökkenti, sőt a mechanikusan megtisztított felületek még gyorsabban oxidálódnak.
[ Szerkesztve ]
-
Gyíkac
aktív tag
Hello,
Szombaton reggel 8-kor a centrumnál vennék egy 70-es simkártyát. ű
Sos lenne a dolog. Irány ár 500 de ha van szólj megbeszéljük!
-
zetecR
addikt
100/50-es Digi netem van, de a Speedtest.net szerint "csak" 85/45 jön kábelen a 1043ND rúterből.
Ez normális?Nem mintha nem lenne elég, nadeakkoris.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz PLaci58 #48724 üzenetére
Jahh, utana ultrahangos mosas+alkohol. De jo esellyel halott lesz 2-3 honap mulva igy is
-
zetecR
addikt
2GB-os DDR2 modult keresek. 2x1 nem jó.
-
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Tudnátok egy korrekt mobilszervizt
ajánalni? Beleesett a medencébe a telefonom.
Köszönöm.® visions created with passion
-
válasz jagada #48716 üzenetére
Ha 2 évnél régebbi, akkor igen. Csak annak kell ott lennie, akinek a nevén van a kártya, személyit elkérik. Elég, ha annyit mondasz, hogy telefont vettél. A régi simet nem is kell leadni/odaadni, egyszerűen letiltják, és kapsz egy teljesen újat. A számod marad a régi. A kipattintható keretet meg tedd el, ha később telefont cserélsz még jó lehet. Arabgéesemben 1000forintot kérnek érte. (Pl. az új telefon összefossa magát, a cseretelefon meg egy 100 éves teló lesz, akkor abba nem lesz jó a nanosim.)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
jagada
addikt
A régi T-s SIM kártyákat tényleg ingyen cserélik? Van valakinek személyes tapasztalata?
[link]
Új telóhoz kellene nano SIM és ha őszintén elmondom a boltban a szitut, nem szeretnék beleszaladni valami lehúzásba.Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Gabe123
aktív tag
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
jFox
addikt
válasz PLaci58 #48710 üzenetére
Bocsi, nem volt a szándék, csak megörültem, hogy látni még ilyet.
Jó lenne, csak mostanában elég kevés a szabadidőm. Állandóan valami meló van. De ősszel valamit összehozunk. Bàr a szokott helyet most felújították és jól bekerítették és bezárták. A kulcs nem tudom kinél van, de hátha WildBoar barátunk már kiderítette.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
PLaci58
addikt
válasz Penndragon #48703 üzenetére
Csak ideiglenesen gondoltam
Nekem értéktelen, oda szoktam adni a boltban az unokájuknak gyűjtögető néniknek.
Most indulunk Tapolcára kajolni. Ez azt jelenti, hogy Sztp-i kapu - Tapolca útvonalon megyek.
Ha útba esel megállok"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
Elta 8950 autós erősítő.
7 sávos equalizer (60Hz-12KHz, +- 12 dB)
100+100W (van ráírva, szerintem max. 2x50W)
4 hangszóró csatlakoztatható (front, rear, fader)
On-Off kapcsoló, hangerő szabályozó, kis (RCA) és nagy szintű bemenet.
Kivezérlés jelző (2-25-ig skálázva, W?)
Hibátlanul működik!
Mindez doboz, papírok, garancia nélkül az Öné lehet 4K-ért!"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
JamesFinn
senior tag
Üdv.
Eladó egy új Nokia Lumia 625-re való NILLKIN Fresh Leather Case
Oldalra nyíló műanyag-bőr tok fekete színben.
Ára: 2300 huf
Egy sárga JEKOD SUPER COOL CASE tipusú hátlaptok, Nokia Lumia 625-re.
A hátlap selymes tapintású műanyag.
Egy új (kipróbálás erejéig bekapcsolt) PHILIPS GOGEAR SOUNDDOT 2gb mp3 lejátszó.
Teljesen minimal, egyszerű kezelés, a klipsz segítségével a ruhára rögzíthető, így kivállóan alkalmas sportoláshoz, futáshoz. Szine kék.
Bontatlan fülhallgatóval, dobozában.
Ára: 5000
Egy kiválló állapotban lévő Philips GoGear Mix 4Gb mp3 lejátszó, fm rádiós, saját, sohasem használt fülhallgatóval.
A lejátszó keveset használt, megkímélt, a fényképeken lévő állapotban van.
A készülék 2015 februárig rendelkezik garanciával.
Tartozékai: -doboz, -fülhallgató.
Ára:5500 forint
Minden kazincbarcikán megtekinthető, próbálható.
Privát üzenetet hamarabb látom. -
PLaci58
addikt
válasz Penndragon #48696 üzenetére
Nekem van 6 db.
Csere az asszonyra? Bár plüss répám az nincsen"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest