- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Sziasztok, Asus TUF-AX5400 és AX86S közül melyiket érdemesebb megvenni? Van jelentősebb különbség? Köszi.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Írtam a mysoft-nak, hogy milyen az AC66U routerük, ezt küldték vissza képnek:
Ez az ajánlott típus?
-
marquuard
veterán
Sziasztok. A napokban fogok routert cserélni, a 2 ami szóba jött: AC66U B1, vagy Archer C9. Kb. 7-9 eszköz lenne wifin, a mostanim sajnos nem bírja és kell a jó jelerősség is mert egy konzolt csak wifin tudok megoldani közbeékelt fallal. Tulajdonképpen most se rossz a jel, de néha megszakad egy pillanatra a kapcsolat.
AC66U B1 és Archer C9 közt nem igazán láttam összehasonlítást, mindkettő ajánlott és dual core is. Ti melyiket javasoljátok? Megyek Pestre aztán akkor megoldom személyesen.
-
marquuard
veterán
válasz
Soma01 #67076 üzenetére
Akkor kérdezem inkább másképpen, ha a C7-et választanám (mondjuk a költséghatékonyság miatt), akkor kell figyelni vagy utána érdeklődni, hogy ki melyik revíziót árulja? Mert a C5 v2 és v4 között elég nagy a szakadék és sajnos nem találtam korábbi revíziót, ami itt rendesen kitesztelt. Szívesebben venném inkább a C7-et az ára végett is, ha a két modell közül tényleg ez a jobb.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Két router közül kérnék segítséget a kiválasztásban:
- Asus AC58U
- TPLINK Archer C7Viszonylag azonos áruk van, specifikációk alapján talán C7, de nekem egyformának tűnnek. Wikidev szerint C7-ből van 5 revízió is, C5 V4-gyel rendesen ráfáztam sajnos, úgyhogy inkább érdeklődök, hogy milyet illene beszerezni. Talán ami fontosabb különbség lehet, hogy a C7 3x3:3, és 1750-es. Előre is köszi a segítséget.
-
marquuard
veterán
Megkerestem ma pár ügyfélszolgálatot, teljesen kifújt az Archer C5 V1/V2, maradt a V4 (fehér). Emagon jó áron van, remélem nem lövök mellé.
-
marquuard
veterán
válasz
Gubek-Einste #66741 üzenetére
Kérdőjeles az is, hogy ez is Broadcom-os (V2) vagy nem.
-
marquuard
veterán
válasz
Gubek-Einste #66739 üzenetére
Köszönöm. Van valamiféle információ róla, hogy fog készülni? Nem tudom, hogy a C5-nél milyen előnyöket nyújt a CFW, jó vétel lehet ez a V4? Vagy szándékosan menjek rá egy régebbi revízióra.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Jön a DigiNet 1000, így be kell szereznem valamit. Olvastam, hogy óvakodjak az Archer C1200-tól és inkább C5-öt válasszam. Ez volna az? Az ára megfelel, ingyen kihozzák, ismerem is a boltot. Szerintem a kép el van szúrva, árukereső többi boltok között egységes képet ad.
Erre van CFW?
Szerk. Jól látom, hogy ha a kép stimmel, akkor ez egy C5 V4?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gmail
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tippmix
- Hyundai, Kia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest