Keresés

Aktív témák

• Peltár

aktív tag

válasz garga01 #21194 üzenetére

Hali! Most Garga01 hogy így szerencsére beleszóltál, amit köszönök! :R a kérdés hozzád szól ne csak Azbest legyen zaklatva, de remélem Ő is beleszól és segít, azt majd esetleg Ti össze vesztek rajta ;]
    Tehát a kérdés:
    1.) Melyik az a három márka amelyik a legjobb DVB-T/T2 HVEC piacon
    2.) Az AMIKO a Wayteq-hez képest milyen szintet képvisel mint gyártó.
    3.) Te mit vennél most ha, csak szabadon fogható csatornák kellenek, de mindenképpen
    DVB-T/T2 HVEC kell legyen.
    4.) Mit vennél ha CI+ vagy CI modulos kellene a kódoltak miatt (Amiko 8265+ )
    Légy szíves írjál 3-3 típust, minőség érzékenység IS nagyon számít.
    Én a Wayteq beltérit ismerem HD 95 vagy HD95Ci DVB-T témában, de ők már nem forgalmaznak. Műholdas vonalon 20 éve a Strong márka amit használtam és látom gyárt DVB-T2 HVEC box-ot
    Itt DVB-T2 HVEC -ben mi számít Panasonic, vagy Sony , vagy éppen ASUS, Kingston , Intel, kategóriának minőségnek?
    --------------------------------------------
    EZ A PÁR FENTI KÉRDÉS MINDENKIHEZ SZÓL AKINEK VAN VÉLEMÉNYE ÉS TAPASZTALATA :R
    Nem sürgős a válasz de szeretnék rá mondjuk egy-két hónap alatt infót kapni, tehát aki csak később olvassa az is válaszolhat. Aztán vannak a szakértő hölgyek-urak a két fenti kollégán kívül kb szerintem 6-8 fő, igen rád is gondoltam, de nevesíteni nem szeretnék hátha valaki kimarad. Ha valaki valamilyen oknál fogva Privátban válaszolna, hogy itt ne legyen esetleg vita az is jó megoldás. Bár van egy két arc akiken jókat röhögtem a beszólásaik miatt (pozitív értelemben) az utolsó 1.5 év visszaolvasása során.
    Ne kíméljetek! :N :B ;) Köszi!

• azbest

félisten

válasz garga01 #21194 üzenetére

az a nagy kérdés, hogy az integrált ci+ modul működik e benne. A régiek voltak ci -sek, amelyik modulba kártya ment.

Eddig szerintem senki sem jelentkezett, jogy ő úgy használja és működik.

Aktív témák