Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Watch S3 is van nálatok? Jobban érdekelne, mivel zártabb, mint a WearOS verzió, és a tárcsa tud-e valamit, meg stb.
Everybody lies.
-
Ricardo
titán
A band 8 pro erős ellenfele lesz a Galaxy fit 3-nak. Remélem lesz összehasonlító teszt.
-
-
Predatorr
őstag
Csak hát a szoftver, a bugok, egyéb hiányosságok (Watch Color, S1), és semmi frissítés...
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Kotvanyovics
kezdő
Iphone-hoz a Samsungot akartam megvenni, de kiderult hogy a Fit3 csak androiddal hajlando beszelgetni. Igy az Aqua-tol ma átvettem a Mi Band 8pro-t.
Elotte egy hetig egy Redmi watch 4-et probaltam.
Na ez a band 8 pro nagyon tutinak igerkezik.
Kerdezzetek ha tudok, akkor valaszolok szivesen. -
mykes
csendes tag
válasz Kotvanyovics #7 üzenetére
Ellentmondásos infókat találok mindenhol. Végül lett NFC támogatás a global verziós Smart Band 8 Pro-ban?
-
Ricardo
titán
válasz Kotvanyovics #7 üzenetére
" de kiderult hogy a Fit3 csak androiddal hajlando beszelgetni."
Ezt eddig nem tudtam.
-
Kotvanyovics
kezdő
Cseteltem a samsung.hu-n emberrel illetve a ses.hu-n is emberrel.
Samsung.hu-s nem volt eleggr tajekozott :-).
A ses.hi-snak volt igaza, miszerint ios nem tamogatott, mert a Fit3 nak kell a Galaxy Wearalble alkalmazás, ami az appstore-ban nincs, csak a play store-ban.A Fit 2 az mukodott iphone-al mert azt még a Galaxy Fit alkalmazassal lehetett ossze parositani, viszont a Galaxy Fit ios app-ba nem tették bele a Fit3 tamogatast.
Eredetileg a Fit3-at vettem volna, csak inkabb utana jartam, hat igy alakult.
De baromi ez a Band 8 pro. Erezhetoen simabb a menuje a Redmi Watch 4hez kepest. Meg a Redminek voltak furcsa dolgai a Mi Fitness appal, ez a miband 8 pro meg erzodik hogy simabban mukodik egyutt az appal. Szoval az lehet hogy tenyleg a xiaomi brand alatti cuccok a minosegi dolgok, a redmi pedig egy olcsobb kategoriát kepvisel. Bar azert a redmi watch 4is elegge rendben van, csak nekem a rezgoje nagon harsany volt a normal allapotaban is, illetve a gomb is felesleges szamomra meg a telefonalasi lehetoseg se kell. Szoval mi band 8 pro :-)
Alirol meg mar jon a jo jisz :-) -
Kotvanyovics
kezdő
válasz Kotvanyovics #10 üzenetére
Na ezt sikerult jo hulyen leirnom.
szoval nincs NFC a globalban.
Aquan.hu-n a global verzio kapható (legalabbis az enyem az).
Bár szerintem kinan kivul csak global van.[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
Érkezett frissítés S3-ra de a Band 8Pro is kapott már
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
anti22
tag
Ez azért elég szánalmas hogy a band 8 pro nem kapott nfc fizetési lehetőséget. Legújabb pro karkötő. Ha ezt előre tudom akkor inkább a kínait veszem meg jóval olcsóbban aliexpressről.
Üdv:Anti
-
novinyul
veterán
válasz Kotvanyovics #14 üzenetére
Az NFC funkciók az órára vonatkoznak. A karkötő nem tartalmaz NFC funkciót.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
scyllarus
veterán
Új a szoftver teljesen, ezen már Hyper OS van. Hogy jobb-e, jönnek-e frissítések, azt még nem lehet tudni. A remény hal meg utoljára.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Brekecs
aktív tag
Tegnapi frissítés után (xiaomi watch s3) hozzá tudtam adni az otp kártyámat a xiaomi pay-hoz , ma fizettem is vele tökéletes !
Bár van egy kis anomália a mi fitnessben ,ha a telefont újra indítom eltűnik a hozzárendelt kártya , ettől függetlenül megy a fizetés az órával ! mi fitnes törlése újra telepítése után megint látható a hozzárendelt kártya , érdekes !
ÜdvWindows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
anti22
tag
Hát nem lenne rossz ha utólag egy szoftver frissítéssel a band 8 pro-ba is bele kerülne az nfc fizetési lehetőség. Mert gyanítom fizikálisan az nfc ott van ebben is mint a kínaiban. Csak épp szoftveresen nincs kihasználva. Amúgy nagyon szeretem. 2 hete használom már. Egyetlen hiányérzetet az nfc okozza. Azzal együtt egy tökéletes,minden igényt kielégítő fitness karkötő lehetne....
Üdv:Anti
-
mykes
csendes tag
Utana kerdeztem a naptar szinkronizacionak, mert az 8 Pro azt mondja engedelyezzem az appban, de ott meg nincs ilyen menupont. Ezt irta vissza a mi.com support
The schedule sync is only supported by MIUI phones with Android 6.0 and above or devices with iOS 12.0 and above, and can only sync the schedule information of the mobile calendar.
-
NYPD
aktív tag
Ez mondjuk elég trágya, hogy vadászni kell egy olyan karkötőt, ami szögletes, tud nfc-t és GPS is van benne... Eddig azt hittem, a fit3 hozni fogja, de végül egyiket se tudja. A Band 8 prot vártam már bejelentése óta, hogy na majd ez. Erre ez se... Még a Huawei watch fit 2- t nézegettem, de arról is ellentmondásos infókat találok a neten. 2024-ben alapnak kellene lennie mindkét funkciónak...
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Teljesen egyetértek, én is ezzel küzdök.
A Watch Fit 2 egyértelmű: az Activeban nincs nfc, a Classicban van, de csak alipay, azaz itthon használhatatlan."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Karavik
veterán
E hónap elején vettem egy Xiaomi Watch S3-at fekete színben (Xiaomi 14-el együtt) , eddigi legjobb "okosórám". Korábban próbálkoztam többféle típussal/gyártóval ill. rendszerrel Asus, Amazfit, TicWatch legutóbbi Xiaomi Watch 2 Pro volt de mind csalódás vagy akku időben (WearOS-ek jellemzően) vagy használati értékben. Nekem az nem óra ami 1 napot se bír ki, elmegyek túrázni és már vissza út elején lemerül, vicc az egész. Két vízálló Amazfit órám pedig beázott.
Végre ezzel az órával minden faszán és stabilan működik, akku idő is remek, érintéses fizetés is simán elsőre megy, semmi fennakadás, minden logikus és ésszerű rajta. Két észrevétel csak:
#1. Mi Fitness appban a Xiaomi Pay kártya hozzáadás lehetőségnél egy idő után nem mutatja a korábban hozzáadott bankártyát: "Betöltés sikertelen Valami hiba történt" hibát dob. "Próbálja újra" gombot nyomogatva ugyanezt a hibaüzit dobálja fel megannyiszor. "Mégse" gombot választva elérehtővé válak a bankkártya "Hozzáadás" opció de errre pedig "9004 Rossz kérés. Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálattal" hibaüzenet jön elő. Bár ettől föggetlenül az érintéses fizetés hibátlanul működik az órán továbbra is.
#2. Mi Fittness appban a DND szinkronázálás lehetőség bekapcsolással a teló programozott DND módból nem kapcsol ki. Automatikus/programozott DND bekapcsolás esete működik szépen, de reggel DND nem kapcsol ki a programozott időben.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
-
ludnik
tag
Curve kártyát regisztráltam magyarországi régióba. Fog működi a Xiaomi Watch S3 Kínából rendelt Global verzióval?
-
MrFawlty
lelkes újonc
Üdv! Adott egy pár napja itthon (online) vásárolt Xiaomi Watch S3. Nincs is semmi gond vele, azt leszámítva, hogy nem tudok vele xiaomi pay-n kártyát hozzáadni. Folyamatosan 9004-es hibát ír ki. Kérdésem az lenne, hogy ez az app hibája, az enyém, vagy esetleg itthon vásároltam nem global verziós órát? Illetve honnan lehet megállapítani, hogy milyen verziós az óra? Köszi
-
MrFawlty
lelkes újonc
Update: nem az órával volt a probléma, korábbi xiaomi telefonommal ugyanabba a Mi Fitness accountba bejelentkezve egyből sikerült egy OTP-s kártyával megoldani a problémát. Eredetileg Nothing Phone 2-vel próbáltam, gondolom valami biztonsági probléma lehet a háttérben, nem felel meg a telefon a feltételeknek (bár lehet semmi köze ennek a valósághoz). Szóval, ha valakinek Nothingja van, nem biztos, hogy fog tudni kártyát hozzáadni az appban.
[ Szerkesztve ]
-
Csocsesz75
őstag
Xiaomi Watch S3 - Samsung S22 páros.
Akinek folyamatosan 9004-es hibakódot dob a Xiaomi Pay a MiFitnessben az nézzen rá a telefon beállításaiban, hogy a fejlesztői beállítások be van-e kapcsolva.
Nekem be volt, kikapcsoltam és a hibakód azóta nincs ( köszi "bicikli77" ).
[ Szerkesztve ]
-
szeljanos
tag
Sziasztok!
Nekem is a 9004-es hibakód jött szembe,viszont nekem a reülő mód be, majd kikapcsolása segített. Más nem sajnos.[ Szerkesztve ]
Alcatel302►Nokia3410►SamsungSGH-E770►SamsungWave723:Bada1.0-Bada2.0►SamsungGalaxySAdvance:Android4.4.2/Slimkat/►SamsungGalaxyS4LTE+(I9506):Android5.0.1/Lollipop/-CM13/MM/►SamsungGalaxyS7(SM-G930F)-Android7.0-8.0►SamsungA71-Android12►Xiaomi12-Android12/HyperOS
-
Csocsesz75
őstag
Ezt a röpcsi módos hibakezelést én is kipróbáltam de nekem nem javult meg tőle. Tovább kutakodtam a neten és egy külföldi fórumon az S1 Active-val kapcsolatban találtam ezt a fejlesztői beállításos megoldást és jó lett. Valószínüleg valami biztonsági fenyegetésnek veszi a MiFitness.
Írjuk már össze, hogy ki mit tart még hibának és esetleg azokat is lehetne jelenteni.
[ Szerkesztve ]
-
kishabo001
csendes tag
Sziasztok
Vásároltam egy watch s3-at IOS-el használom és értesítések nél jön minden értesítés kivéve a facebook és messenger. Esetleg van erre megoldás vagy lesz ?
Köszönöm előre is -
Rebeka1993?
friss újonc
Sziasztok. Watch s3 okosórámon csengőhang változtatás megoldható valahogy?
-
Reyamllip
újonc
Haligali!
Nem az S3 miért nem jelzi a watsapp és a Messenger hívást?A Band 8 al legalább elutasítani tudtam,de az S3 csak üzit küld H hivasom volt. Azt is csak a watsapp ról.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest