Új hozzászólás Aktív témák

  • pengwin

    addikt

    válasz Nehaiu #132341 üzenetére

    Ezekre a játékokra én leginkább NV-t ajánlanék, a keretedbe 1650 Super fér bele.
    Pl. Inno3D GTX 1650 Super Twin X2.
    A másik oldalon ugyanez a teljesítmény kicsit drágábban, vagy sokkal magasabb fogyasztással érhető el.

    (#132340) gbors
    Ha irreálisan áraznak, ezt valaki bizonyítékkal szemléltetve szóvá teszi nekik, és kiverik a hisztit, akkor talán nem takarítani kellene "ütletrontás" miatt, hanem jelezni a hirdetőnek, hogy a hozzászólóknak igaza van. Az üzletrontás az pl. véleményes hozzászólásokat jelent, nem a tárgyilagos megállapításokat.
    Szerintem nem szabadna hagyni, hogy a "minden annyit ér, amennyit adnak érte", "mindenki annyiért hírdet, amennyiért akar" maszlag mögé bújva próbáljanak lehúzni hiszékenyebb embereket. Persze, hírdessen mindenki amennyiért akar, de ne töröljenek semelyik hírdetés alól tárgyilagos hozzászólásokat.
    Én nem szoktam árazást kifogásolni hozzászólásokban, és nem is a törölt hsz-eim miatt morgok, hanem azért, mert így sokkal könnyebben megvezethetőek a laikus(abb) emberek.

    (#132345) BerserkGuts
    "Idő vasfoga"... erre most mit mondjak? :))
    A DOOM egy AMD-s játék, vagyis az NV megjelenés után optimalizál rá. És ez elsősorban mindig a kurrens szériát érinti, ami itt a Pascalt jelentette.
    Nézd meg hogy itt sem csökkent a 980Ti teljesítménye, csak a Pascal és újabb kártyáké nőtt.
    Egyébként meg beraktál két diagrammot, most mit kezdjek vele? Tesztkörnyezet, beálllítások ugyanazok a kettőnél? Nem... akkor máris nem összehasonlíthatóak az eredmények.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, pengwin

Új hozzászólás Aktív témák