Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonio

senior tag

válasz Dave567 #17353 üzenetére

Csak az utolsó pár hozzászólást olvastam el beépített/külső mediaplayer "harccal" kapcsolatban.
    Sztem kicsit túl van misztifikálva a dolog. :) illetve nem a helyén kezelve

Egy alsó- alsó közép kategóriás tv hez ha nincs házimozi rendszer rákötve, és jobbára csak Dvix/Mkv (max FHD és hang nem fontos) futtatnának rajta USB ről, tehát egy "egyszerű" olcsó költséghatékony "rendszerről" beszélünk ott tényleg tök fölösleges külső MP, feltételezvén hogy a tv beépített lejátszója kezeli a kívánt tartalmakat. Mi is elvoltunk 5-6 évig ...

Aki feljebb lép azaz:
    egy közép/felső kategóriás tv amihez már ,van házimozi/NAS miegymás itt már elengedhetetlenen külső MP ami kezeli a megfelelő kép/hang formátumokat ... feliratok stb.

De aki ilyesmiben (komolyabb otthoni szórakozásban) gondolkodik annak ez már nem kérdés,
    aki meg "csak" TV vesz az majd még úgy is el tudja később is dönteni hogy kell e neki külső MP vagy nem ...

szerintem.

Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák