Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyíkac
aktív tag
2X1 gb noti ram ddr2 800 mhz
+ 1X 1gb npti ddr2 667 mhzcsere is érdekelhet.
-
aktív tag
-Uraim am2-es lapot keresek/ddr2-pci-ex/köszönöm előre is...
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
lakisoft
veterán
Eladó:
3m USB printer kábel - 0,5k/db
LPT nyomtató kábel - 0,5k/db
USB hangkártya - 0,55k/db
Ernie Ball húrok - 0,22k/db- Árad -
-
Pitu
aktív tag
válasz sly105 #46990 üzenetére
+1
Nem ismerem a pontos részleteket, de nem tűnik korrektnek ez. Nagyon sokszor előfordult már hogyha megegyeztem valakivel, akkor hiába jött később jobb ajánlat, nem álltam el a megbeszéltektől.
Egyszer jártam úgy, hogy egy alsózsolcai srácnak adtam el itt laptopot, és én naiv odaadtam úgy hogy 5K még hiányzott az összeghez... azóta sem adta ide. Kapott egy negatív értékelést, aztán később ki is tiltották hasonló ügyek miatt. Mondjuk ő "újonc" volt... -
scapegt
őstag
Van egy fölösleges Fujitsu Siemens Amilo A1640 notebookom 2 db 60 GB-os hozzá való winyóval (az egyik a gyári). Az akkuja - bármilyen meglepő - még mindig jól bírja, ha valakit érdekel, megnézem mennyire (nem az enyém) nagyon lett rá vigyázva, alig volt akkuról használva. Megvan a táp és az akku + a két winyó, egyebet nem tudok adni Ja igen, még egy Belkin PCMCIA kártyát tudok adni hozzá. A noti egyébként jó állapotban van, a kijelzője teljesen karcmentes!
Továbbra is eladó egy Canon SX50 típusú fényképezőgép az összes papírjával, +2 év törés (leejtés) elleni kiterjesztett garanciával (értéke 7e Ft), töltőjével, akkujával, egy napellenzővel, 8 GB-os SD kártyával és egy féláron vihető HAMA fotóstáskával. A hirdetés itt tekinthető meg
Valamint még mindig eladó 4 db 13 collos alufelni + 4 db 165/70 R13 Goodyear Duragrip gumi. A 4 db gumi 2 nyarat futott, profilmélység 6-7 mm!!! Csak a 4 db gumit 55.000,- Ft-ért vettük gumisnál (nem Tesco-s gagyi). Azonnal vihető! Minimálisan alkuképes az ár, csak vigyétek!
[ Szerkesztve ]
-
sly105
aktív tag
válasz nézzbe #46975 üzenetére
Kedves nézzbe fórumtárs!
Milyen üzleteket akarsz te itt ebben a topicban kötni ?
Milyen dolog az hogy május 20 -án lebeszélt biznisz után (hívtalak többször ,privátot is küldtem'nem reagáltál egyikre sem)elállsz az üzlettől azt írtad hogy jelenleg szünetel a biznisz mert nincs időd , aztán ugyan azt a terméket eladod egy másik fórumtársnak!
Ilyen hozzáállással itt a Miskolci topicban nem találkoztam és remélem ,inkább úgy hiszem ilyen nem nagyon fordult még elő.
Ez egy elég jól összekovácsolódott csapat itt nem divat átverni a másikat.
Ezen gondolkozz el de sürgősen!
Remélem a miskolci fórumlalkók is ezen a véleményen vannak.Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
nézzbe
aktív tag
Oszcilloszkóp érdekel valakit ?
-
pc-user
senior tag
Vennék notebook hűtőpadot, ill. 2,5" IDE HDD-t (10-20 GB)
-
detroitrw
addikt
-
mycso
veterán
2x2GB ddr2-800MHz ramja nincs valakinek eladó?
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
elistvan
őstag
1gb 800-as samsung notiramom is van. fix 2k. (Csere 1giga asztali érdekel.)
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
elistvan
őstag
Valakinek e5200 cpu avagy e4300 esetleg e6400? (4k - 3k - 3k)
-
Jarod1
veterán
válasz Spancer RE #46968 üzenetére
Tesómnak van 1 eladó a többit priviben..
-
Gus
aktív tag
Lomtalanítok.
Ha valakit érdekel egy hibás akkor viheti. 1K
Képet nem ad, sütve kondizva volt. A hűtése tökéletes a többi kuka. -
Corsair90
tag
Miskolcon van olyan bolt, ahol 27"-os monitorokat tudnák összehasonlítani?
-
Spancer RE
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék használt, női vázas, 26"-os kerekű MTB-t venni.
Nézegetem a hirdetéseket egy ideje, de nehéz értelmeset találni, vagy ha akad is valami jó, azt rögtön elviszik.
Tudnátok mondani valakit Miskolcon, aki használt biciklik adás-vételével foglalkozik? Esetleg ha itt akadna valakinek egy eladó drótszamara, arra is kíváncsi lennék.Köszi!
-
nézzbe
aktív tag
Eladó lenne az alábbi netezős gép mely leginkább tervezésre és némi játékra volt használva. A gép teljesen hibátlan (bios elem csere ráférne áramtalanítás után elfelejti a dolgait), használatra kész, windows 7-el telepítve.
Irány ár : 35KAlaplap - MSI MS-9121 - E7505 Master
CPU - 2x3,2Ghz Intel Xeon (HT / 512Kb L2 / 1Mb L3 / 533FSB)
RAM - 3GB DDR 400MHz ECC RAM
VGA - Sapphire HD3850 (512Mb) AGP
HDD - 2x40GB IDE (Maxtor)
TÁP - FSP Epsilon 600 (600W ,80plus)
PC Ház - Medion, neonnal , ventikkel. -
AtHoS
nagyúr
Előbb a bowdwen feszeségét állítsd be utána "tekergesd" a végállás csavarokat
"A bowdenfeszesség beállítása
A lánc legyen a belső lánckeréken, oldjuk a bowdencsatlakozást, majd húzzuk meg erősen a bowdent. Rögzítsük ezen a ponton, majd feszítsük a váltókaron vagy a vázon lévő finomállítóval addig, míg a láncterelő lapok kifelé megmozdulnak. A váltókar megnyomásakor a terelőlemezeknek azonnal meg kell indulni. Ha három lánctányéros a hajtóművünk és pozícionált az első váltórendszer, elképzelhető, hogy a pontos pozícionálás érdekében további finomállítás szükséges. Ehhez váltsunk a középső lánckerékre, és ellenőrizzük, hogy a legszélső hátsó lánckerekeket leszámítva mindegyiken zajtalan-e a lánc futása. Ha a kisebb lánckerekeken zajos, lazítsunk a finomállítón, ha a felsőkön, feszítsünk rajta."
read-only mode on the forum
-
veterán
-
Pitu
aktív tag
Bulgárföld közelében tudtok ajánlani bringa szerelőt v. olyan embert aki be tudja állítani az első váltómat?
Váltókart cseréltem, és azóta nem tereli a láncot a legnagyobb fogaskerékre. 2 csavart próbáltam állítgatni (végállások talán) kevés sikerrel.(#46950) Ronyman: már alig várom hogy meglegyen a következő autó, és lehet is beszerelni!
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz Wiz Khalifa #46961 üzenetére
Csak poénnak írtam nyugi.
Asszem kb. egy éve történt.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Wiz Khalifa
veterán
-
mycso
veterán
válasz WildBoarTeam #46955 üzenetére
Nem lett meg semmi.
(#46957) PLaci58: jaja, most hirtelen kiderült, hogy egy csomó mindenkinek ilyen van, lehet pont az enyémet árulják
-
F.B.I.
veterán
válasz Jarod1 #46958 üzenetére
Nem, nem vágjál le...jobb esetben elfogják őket, aztán a társaival együtt vagy 2 évig etetjük, tanítjuk, meg kondiztatjuk őket, hogy amikor kikerülnek, már csajokat futtassanak lakáson, mert kitanulták bent.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
PLaci58
addikt
Eláruljam kitől vettem ezeket ?
A lopásról jut eszembe, hogy anno a 80-as évek végén a Wartburgban Videoton hangdobozok voltak a kalaptartón. Mivel elég gyenge furnérlemez volt, ezért tettem alulra laposvasat a lefogatáshoz, hogy ne zörögjön.
1x borotvával kivágták a hátsó szélvédőt és elvitték a 2 hangfalat, vagyis a felső részüket, mert az aljuk ott maradt Képesek voltak eltörni, pedig elég vastag anyagból voltak még azok.
Aki nem ismerné :[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
veterán
válasz .:Kristian:. #46952 üzenetére
Elsőre azt olvastam, hogy ajándékba adsz mellé egy suzukit
Everybody lies.
-
_seth_
veterán
Ilyet kilopni? Jó szemük volt a drága mélyládát kiszúrni Ha jól emlékszem 6e forintért adtam el...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
detroitrw
addikt
-
Ronyman
aktív tag
-
_seth_
veterán
válasz PLaci58 #46946 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
üszök
őstag
válasz Sanyi.il #46936 üzenetére
E27-es spotom van,meg GU10-es is.
Az első linken alul a jobboldali. 2k az ára darabjának.
Így néz ki.
jFox
(őstag)Van ám a tableten asztali vebhely kérése gomb.
A sisak lehet érdekel megnézném valamikor.[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Melyik benzinkútnál van a legjobb porszívó? Mindegyik csak fémpénzzel működik igaz? Valakinek tapasztalata az imo mosónál lévővel?
-
elistvan
őstag
olcsóbb 2x512ddr2 (min 667) érdekelne cserelehetőséggel.
-
Potzee
addikt
válasz Sanyi.il #46934 üzenetére
eBay, aliexpress, banggood, dealextreme, stb
[link]20k-ból meglett 4x5m RGB LED szalad + hozzá távvezérlő (színek, effektek 44 féleképp) és egy 12V/12.A/120W külső táp...feltettem a hungarocell stukkóra, ahogy kell. Ez volt a Valentin napi ajándékom a páromnak Fogyasztás teljes fényerőn 80-85W, alacsony fényerőn 12-18W!
[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Sanyi.il
aktív tag
a következő kütyüt, nem látta valaki valamelyik áruházban, esetleg hol lehetne keresni? magyar webshopot találtam, de a posta a termék árának fele...
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
Kell-e valakinek egy Kingston DT100 G3/16GB USB3-as 16GB pendrive?
Bontatlan, matricás, garis.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Wiz Khalifa
veterán
Vadi új kézi permetező eladó. 5l-es sose használt gyári csomiba. Olaszországba gyártották.
Ára: 2.5k
Smoke some weed nigga!
-
Vangelis
félisten
válasz Penndragon #46930 üzenetére
Én is néztem nemrég , de a cliens valamiért xarakodik...
pedig régóta megvan a fiókom.. de azt írja nincs netem... csatlakozzak.. érdekes.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Penndragon
tag
Ingyenes a BF3 akit érdekel:
http://www.gamestar.hu/battlefield-3-ingyenes-az-originen.htmlA kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
aktív tag
-Sziasztok,15,6-led kijelző kellene sos-be,szombaton külföldre utazó haveromnak!!
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
Gabir
aktív tag
Üdv:
- 450W bequiet tápegység(4.5e) és Core i5 mobil processzor(9.5e) eladó!
Érd. privátban. -
jFox
addikt
Eladó dolgaim: [link]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Wiz Khalifa
veterán
Nem tudtok Miskolcon olyan kutyadokit aki megtudja lesni a kutyusom nagyon olcsón vagy akár ingyen is? Attól félek daganata van.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
zetecR
addikt
Tudtok Miskolcon (vagy környékén) jó kipufogóst?
-
detroitrw
addikt
Eladó:
2db - 2GB DDR2 Kingston (KVR667D2N5/2G) - 9k
1db - 512MB DDR2 Corsair (VS512MB667D2) - 1kcsere is érdekel(het) DDR3-ra
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok.
Eladó Intel I5-ös komplett gép Ha mindenre van vevő bontva is.
Átvétel: Kazincbarcika, Miskolc
Arany (Magyar) karlánc + nyaklánc szett
Átvehető : Kazincbarcika, Miskolc
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
mycso
veterán
válasz szőröscica #46900 üzenetére
De jó, most olvasom....
Ma mondja kollégám, hogy tegnap este 7 körül hívogatott, mert akart valami fontosat, aztán ki voltam kapcsolva.
Mondom dehogy voltam, akkor ez volt a feature.
-
Jarod1
veterán
kicsit off de azért leírom 1 kollégám és a barátnője Tapolcán szeretnének eltölteni . Tudnátok valami jó kis panziót ajánlani ami nem wellneses és nem Giga összegért ad ki apartmant vagy szobát..Előre is kösz!
-
-
pusi1981
aktív tag
Már helyre jött a Tré Kom...
-
anorche1
őstag
Egyelőre csak kipróbálásra, de ha jó akkor lehet megvételre is, keresek 31.6mm -es, nem hátranyúlós nyeregcsövet.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
fila
senior tag
válasz szőröscica #46898 üzenetére
Nem megy itt sem...
T.újváros
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.