Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Gázos
csendes tag
A tápod, és a winyód lehet hangos, de az 5350 gyári hűtését én nem hallom. (silent módban van) Néma a gép mióta kivettem belőle a 3,5"-os vinyót.
[ Szerkesztve ]
Wi-Fi hálózathoz keresek vezetéket... Asus AM1I ITX, AMD 5350, Samsung SSD 250 Gb, Kingston Hyper X 4 Gb, LC Power 1360,
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
-
törölt tag
Ha ragaszkodsz ehhez a táphoz legalább egy szakival nézesd át, tényleg kár lenne ha emiatt menne tönkre a géped, az "eddig semmi baja nem volt"-ot sokat hallottam már, szervizesként is dolgozom
Amúgy ilyen kicsi terhelés (40-50W) mellet, rettentően rossz ezeknek a tápoknak a hatásfokuk. 60-70% -
Mercutio_
félisten
A taigetos pozitív és a normális (10k alatt is van) táp között az a fő difi, hogy ha elszall, akkor előbbi visz magával mindent, utóbbi meg általában megovja az utána kötött dolgokat.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Goose-T
veterán
Ránézésre nekem nem úgy tűnik, hogy ATX12V 2.x kompatibilis lenne, ami azért nem árt, ha mondjuk öt évesnél újabb alaplapot szeretnél róla üzemeltetni. Sőt, utoljára én a kilencvenes években láttam ilyen tápot, amin külön 230V-os aljzat volt beépítve a monitornak.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
A Gázos
csendes tag
Az 5350-et itt mindig jobban ajánlották, én azt vettem, nagyon halk a gyári venti. Nyugodtan vedd meg az erősebbet. Ez sem egy atomállat, de a mindennapokban használható.
Ja és 75 W-os külső tápról megy. ODD nélkül. 3,5 vinyo+ssd. A vinyó a leghangosabb.
A házban nincs előlapi USB 3.0 az érdekes lehet, mert az Asrock támogatja.
[ Szerkesztve ]
Wi-Fi hálózathoz keresek vezetéket... Asus AM1I ITX, AMD 5350, Samsung SSD 250 Gb, Kingston Hyper X 4 Gb, LC Power 1360,
-
Polllen
nagyúr
90W-s adapter elég lesz ehhez a konfighoz bőven. Ha nem akarsz nagyobb vasat hajtani róla, sztem felesleges a 120W-s.
Amúgy náluk szokott lenni "csomagakció", ház+táp+adapter. Pár forintot lehet spórolni úgy is. Ha nincs a honlapon, akkor most nincs ilyen.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest