-
IT café
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Vettem egy WRT54G-t, hozzá tartozó USB adapterrel. Kis idő elment a beállításra, igazából nem is tudom, hogyan sikerült (modem reset, pc reset, telepítő cd-k futtatása, kapcsolódás stb... és visszafele ugyanez). Amit nem találok, hogy hol tudom megnézni, hogy hányan kapcsolódnak a routerre? A 13-ból 2 csatorna van nyitva, mert 1nél nem jön át a teljes sávszélesség.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
WRT54GC -n keresztűl kapom a netet. 1 óráig tartott, mire beállítottam, de sikerűlt és szépen muzsikál. A kérdés: mi van akkor, ha én egy új wint akarok telepíteni? Először a modemtől kell a net és miután megvan a win utánna installálom a routert? Vagy "megjegyzi" a router a korábbi beállítást és nem kell átdugnom a modembe a telepítés alatt? -
-
_stick_
őstag
válasz Wes Craven #6164 üzenetére
Láma vagyok a témabán, de van egy tippem, hátha...
Én akkor vettem észre, hogy csökken a sávszélesség, mikor a 13 csatornából csak 1et tettem aktívvá, merthogy egyedül használom. Így kb fele lett az eredeti sávszélnek. Most 2 csatorna az aktív és újra teljes a sávszél. -
_stick_
őstag
Üdv!
WRT54GC-m van, és az utóbbi időben észrevettem egy problémát:
elmegy a net, de egy kis idő múlva, vagy ha jobb klikk, javítás a hálózati kapcsolat ikonra, visszajön. Eddig ilyen csak akkor fordult elő, amikor standby üzemmódból kapcsoltam be a gépet, de most már 10-15 percre sűrűsödött. A jelerősség teljesen rendbe van és a monitor progi is látja a netet, de mégsincs. Nem hinném, hogy rosszul lett a router konfigurálva, mert 2-3 hónapig tökéletesen működött. Mit gondoltok, mi lehet a hiba oka? -
_stick_
őstag
-
_stick_
őstag
válasz h_143570 #6335 üzenetére
Mióta megjelent az 1.8.1 van fent. Minden esetre nem sikerült, továbbra is megszakad a net...
Utorrentet és a firefox-ot is újraraktam, de nem volt hatással a problémára. Az agnitum outpos FW pro-ra tudok gyanakodni még, de az utorrent-re ugyanazt a beállítást használja, mint a korábbi SS pro-val és azzal régóta jól ment... -
_stick_
őstag
válasz h_143570 #6337 üzenetére
Outpost telepítés után mindig ez az első dolgom
Viszont úgy néz ki az a ludas. Kikapcsoltam a tűzfalat, be az utorrentet és 5-10 percig így böngészőztem. Amint visszakapcsoltam szabályvarázsló módba, azonnal megszakadt a net. Végülis logikus, mert ha nem jönne el a net a gépig a win kukorékolna, tuti az outpost fogja meg valahol. -
_stick_
őstag
Sziasztok!
WRT54GC routerem van, WUSB54GC adapterrel. Az a problémám, hogyha készenléti állapotba kapcsolom a gépet, majd x idő múlva visszakapcsolom, 10ből 1szer nem tud kapcsolódni. Ilyenkor az adapter újratelepítése szokta megoldani a problémát.
Hogyan tudnám ezt elkerülni? -
_stick_
őstag
Sziasztok!
WRT54GC routeremre szeretném feltenni a legfrissebb gyári firmware-t.
Betallózom, update gomb lenyomása utána annyit ír, hogy nem ez a megfelelő firmware ehhez a routerhez... Pedig jót töltöttem le. Mi lehet a probléma? -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy WRT54GC típusú routerem egyik napról a másikra " elveszítette" a modemtől kapott jelet. UPC-t felhívtam, minden rendben volt. A telefonkábelt kicseréltem, de nem történt változás. Ha áramtalanítom a routert kb. a negyedik próbálkozásnál sikerül és lesz net, amíg ki nem kapcsoljuk a szgépet.
Hatókörön belül lévő halózatokat felismeri, csak a sajátomat nem, úgyhogy nem hiszem, hogy adapter probléma lenne.
Mit gondoltok, merre tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest