- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oppaoppa
csendes tag
válasz runner 125 #24974 üzenetére
bocs, hogy nem írtam le érthetően. A robogó az enyém ingyen kaptam járkáltam is vele párszor. Aztán egyszer csinált egy olyat hogy sekép sehang és megállt. Na azóta eltelt 3-4 hónap amiből 1-et szerelőnél töltött. Aki azzal adta vissza, hogy nem tudott alkatrészt szerezni bele, de szerinte a jeladó tekercs a szar. Jelenleg itt tartok és próbálok ötleteket szerezni hogy mi is lehet a baja. Van nagyonsok ilyen wannabe szerelő ismerősöm de senki nemtud vele mit kezdeni. Tudom hogy egy olcsó kínai szar, de mivel ingyen volt így egy bizonyos pénzösszegig megéri nekem foglalkoznom vele. De amugy amíg működött elég jó volt, szóval azért picit sajnálnám ha nem tudnám megcsinálni. Ez kb a helyzet más nemjut eszembe ami lényeges lehet, 2k kilometer van benne kb. És eddig csak abban van egyetértés hogy a blokk az biztos jó, még szeritnem laikusként is.
-
oppaoppa
csendes tag
válasz runner 125 #24972 üzenetére
fasza, mert nekem a helyi mesterek azt mondták hogy ez a jeladó tekercs szar. egyre tanácstalanabb vagyok, hogy mit csináljak vele. lehet bekéne guritanom az egészet a dunába?
-
oppaoppa
csendes tag
válasz runner 125 #24411 üzenetére
Ne haragudj ,hogy ilyen későn reagálok de el is felejtettem, hogy ide is írtam. Szerencsére nem adtam érte pénzt, egy orvos adta oda mert ő nem használta. Gondolhatod, hogy én is hogy viszonyulok hozzá amikor eddig csak japán gépeim voltak. Sajnos most ugy állok anyagilag, hogy motorra most nem tudok költeni ezért is szeretném inkább megcsinálni. És elvileg annyi baja van az egész szarnak, hogy ujra kel tekercselni a gyújtási alaplapon egy tekercset. Ebben esetleg valaki nemtud segíteni? Keeway Qj50qt-18. és tényleg nem talál rá semmit a google de még magára a motorra se nagyon.
[link]
bocs a rossz képért de erre gondolok[ Szerkesztve ]
-
oppaoppa
csendes tag
Sziasztok
Nem olvastam át a fórumot, nem tudom mennyire vagytok benne a robogó szerelés témakörbe de az egész internetet átkutatva se találok megoldást a problémámra. Van egy keeway qjq50-18 típusú robogóm. De ha még ez önmagába se lenne elég kb 3 hónapja elakartam vele menni valahova és megállt alattam és azóta se indul be. Elvittem a helyi mesterszerelőhöz aki 2 hét után visszadobta hogy rossz a gyújtásalaplap és ő se tud szerezni hozzá másikat merthogy a kínaiak elfelejtettek alkatrészt gyártani hozzá. A napokba ebben a kánikulában törtek rám az érzések hogy milyen jó lenne ujra együtt száguldozni kínai paripámon. Szóval ha esetleg valakit meghatott a történet, vagy nem hatott meg, de szeretne segíteni azt előre is nagyon köszönöm.