Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• runner 125

nagyúr

válasz Emb3rke #20228 üzenetére

Annyi pénzért már van korrekt, én egy kicsit 400k-ig felnyomnám a keretet, nah annyiért tuti a szép példány.

A _kényelmes_ utazó 100-110-hez minimum 250-est kell venni, de inkább nagyobbat.
    110-nél már a teljes ordulat 85-90%-át leforogja, ami abszolút távol van a nyomatékcsúcstól, így a fogyasztás ilyen utazóval több lesz.

Ezért is van az, h gyakorlatilag 500ccm-ig ugyanannyit fogyasztanak a 4t maxi robogók.
    Ahogy Te is írtad, 3,5-ből, nagyon max 4-ből ezek elmennek.

Mivel elsődleges szempont a városi használat, így szerintem nem feltétlen kell venni fotelrobogót.
    Hasonló a paraméterünk. Én 187 vagyok és 100kg. Nekem abszolút kényelmes a Runner. Igaz ez 180-as 2t, - ebből a szép, megbízható, megbecsült példány nagyon ritka, s a fogyasztása is kicsit több, így ezt nem is ajánlom.
    Viszont, van belőle 200-as 4t. Ezért a pénzért már kapsz olyat. Végsebességük 120 körül van azoknak is, valós 100-as utazóval a világból kivisz.

Illetve, úgy rémlik Aprilia Leonardo-ból van 300-as is. Hasonló méret, minr a Runner.
    Plusz; Malaguti PhatntomMax 250

Az átírás egy ilyennél kb 30-35k. Műszaki 2 évente kb 15k. Biztosításuk alsóbb (180-200ccm) picivel több, mint egy 50-esnek (3-4-5k) de egy 250-es 300-asé sem több évi 10-esnél. Pontosan már nem emlékszem h a Nexus-ra mennyit fizettem, de valahogy úgy.

Ha, korrekten bemelegíted a motort és nem húzod neki hidegen, nyugodtan lehet használni őket, felesleges csak azért venni egy 50-est. Fontos, h ilyen időben már normálisan be kell öltözni, mert az izületeket nagyon megviseli a hideg.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák