Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz DonThomasino #21635 üzenetére
Ahogy már Beri kolléga is kifejtette, a saját gépeden bármit futtatni a routernek annyi beleszólása van, h átengedi-e a csomagot vagy sem, ehhez meg sima port forwardot kell csak tudnia. Ahhoz meg annyit, h én még nem láttam olyan routert ami nem tudta volna. A WOL-t meg szintén tudja sztem egy nagy rakás router, de amire DD-Wrt (vagy OpenWrt) firmet lehet tenni, azok tuti. Nekem pl TP-Link 1043ND van, az tudja ami neked kell. Kérdés persze az ár, h mennyit szánsz rá, a 1043ND azért annyi amennyi mert gigabites lan portja van és N-es wifije, illetve pl az usb portjára is tehetsz vincsit v pendriveot és ha csak az adatokhoz való hozzáférés a cél, akkor nem is kell a gépedet beröffenteni, hanem ráteheted a routerre dugott hdd-re v pendrive-ra. Viszont ha neked nem szempont a gigabites lan v az N-es wifi v az usb csati akkor olcsóbban is van használható darab. Ha meg jobban preferálod pl a LInksyst a TP-Linkkel szemben, akkor feljebb is lehet menni az árban.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest