Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hehehehe
tag
válasz Dilikutya #22 üzenetére
persze hogy kéne mégeccer ennyi de elöbb most egy iPod boldog tulajdonosa leszek mer elutazok egy évre és ugy tök felesleg a gépet fejlesztenem ugyhogy majd csak azután.
ll-kobe: nekem is az van fenn...télleg gyorsult de még igyis szaggat.
Jim Tonic: pedig ez a 2 dolog muszály...alapvetöen nem OLYAN lassu de még igyis sokkal lasabb mint kéne hogy legyen.
na holnap felteszek egy ventit a hütöbordára mer marha meleg aztán meglátom milesz.remélem megy majd rendesen... -
hehehehe
tag
válasz somodisoma #17 üzenetére
most egy uj löketet adtál a probléma megoldásához.megnéztem a graf karimat.nos khmm...passziv hütés van rajta de szinte éget olyan meleg.asszem holnap elmegyek és beszerzek egy vga-hütöt aztán megirom a fejlemenyeket.remélem ez lesz a probléma megoldása
-
hehehehe
tag
ennél gyengébb gépeken is sokkal jobban fut máshol.az egyik haveromnak 800as duronjávan meg 256 rammal meg gef2vel simán viszi a 60-70 fpst...most felraktam egy régebbi drivert (olyan 2002/04 körülit) és mostmár 40 fps körül van de füstnél ugyanugy beszaggat.a direct3d és opengl-t is legjobb teljesitményre állitottam.
-
hehehehe
tag
szal a kérdés adott.a konfigom:
1600+ athlon xp,256 mb sd ram és egy gef2 mx 400 64 megával.tudom nem egy csucsgép de ugy gondolom hogy a CS 1.6nak pl nem 20-24fps-sel kéne futnia vagy ha van valami füst akkor jácchatatlan.most volt downgrade és régebben is pont ugyanez a konfigom volt de akkor semmi ilyesmi bajom nem volt vele.már az xpm is ujrahuztam van tüzfalam és virusirtom is szal nem hiszem hogy virus lenne.driverekböl mindegyikböl a legujabb van fennt.
valakinek valami ötlete hogy mégis mi a fenéért ilyen iszonyat lassu minden??
elöre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Dacia topic
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Path of Exile 2
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest