- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clickbait
aktív tag
Sziasztok!
Most nyílt lehetőségem döntésre, mindenképpen szeretnék az olcsóbb felé hajlani ilyenolyan okok miatt.
Adott egy Sapphire HD 7850 OC 2GB, és egy Inno3D GTX 650 Ti 2GB BoostAz árkülönbség csupán 3000Ft, a GTX javára.
Garancia nagyjából megegyezik. GTX valamivel újabb, és csak pár hónapos.Egyenlőre a konfiguráció amiben használnám kint van az adatlapomon mégpedig:
Abit IP35
2GB, napokon belül 4GB RAM
Q6600 @3.00GHz, később 4GhzKésőbb egy új gen. i5 rendszerben tenné a dolgát.
Csak ez a két lehetőség van, nem szeretnék GTX 660-at, illetve HD 7870-et stb.Játékokra menne elsősorban: Battlefield 3-4, Sleeping Dogs, Crysis 3, Cod: Ghosts, és az új SR IV
Illetve alapvető Office programok, és Adobe termékek (After Effects, PS,) És Autodesk moddelezés (nVidia előnyben PhysX miatt?)You got clickbaited.
-
Clickbait
aktív tag
Sziasztok!
Választás előtt állok, egy átmeneti gépbe szeretnék új kártyát venni, ami majd fél éven belül átkerül egy új (valamilyen Intel i5ös) konfigurációba.Két lehetőségem van, ugyanazért az árért!:
Asus HD 7850 2GB
Gigabyte GTX 650 Ti Boost 1GBFullHDn használnám, a relativ erejükre vagyok kiváncsi, melyikkel járnék a lehető legjobban, csak ez a két választás van, nem tudok se GTX 660 se HD 7870 felé mozdulni.
Valószinűleg kapnának plusz OC-t is, úgy tudom ezen a téren a HD 7850 remekül skálázható.
Leginkább Battlefield játékokkal játszok (3; 4), jövőre Saints Row ill. GTA V. Mennek még source engines játékok is, de nagyjából ennyiben ki is merül a repertoárom.
Mindezeket figyelembe véve, melyik kártyát és miért javasolnátok?
Millió tesztet átolvastam már külsős és Prohardver teszteket is belevéve, megannyi grafikont nyálaztam át de nem tudok dönteni, ezért szeretném profik segitségét kérni.You got clickbaited.
-
Clickbait
aktív tag
válasz djculture #58857 üzenetére
Naigen, "sajnos" egy dilertől van, ráadásul beszámitással ami most nagyon fontos szempont volt.
Igy nincsen túl nagy terem, ez a két kártya érdekel a leginkább.
A garancia is másfél év fejenként, igy viszonylag nehéz dönteni, jelenleg is győzködöm magam és Anandtechet bújok, hogy lesz ez a 2 gigás 7850.
Ha ügyesen húzom lehet kapok egy GTX 660 vagy esetleg egy 7870 szintet.De mindenképpen számitok a prohardveresek véleményére, mindig innen kértem tanácsot szóval a PH nálam egy fontos szempont.
You got clickbaited.
-
Clickbait
aktív tag
válasz fsb1000 #58859 üzenetére
Fillérre megegyezik az áruk.
Ami igazából a HD 7850 mellett szól az a:
Hütése, (DirectCUII-ért odavagyok)
Jól skálázható, mehet rá OC bőven
256 bites busz
2GB vRAMVégülis alig maradt szempont a GTX 650 Ti B mellett, talán a memória órajel bár 7850-et ha húzom akkor megvan ez a szint.
Illetve, hogy viszonylag új a kártya, vagyis mindenképpen újabb mint a 33 hónapos 7850.Szerintem sikerült magamat meggyőznöm egy 7850 mellett.
Mostani kártyám az első nVidia kártyám, nagyon megtetszett, kicsit fájó visszatérni AMD-re, volt itt már 6850 től kezdve minden, 7770 is, de biztos megbarátkozok vele.You got clickbaited.
-
Clickbait
aktív tag
-
Clickbait
aktív tag
válasz Speed® #58867 üzenetére
Ugyanott lennék egy 660-al körülbelül KATT
Mire eladom a GTS-t.. erre most nincs időm. Fél évig tartson ki ez a konfiguráció, utána kitudja, ha marad a költségvetésből 7850-et is cserélek.
Ja meg mindig szerettem volna egy ASUS-t, volt már lehetőségem kipróbálni, ez is mellette szól.[ Szerkesztve ]
You got clickbaited.
-
Clickbait
aktív tag
Egész nap nyúztam 1050/1300 on az Asus HD 7850-emet, nagyon meg vagyok vele elégedve, Battlefield 3 Ultra és hasonló finomságok, köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
You got clickbaited.
-
Clickbait
aktív tag
Sziasztok!
Egy korosodó HD 7850 2GB karit szeretnék lecserélni, főként munkára (Unreal Engine, 3DS Max, szimulációk), aztán másodsorban játékokra (Bár a legtöbb igy is bőven jó 7850en )
Mindenképpen használt kártyákban gondolkozom, természetesen garival stb. van pár alig használt cucc a piacon.
Konfig:
Asus Maximus VII Hero
i5 4690K
500W táp (Gold)Az ár kocc 60.000 pénz, persze minél olcsóbb annál jobb, több jut kieg. komponensekre.
Az alábbi versenyzőkre gondoltam:
GTX 970 4GB, GTX 1060 3GB, RX 470
Tehát kifejezetten 3D munkára milyen/melyik kártyán ajánlanátok kiváltképpen?
You got clickbaited.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest