-
IT café
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztibor
senior tag
Köszi a linket, átolvastam, és ezeket valósítottam meg amiket itt leírtak az application beállításoknál., de nálam nem megy.
Egy script generátorral már próbáltam lekorlátozni az aureust, de ugyanugy teljesen lefogja a netemet.
Kezdem azt hinni hogy az azureus a hibás...lehet egy másik torrent clienst kéne kipróbálnom...
Ha van más ötlet jöhet még
Ezt is köszi
Tibor -
ztibor
senior tag
Sziasztok!
Wrt54GL routeren DD-WRT v23 SP2 (09/15/06) vpn firmware van.
Próbálom beállítani a qos-t de az Azureus továbbra is teljesen lefogja a gépemet a 2 megás adsl-en.
Ha elindítom az Azureust és csak 5-6 k-s feltöltés van valamint 30-40 k-s letöltés, már nem tudok netezni, nem jelennek meg az odalak.
Próbáltam a p2p-t beállitani a qos-ben, de próbáltam port alapján is szabályozni de semmi.
Próbáltam firewall scriptel is, de azzal se megy.
Szoval tanácstalan vagyok egy kicsit.
Van valakinek ötlete mi lehetne a megoldás?
Előre is köszi
Tibor -
ztibor
senior tag
Hello!
Próbáltam keresgélni a topicban de nem igazán találtam egyenlőre semmit ezért a segítségeteket kérném.
Adott egy Linksys WRT54G v2.2 router wpa-sk kódolással, és adott egy kétszintes ház. Felső szinten van a router, és az alsó szinten bizonyos helyeken már alig van jel.
Milyen megoldásokat tudtok ajánlani jelvisszaerősítésre. Esetleg egy accespoint beiktatásával megoldható? Ha igen akkor milyennel, vagy az hogy műxik?
Vagy minden ötletet szivesen vennék.
A másik kérdésem a routerrel kapcsolatban: Tudtok erre olyan firmware-t ami stabil, van benne valamilyen dyndns vagy hasonlo funkció, és esetleg a sugárzás erősségét is lehet feljebb húzni kicsit? Ip kamera menne rá. Ha valaki használ ip kamerát ilyen routerrel vagy ért hozzá az is jelentkezhetne.
Előre is köszi mindent, és bocsi a hosszu szövegért.
Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest