Új hozzászólás Aktív témák

  • Tothgera30

    Ármester

    válasz dJ Peer #19001 üzenetére

    Nem rosszak ezek a titkos vágyak, nekem kissé más, vagy csak simán őrültebb/betegebb dolgok jutnak eszembe ;] . De a kis csaj tényleg jól nézett ki azon a motoron, úgy ahogy volt, hazahozam volna, de csak motorral, nélküle nem is kell :P .

    #19002 TayRol: Vágyaim netovábbja egy T-max nyitott dobbal és Multivarral.

    #19005 runner 125: Ezekből újat nem vennék, mert rohadt drágák, használtan viszont egész jó áron ki lehet fogni, jó állapotú példányokat.

    VFR800 és a GSX-R 750 sem tartozik azok közzé amivel munkába lehetne járni és az ülés alá beférne a munkaruha, hazafelé egy hátizsákban pedig a boltból vásárolt ez+az, ülés alatt ruha és apróságok, talán még egy sisak is. 12 óra után nem sok élet marad az emberben (főleg pl.: sürgőn), így örülök ha nem kell váltani, h pedig lenne egy kis pihi nap akkor lehetne csapatni/kirándulni. A másik lehetőség egy 200-as Runner, de ott két személlyel túrázás nulla, viszont egy személlyel tömör élvezet, mert hát olyan kaszni mint az NRG-m, csak 4* akkora blokkal, ami városban, autók között egész jól terelhető. Pályázni úgy sem fogok az elkövetkezendő időben, inkább 70% város, 30% túra, tehát gondolom ésszerű a döntés. Csak még egy pár év, hogy anyagilag is ne csak megvenni, hanem fenntartani is tudjam a gépet.

    "A pokol nem hely, hanem állapot"

Új hozzászólás Aktív témák