Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
arcitec #170101 üzenetére
Na én pont átlagos gamerként mondom hogy egy csutkázott grafikás és Raytracinges mai játékhoz még FullHD(1080)-ben is KEVÉS az RTX3080 is.....pedig csak 60 fps-ről beszélek.
Most egy ilyen 300 ezres kártyán már 1080p-hez is cigánykodjak hogy csak medium RT és ultra helyett "csak" high legyen a grafika itt ott.....vagy neadjisten már FullHD-nél is maszatolni kelljen a DLSS-sel ?
Persze...ez nagyon játékfüggő és igényfüggő....mert egy competitive gamer akinek elég a low grtafika online multinál és 1440p és 120/144/240 fps kell, azt pont letojja majd az én igényeimet.......de én sem akarom róla meggyőzni hogy 2022-ben nézzen ki úgy egy játék teljes pompájában ahogyan azt a fejlesztői megálmodták.....és nem fogom maszatolni a skálázós DLSS-sel sem....nekem natívban tudja már a csutkát (1080p-ben !)
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- Autós topik
- További aktív témák...
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest