Új hozzászólás Aktív témák

  • RJ45

    junior tag

    válasz FeniX- #84307 üzenetére

    Nekem ez az egész szabályozás valahogy mindig csak útban volt. Értelmetlen marhaság. Van a hátsó szomszédomnak valami öreg kavája. Nem is tudom pontosan, mert nem látom csak hallom. Tudod, amikor úgy szét van valami fokolva vagy az ég tudja, de az a motor az olyan idegesen jár… egyszerűen hipnotizál a hangja.
    Semmit nem csinál, csak alapjáraton jár. És ülök a kertben, hallgatom és így... ahh B+ vidd már innen, mert mindjárt átmászom és megtépem. És akkor kigurul vele az útra, amiről pontosan tudom, hogy végig van rakva minden sarkon 30-as táblával, hogy ne tudnám, hát itt lakom, ha nem repülök, akkor ezen gyorshajtok minden nap a robogóval. Nem azért gyorshajtok, mert sietek, hanem mert tél van, egy lélek nincs kint, egy két sávos út közepén megyek motorral a felezőnél mégis mi a faxért mennék 30-al? Értelmetlen a szabály.

    És kigurul nyáron a kavával, amikor a járdán mennek a 3 évesek a kis rollerükkel és annyit hallok, hogy veep-veeep-veeeeee-vöööööööö és akkor ez így pont 29 és fél volt a sarokig. Mindenki pontosan tudja, hogy teljesen mindegy mit írunk a papírra ez fog történni, mert egyszerűen nem történhet más. Hipnózisban van a csávó.
    Mindenki tudja, hogy a hülye szülő az mindig ott lesz és be fog írni az önkormiba és telerakatja táblával az utcát, mert ő sétál és nem akarja fogni a gyereke kezét közben.

    Mind értem csak ezzel párhuzamosan a legvégén velem bicskáznak, ha nem 50ccm-en ülök hanem 110ccm-en. Velem, akinek az minden vágyam, hogy egy nyomorék sávot foglalhassak és 90%-ban magamtól szabálykövető vagyok. Hogy most 30-35 vagy 40 éves kor felett lehet vitázni róla, de el kéne felejteni a csába ezt az 50-es korlátot. Ott a statisztika hány balesetet okoznak a 20 évesek meg a 40 évesek, nem hiszem el, hogy nem lehet elfelejteni.
    De nem és akkor nem elég, hogy gtk-s lett az autóm még ezen az 50-es xaron kell ülnöm vénségemre és lehet nézni a hátsókereken a hézagmélységet. És megállít és megnézi, jaj akkor B+ nézd meg.
    Menjek tanfolyamra, de mikor? És persze közbejön valami és akkor én vegyek emelt díjas pótórát. Mert azt pótolni kell. Ó, anyád. Persze hallom a sztorikat, hogy volt az út szélén valami, ami miatt sávot váltani nyilván nem kellett, de elment mellette és nem indexelt és akkor ezért buktatták. Magyarul szórakoznak ott az emberrel. Áhh, kapják be.

Új hozzászólás Aktív témák