Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewTdi

    addikt

    Sziasztok!

    Gondoltam írok pár sort, milyen is a viszonyunk a Nexussal.
    Megvolt az első tele tankolás után járás üresig, majd ismét teletank. tehát bő 100km 2 személlyel, autópályán (M3, M0, M5) 120-130 utazó, városban kellemesen, nem tötyörészve 312 km-t tettem meg 12,6 lliterrel. Ez nekem kellemes meglepetés. Főleg, hogy ezt elosztva 4,0 liter / 100 km jön ki, és ami mégjobb, hogy a computer is ezt szög ezt mutatta. (érdekes, hogy nem úgy méri a fogyasztást, mint ahogyan az autók, hogy L / 100KM, hanem 1L / km. így a computer azt mutatta, hogy 24,7 km / 1 L )

    Ma reggel tankoltam megint tele, mivel egykettes Banditos haverral (igen, néha az ő motorjáról tettem be ide is és FB-ra is képet) motorozni indultunk Visegrádra, így szinte biztos voltam benne, hogy ez a mostani tank szinte végig bajusztépős lesz. Hát ha nem is a teljes tank, de 200km-t megvolt ma is M0-on 130-140, Visegrád, pilis hegyekben amit lehetett, úgy szolt. próbáltam lépést tartani. Most az átlagfogyasztás mérő 22,8 km / L -en áll. Gondolni nem mertem volna erre.
    Most egy kicsit az úttartásról. A Runnernél néha el-el jutottam odáig, hogy azt gondoltam, hogy nem akarom jobban bedönteni, mert vagy én érzem bizonytalannak, vagy az utat nem véltem olyannak, vagy egyszerűen csak valóban sikerült rajta olyat borítani, hogy már már necces volt... DE EZ??!! Az istennek nem bizonytalanít el, borzalmasan jól és magabiztosan lehet borítgatni. Amikor néhány kanyar váratlanul ér (most előszőr jártam arra motorral) még akkor sem tesz próbára, ha lúzer módon arra kényszerülök, hogy kanyarban kell fékeznem. Szóval a kanyartartása elég fasza. A hegyekben éreztem, hogy azért ide kevés még ez a közel 500ccm és 40 Le, de ezzel nem azt mondom, hogy nem élveztem, és csalódást okozott volna. De lehet, hogy ha nem az ezerkettes bandit megy előttem, hanem valami 600, nem érzem ennyire a teljesítmény illetve motorozás különbséget. De amikor végigértünk az etapom, fülig ért a szám. IMÁDOM A MOCIT! :) (thx Márk)

    csináltam egy-két képet.
    akit érdekel, ezekre kattintva megnézheti.
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    (Azért a variot már nagyon várom)

    szerk: Lehet, hogy csak a kis felbontású képek csalnak, de olyan mintha itt a blokkra menő vízcső bilincse nem gyári lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák