Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollywoodBoy
tag
válasz
gtamate2 #86013 üzenetére
Igen, én is ezt találtam meg. Már váltottunk is egy levelet és ez a válasz jött:
Szervizünk MSI videokártyák szervizelését nem végzi, csak komplett pc és notebookokat szervizelünk garanciálisan.
Mindezek figyelembe vételével, a vásárlás helyszínére lesz szükséges vissza küldenie.Most visszakérdeztem, hogy kiket tudnak javasolni a közelbe olyan márkaszervízt aki elvégzi a garanciális javítást/cserét.
Várom jelenleg a válaszukat. Megosztom majd itt, hátha másnak is jól jön az infó, mert mondjuk az USA-ból vesz kártyát vagy ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Eladó GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest