Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziada5925
aktív tag
-
sziada5925
aktív tag
Sziasztok!
Asus RT-N12 Plus routerre feltehető valamelyik tomato firmware?
Üdv: Ádám
-
sziada5925
aktív tag
válasz kukodaricsi #11785 üzenetére
Szia!
Itt nézz először körül: [link]
Mivel több szintet kell átlőni, ezért érdemesebb a 3 antennás TP-Link modellek közül válogatni. Milyen neted van?Üdv: Ádám
-
sziada5925
aktív tag
válasz dragon_boy #11624 üzenetére
Router reset után próbáld ki, hogy újraindítod a géped, esetleg utp kábelt cserélsz, és átdugod másik portba. Mennyi idős a routered? Ismerőseim körében 3 D-Link router volt, egyikse bírta tovább 1,5 évnél. Persze ebből nem vonok le következtetést, de azóta kerülöm.
-
sziada5925
aktív tag
Üdv!
Attól függ, milyen upc nethez kell, és hogy mennyit szánsz rá. Irányadónak itt van Beri router listája[ Szerkesztve ]
-
sziada5925
aktív tag
válasz rayoliviero #11141 üzenetére
Hát ez most nem tudom, hogy szeremcse-e vagy sem, mert most működik, de ki tudja meddig (reméljük sokáig). Nekem egy drága ZyXEL router csinált olyat, hogy ki lehetett rajta kapcsolni külön a wifit a hátulján egy gombbal, és ha kikapcsoltam, akkor marhára zavaró ciripelő hangot adott ki az adaptere. Ezt egy hétig csinálta, aztán elhallgatott. Én is gondolkoztam a szervizen, de amire oda jutottam, hogy elviszem, megjavult.
-
sziada5925
aktív tag
válasz rayoliviero #11136 üzenetére
Akkor nem marad más sajnos. A vonat és a kocsi is drágábban jön ki, mint 2000Ft. Ha tényleg hibás a termék, nem térítik meg a szállítási költséget? Vagy ez egy álomvilági gondolat?!
-
sziada5925
aktív tag
válasz rayoliviero #11133 üzenetére
Csak így tudod visszaküldeni a routert? Vagyis személyesen messze lenne? Bontatlan volt a csomagolása?
-
sziada5925
aktív tag
válasz rayoliviero #11130 üzenetére
Lehet, hogy megérné visszaküldeni, 3 napon belül vagy még vele?
-
sziada5925
aktív tag
válasz Kolondrum #11076 üzenetére
A mixed azt jelenti szerintem, hogy a b/g szabványos is tud rá csatlakozni. Ha csak a G mode-ra van állítva, akkor egy 802.11 b szabványos eszköz nem tud rá csatlakozni
A DIR-600-as pedig már támogatja az N szabányt is, igaz csak N-lite (300Mbps helyett csak 150Mbps) sebességre képes. Ha nincs ilyen eszközöd, akkor nem sok újítást érsz el vele. .[ Szerkesztve ]
-
sziada5925
aktív tag
válasz Truman #11062 üzenetére
Igazából csak azért, mert elég régóta van egy vezetékes Planet routerem, és egy szétkapcsolást sem tapasztaltam még vele. Itthon 4 gép csatlakozik rá, és rosszat nem tudok rá mondani. Több wifis router is megfordult már itthon, legutóbb egy ZyXEL is, de azzal is akadtak problémáim. Ezért gondoltam, hogy beszerzek egy ilyet. Tudsz valamilyen megbízható wifis routert ajánlani? 8Mb-es Invitel netem van, ez már egyiknek sem jelent gondot szerintem.
-
sziada5925
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy pont témába vág a kérdésem, de azt szeretném megtudni, hogy Planet wifi routert/ap-ot hol lehet kapni? Több helyet találtam, de csak több hetes szállítással tudják rendelésre hozni, nekem meg raktárról kéne, lehetőleg budapesti üzletben. Valaki ismer egy viszonteladót esetleg?Üdv: Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-book olvasók
- LEGO klub
- Call of Duty: WWII
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hardcore café
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- ASUS USB3.0 HZ-3B Docking Station
- Kishibás! HP laptop - 15.6 - Radeon - DDR4 - SSD
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black APPLE.HU számla! 2026 január 10-ig Apple garancia! Akku 88%!
- Eladó bontatlan új állapotban lévő Deagostini és Hachette előfizetői ajándékok
- Kutya és macska kozmetikai nyíró és olló szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest