Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
Speed® #66615 üzenetére
TechN7ne: Hát az EVGA-nak is van halk hűtője, szabályozhatóak is ha valaki hangosnak találná. Pont a napokban volt szó egy 960-ról amin állítható hogy ha nincs terhelés akkor be sem kapcsol a hűtése
Speed(R): A 7770/90 is van annyira herélve mint a 650ti. Az újabb játékokban én legalábbis a kettő között látom nagyon a szereplését, lehet hogy driveresen húzták fel, nem tudom.
A referencia hűtést pedig valahogy én nem tudnám jó szívvel ajánlani, de lehet nekem voltak túl negatív tapasztalataim idáig a ref hűtőkkel. De tény hogy egy idő után hajlamosak a süvítő effektusra ami egy normálisabb custom hűtés mellett nem fordul elő. Persze hozzájön hogy jóval olcsóbb is a HP esetében pedig főleg. Amúgy ez a 1.5 giga nem a teljes sávszél miatt van? Ugyebár ennyit ér el a 660 is teljes sávszélen, a maradék 512-t pedig csak úgy mint a 970 jóval kisebb sávszélen.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest