-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Kolléga picit eltévedt szerintem..760 max apróról lesz 50ért, a 270 meg nem ér annyit újonnan se. Linkeltem tegnap már valakinek, Iponban ~50k a 660TI, jelenleg talán a legjobb vétel. Egyébként én i3 mellé 1680ra egy 750TIt tennék inkább, az viszont nagyon el van árazva mostanában..aprón szét kell nézni, 35 alatt jó vétel.
-
Qwertrt
tag
Ez engem is érdekelne, mert azon gondolkozom, hogy bővítem egy picit a keretet, hogy ilyet vehessek. Asus, mivel az alaplapom is az, és azért elég jó gyártó? Árgépen 43 ezertől már lehet kapni.
Közben olvasom a dolgot a hőcsövekről...
[ Szerkesztve ]
Csak egyszer valami ebéden összejönnék vele, tudom, hogy megpaprikáznám a levesét úgy gebulával, hogy hanyatt fordulna tőle, mint a döglött hal.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
15-20%, de játékfüggő persze. Általánosságban OCval hozza a TI a 265öt (alias 7850), viszont amaz is húzható, nem kicsit. Nyilván egyéni preferenciák alapján dől el, melyik a nyerő..de 1080Pben a TI be tud köhögni, a 7850/265 viszont OCval elég szépen helytáll AA mellett is (itt jön ki az erősebb backend leginkább. Nyilván, ~2Xes TDP és nuku PhysX/CUDA..ha ezek fontos szempontok, akkor jobb a TI..bár akkor már inkább 660 Jó kari a 750TI, csak túlárazott..<35ért megfontolandó, feljebb már mást vennék (660-7870/270).
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Nem mondom, hogy rossz a 750TI, de nálam 1920x1200ban elvérzett itt-ott..nem hinné, hogy 1080Pben sokkal jobb lenne a szitu. Persze tetszett a fogyasztása, ill. a kompaktsága, de ennyi. 265öt csak akkor vedd, ha ~azonos áron adják és úgy érzed, nem bánnád a PhysX/CUDA témát. Amúgy kiforrott darab, végülis jópár éves az alapja. Pontos típust nem írnék, inkább a topikjában érdeklődj. Nekem anno Sapphire 7850em volt, ill. adtam el ASUSt is (DCII), gond egyikkel sem volt..ill. az ASUS hülyén oldotta meg a nyákon túllógó hűtést szerintem, de a hatásfokkal végülis nem volt gond.
Restless19
Nem kell rettegni, majd kiderül, ha kijött..szerintem vinni fogja szépen, csak legyen alatta proci és sok RAM..az már a 4nek is kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kés topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- BestBuy ruhás topik
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest