Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacc

    aktív tag

    válasz t72killer #113484 üzenetére

    Utana jartam, mar 2 hete csak ezekrol olvasok, reddit, forumok, blog post, github, benchmarkok.

    1. RTX meg annyira friss, hogy a DeepLearning es MachineLearning frameworkok csak most kezdtek el tamogatni, es meg kell vele dolgozni, hogy 100%-ban kihasznaljak. (Sot valahol az uj architektura meg rosszabbul is teljesitette)
    2. Ezen teruleten nincs szukseg SLI-re inkabb a a Parallel/Parhuzamos mukodes, es hogy a VGA-kat adatokkal taplaljuk tele (ezert kell gyors adatvitel PCI-e es Nvme SSD).
    Most jott ki olyan library tamogatas, hogy 2xGPU 3x jobb teljesitmenyt adott bizonyos tesztekre. (Nem az SLI van kihasznalva)
    3. 2x1080-at kepes 2x8GB azaz 16GB memoriat adni - most irnak olyan tamogatast, meg ugyanazert en megtudok venni 1x2080-aminek csak 8GB memoria van, ez nehany szamitasnal ervagas.

    Hidd el, en ennek mar nagyon utana neztem. :R 3 honap mulva megveszem a masodik kartyat, 1 ev mulva lecserelem ujabb RTX-re, nem veszitek vele, csak nyerek penzugyileg.
    Raadasul annyira uj ez a kartya es meg javaban updatelik hozza a library-ket hogy neha igen erdekes benchmark eredmenyek szuletnek.

    Engem inkabb a hutesuk erdekelne, mert ahogy neztem eleg szubjektiv a kritika egyes gyartok termekeinel.

    Lehet egy Asus lesz statisztikailag arra irtak a legtobben, hogy kozeputas megoldas. (nem nagyon voltak szelsoseges velemyek)

Új hozzászólás Aktív témák