- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Múltkor már ajánlottatok kártyát, most akarom megvenni, árgépen nézelődöm.
Ez gyanúsan olcsónak tűnik. Segítsetek, mi ezzel a gond?
Más. Feljebb írta valaki, hogy 1024x768-ban játszik. Azt mondtátok, bőven elég neki egy 4670-es. Ez szöget ütött a fejembe, mert én is ezen a felbontáson játszom, és a mai napig elég az 1950GT. CSak már driver támogatottság sincs hozzá, meg kissé zajos, meg kissé elavult.., szóval azért akarom cserélni. Akkor lehet nekem sem kellene egy 4830 sem..?
Egy E6300 (Az új, a 2x2,8GHZ) lenne még a gépbe, az mellé kellene a VGA. Pár hete ajánlottátok a 4830-at, azt nézegettem, de ez a Sapphire gyanúsan olcsó....
Valami halk kártya kellene (lakótelep, hálószobában megy a gép), de passzív hűtésest nem akarok, mert megsülne.
Ajánlhattok gyártót, boltot, minden segítséget köszönettel elfogadok. Vidéki vagyok, nyugati határszél, itt el vannak szállva az árak, netről rendelném.
Köszönöm.
Aktív témák
- Macska topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Konzol Screenshot
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest