Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz mackosajt #81550 üzenetére
Én folyamatosan azt hajtogatnám, hogy nekem maximum 117 centi széles tv jöhet szóba, a 40-42" pedig már kicsi. Ha nem tudnak adni, se beszerezni olyan tv-t, te semmiképp nem fogod a lakást újjáépíteni emiatt, adják szépen vissza a pénzt. Képpel bizonyítod, hogy miről van szó. Nem hiszem el, hogy a kiterjesztett garanciában tönkrement tv árát kötelezően ott kell levásárolni még akkor is ha nem tudnak megfelelő alternatívát adni.
-
zmav
csendes tag
válasz mackosajt #81548 üzenetére
Szerintem nem kell raktáron legyen az adott áruházban, hacsak nem direkt kib.szás az utalvány és azzal nem lehet, de az tuti, hogyha bemész egy mm-be és olyan készüléket vennél, ami épp helyben nincs, de központban van, akkor azt díjmentesen odaszállítják az adott áruházba.
-
rainman72
Topikgazda
válasz mackosajt #81546 üzenetére
Én [ezt] vinném hogy legyen értelme is a cserének
De nincs Db-ben
Így nagyon szűk a keresztmetszett
(hogy csak 50" meg Db-ni átvétel)az amúgy is gyengécske felhozatalból.
Nézz tipust ami befér úgy talán könnyebb lesz,idő leellenőrizni mi kapható ott köszi[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #30026 üzenetére
Szép napot mindenkinek! Azért a saját hozzászólásra válaszolok, hogy legyen egy viszonyítási alap.
Múlt pénteken megkotlott a tv. Kiterjesztett garanciát igénybe véve ma reggelre már landolt is a csere utalvány 269990 Ft értékben.
Nagyon szerettük az LG 49 SK8500PLA-t, és a MagicRemote nyújtotta extrákat.Maximum 50'' -ig (hely limitált) keresem utódját kizárólag a MM-bol, Debrecenben, mert webáruházi vásárlás a leírás szerint erre az esetre nem vonatkozik.
Természetesen tudok pótolni az árba, ha kellene, de túlzásba nem mennek.
Mit ajánlotok?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #32431 üzenetére
Közben átmentem, lemértem én a helyet, befér a 32.
És közben be is adta a kulcsot a régi, így lett is véve LG 32LK6100PLA.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #32428 üzenetére
Bajban vagyok. Most próbálom lebeszélni, hogy ne a mostani helyben gondolkozunk, mert lemértük, és a 32-es sem fér be oda a szélesség miatt.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
AL
addikt
válasz mackosajt #29969 üzenetére
Szia ! Az itt látható 4 TV közül a korábban megnézett SK8100 csak 50 Hz es, de a másik 3 készülék 100 Hz.
A Sony VA paneles, a másik 3 IPS : [link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Az árak December óta megugrottak, érdemes figyelni az akciókat, mert a Sony, ami most 270, néhány hete 208 - 220 is volt. Talán még érdemes a 49Q6 ot is megnézni. Az VA panel és 50 Hz.
[link]
[link]
De nem mindig érdemes csak az adatokat figyelni, legjobb, ha saját szemével látja az ember. Jó vásárlást ! Üdv.[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz mackosajt #29969 üzenetére
LG 49SK8500PLA ,de azt Te tudod eldönteni,hogy ér neked 60-70K-val többet?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz mackosajt #29963 üzenetére
Inkább amennyiben van lehetőség akkor én inkább 55"-ben gondolkodnék.Sokkal több jó tévé van abban a méretben.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #29956 üzenetére
Agyatokra fogok menni.
Új felállás.
200-280k HUF között, max 50-es méret.
4k, wifi, BT (fülest is lehessen csatolni), DLNA.
Alacsony input lag, magas képfrissítés (pc-n FPS-t tolnék néha rajta.A szoba "kicsi", világos.
"Bárhonnan" lehet vennem(MM, edigital, euronics, auchan, tesco stb.).
Na mit javasoltok?
-
Quqesz
nagyúr
-
Vivira
csendes tag
válasz mackosajt #29944 üzenetére
Közvetlenül kiterjesztett gari az Aegonnál már nem kapható, csak lakásbiztosításhoz köthető kiegészítő. Max. 300e beszerzési árig nyújt garit, max 60 hónapig. A lakásbiztosítási ÁSZF -ben található egyébként a leírása. Díja kb 2500-3000 Ft-tal növeli a lakásbiztosítás díját egy évre. (1 hete beszéltem az ügyfélszolgálattal, onnan tudom)
A MM-ben köthető ugye 300e Ft felett is, de kiegészítőként nem.
-
AL
addikt
-
mackosajt
addikt
-
törölt tag
válasz mackosajt #3695 üzenetére
A korábban ajánlottak tudják mindezeket.
e_david A menüt nézed majd, vagy filmeket, műsorokat. Ha az 1. számú versenyző tetszik, ok, UHD tévé valóban csábító a demó anyaggal, de otthon mivel etetnéd? De ha meggyőződés, hogy lesz rá gyorsan tartalom, azért Sd, vagy gyengébb felbontáson is próbálgasd, hátha azokon is jól teljesít. Az ajánlások szerint(ha érdekel) ezt a tévét majd max 1 méterről kellene nézni, hogy lássuk a jobb minőséget(ha lesz rá elég 4k-s anyag. Persze mindenki onnan nézi, ahonnan akarja.
Alternatívaként helyette ezt a TX-50CS630E FHD-t mondanám, de most nincs készleten, de ha érdekel, majd kérdezz rá. A Panasonic topicban próbálhatsz ezekről érdeklődni, tájékozódni. Mindegyiket képét be lehet állítani, ne az üzleti módra alapozz. UF8-as van többeknek is az LG topikban olvashatsz róla, úgy tudom elégedettek vele, de elég drága, és ugye a tartalom és méret kérdése itt is megvan. UF8517 helyett az UF850V a jobb, 1-2 funkcióval többet tud. A 6550-ről nincsenek jó tapasztalatok, sőt...(funkciók, megbízhatóság, szerviz, stb. ezt inkább hanyagolnám a helyedben. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz mackosajt #3656 üzenetére
Nem túl jó választás, csak az ára csábító. Azt mondanám, hogy ki kellene kipróbálni az UF675V-t, hogy mennyire jól jeleníti meg a neked fontos tartalmakat. Mert ez azért csak egy 4k belépőmodell, és az UF6-os széria leggyengébb, legalapabb modellje. Amit javasolnak inkább az UF7 és UF8-as típusok.
Szerintem egy FHD, mint az LG 42LF652V, Sony KDL-43W805C, vagy a Samsung 40J6200 jobb lenne, bár utóbbi nem 3D-s.
Médiacard mindegyik ma kapható tévéhez jó elvileg. Az utólagosan okosítás jobb megoldás mint a tévék smart része.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest