Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolloW
senior tag
-
hehehehe
tag
válasz Dilikutya #22 üzenetére
persze hogy kéne mégeccer ennyi de elöbb most egy iPod boldog tulajdonosa leszek mer elutazok egy évre és ugy tök felesleg a gépet fejlesztenem ugyhogy majd csak azután.
ll-kobe: nekem is az van fenn...télleg gyorsult de még igyis szaggat.
Jim Tonic: pedig ez a 2 dolog muszály...alapvetöen nem OLYAN lassu de még igyis sokkal lasabb mint kéne hogy legyen.
na holnap felteszek egy ventit a hütöbordára mer marha meleg aztán meglátom milesz.remélem megy majd rendesen... -
LLKobe
veterán
Az 1. hsz-ben le is írtad minden problemára a választ.
1: Ha a háttérben fut vírusírtó, az marhára lehúzza a rendszert, a fél memót elfoglalja. A tűzfalról nem is beszélek.
2: Egy gef2 MX-re ha feldobod a legújabb 7x.xx-es drivert az olyan tetűlassú lesz mint állat. Régi kártya a régi driverrel lesz a leggyorsabb.
Nekem a Gef2-m a 29.42-es driverrel volt a leggyorsabb.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
nagyúr
Ha nem volta volna senki, akkor szerintem a CS a baj. Az 1.6 megfektet ennél sokkal komolyabb konfigokat is az engine miatt. Mert régi, rossz.
Ha valaki mondta már, bocsesz, de nincs időm most olvasni.
Próbáld meg fisszafogni a beállításokat. 800x600 pl.
Ha alapvetően nem lassú, tehát amikor nincs karakter és füst, akkor tutira igazam van.
[Szerkesztve]Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
hehehehe
tag
válasz somodisoma #17 üzenetére
most egy uj löketet adtál a probléma megoldásához.megnéztem a graf karimat.nos khmm...passziv hütés van rajta de szinte éget olyan meleg.asszem holnap elmegyek és beszerzek egy vga-hütöt aztán megirom a fejlemenyeket.remélem ez lesz a probléma megoldása
-
somodisoma
senior tag
1. Szerintem is az lehet a baj, hogy regebbi drivert kellene felraknod!
2. A ventillatorok jok a gepedben? Haveromnal a proci egyszer tulmelegedett, aztan nala is hasonlo gondok voltak. A gep ment, de minden nagyon lassu volt. (Jatek, betoltesek stb.)A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá!
-
Vigneau
félisten
Lehet, hogy a regisztrációs adatbázisod már jól felhízott, s végzi áldásos tevékenységét.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
hehehehe
tag
ennél gyengébb gépeken is sokkal jobban fut máshol.az egyik haveromnak 800as duronjávan meg 256 rammal meg gef2vel simán viszi a 60-70 fpst...most felraktam egy régebbi drivert (olyan 2002/04 körülit) és mostmár 40 fps körül van de füstnél ugyanugy beszaggat.a direct3d és opengl-t is legjobb teljesitményre állitottam.
-
HolloW
senior tag
Amúgy meg ne rakdj fel a legújabb drivert egy ilyen elavult kártyához, 2 éve sztem más driver volt fenn
[Szerkesztve]STEAM - KOBRA KAI!
-
Spyx
tag
Nem ez lehet az alapvető baja de egy kis gyorsításnak mondjuk jó lehet ha a Zonealarm with antivirust használod. ez virusírtó és tűzfal egyben. Nálam (konfig az adataimnál) ez max 4%-ot vesz a CPU-ból ha rezidensen fut de azt se folyamatosan csak kb úgy 5-10 ms-enként és még fut egy daemon tools meg pár kodek rezidensbe szintén. Szerintem nem annyival lassab a géped.-
Gyötrődő halálos játék: élet! Tőled én még mit kívánnék?!...
-
hehehehe
tag
szal a kérdés adott.a konfigom:
1600+ athlon xp,256 mb sd ram és egy gef2 mx 400 64 megával.tudom nem egy csucsgép de ugy gondolom hogy a CS 1.6nak pl nem 20-24fps-sel kéne futnia vagy ha van valami füst akkor jácchatatlan.most volt downgrade és régebben is pont ugyanez a konfigom volt de akkor semmi ilyesmi bajom nem volt vele.már az xpm is ujrahuztam van tüzfalam és virusirtom is szal nem hiszem hogy virus lenne.driverekböl mindegyikböl a legujabb van fennt.
valakinek valami ötlete hogy mégis mi a fenéért ilyen iszonyat lassu minden??
elöre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest