Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Total Commander
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz djzolee91 #70516 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol akkor már kialakult volna a fejedben egy kép szerintem. Pont ki lett tárgyalva a c7 es a 66u is nemrég. Mindegyik jó, amelyik az ajánlottak közt van. Ezek stabil routerek, az asus tud olyat amit a C7 nem, újabb fejlettebb, erősebb soc. A c2300 már erősebb lehet talán, nem ismerem nagyon. de draga is az asus most 25ért jó aron van. Én most ilyet rendeltem, viszont jobban melegszik mint az atheros chipesek de ez normális. Nekem is keresnem kell neki helyet, mert szekrénybe eldugni nem ajánlott..
-
aktív tag
válasz djzolee91 #70516 üzenetére
Szia!
Nekem van c2300, nem tudok róla semmi rosszat mondani, soha nem dobott el készüléket, nem kellett újraindítani, szerintem szép-elegáns készülék. Elég erős a hardver is, 2x1,8GHz + 1 segédproci, 512MB ram.
Van némi tapasztalatom, C4000-el is, elég zura hardver, 4x1,8GHz + 3 segédproci, 512MB ram, 6 antenna.
Üdv.
-
djzolee91
tag
válasz djzolee91 #70504 üzenetére
Sziasztok!
A TP-LINK Archer C2300 AC2300 és a TP-LINK Archer C7 AC1750 tűnik tetszetősnek, és még az ASUS AC66U B1, ezt ajánlották. Valakinek van infója vagy tapasztalata ezekkel, hogy mennyire jók, melyik éri meg, van-e valami hibájuk?
Optikai Digi 1000/200-es netünk van, okos tv, 5 teló és 1 tablet, és 4 laptop/pc használná a netet, ha lehet úgy, hogy ha valaki gyorsan tölt le vagy fel, akkor a másiknak a lefele és a felfele ága ne lassuljon be.
-
djzolee91
tag
válasz djzolee91 #70497 üzenetére
Sziasztok!
A TP-LINK Archer C2300 AC2300 és a TP-LINK Archer C7 AC1750 tűnik tetszetősnek. Valakinek van infója vagy tapasztalata ezekkel, hogy mennyire jók, melyik éri meg, van-e valami hibájuk?
Optikai Digi 1000/200-es netünk van, okos tv, 5 teló és 1 tablet, és 4 laptop/pc használná a netet, ha lehet úgy, hogy ha valaki gyorsan tölt le vagy fel, akkor a másiknak a lefele és a felfele ága ne lassuljon be.
-
djzolee91
tag
válasz djzolee91 #70141 üzenetére
Azon gondolkozok most, hogy nem egy switch-et veszek, hanem egy routert a Digi akcióban (http://digi.hu/informacio/tp-link-router-akcio-az-euronics-ben) és a mostani TL-WR1043ND v1-et meg switch-nek használnám mögötte, a maradék lan-os eszközöknek.
Ezek közül a TP-LINK Archer C2300 AC2300 és a TP-LINK Archer C7 AC1750 tűnik tetszetősnek. Valakinek van infója vagy tapasztalata ezekkel, hogy mennyire jók, melyik éri meg, van-e valami hibájuk?
A mostani TL-WR1043ND v1-et switchnek használva, mennyi az áteresztő képessége?
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz djzolee91 #70137 üzenetére
Bármilyen switch jó lesz neked.
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
Mennyi lenne a beszerzésre?
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?
Milyen típusú a jelenlegi eszköz?Ajánlott típusok 30k-s határral:
Csak 2,4 GHz-s wifi-vel: Asus N18U vagy TP-Link 1043N
Dual band wifivel: Asus AC58U/AC66U B1, TP-Link Archer C5v4/C7
30k felett: Asus AC68U/AC86U/AC87U, Synology RT1900ac/RT2600ac, TP-Link Archer C8/C9
Külföldi rendeléssel: Xiaomi Mi Router 3G (kínai menüvel és 2 LAN porttal rendelkezik)Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest