-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shipfolt
kezdő
html fajlokbol js hivatkozasok tomeges eltavolitasara van ingyenes program?
notepad-dal egyesevel eleg maceras torolgetni. -
Vesa
veterán
Direkt ilyen célszoftvert nem ismerek, de sok AI képes rá. Pl. itt egy tutorial Leonardo-val. A Mercedes videókat StableDiffusion technikával csinálják, arról itt egy videó.
De ott nem eredeti képeket használnak fel, hanem az autók és a csajok is AI-val vannak létrehozva. Ennek előnye, hogy a betekintési szög és a pozíció azonos, így a morph látványosabb. -
csemege86
tag
Ace Stream alkalmazás csak a hangot játsza le, a videót nem. Töröltem, újratelepítettem, ugyanaz. Mit lehet tenni?
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Olyan progit keresek, amivel több száz fényképből, (gondolom AI segítségével) videót készit, de olyan módon, hogy az egyik képet átalakítja a következővé és így tovább...
(és még zenét is tud hozzáfűzni)
Több éves folyamat közben készült képekből szeretnék videót csinálni magamnak.Tehát nem diavetítés jellegűen menne egyszerű átmentekkel, meg nem is olyat, mikor egy statikus képből bele vagy ki zoommolós videó készül, hanem olyan amit néha lehet látni itt-ott, (pl fb-on,) mondjuk a Mercedes 100 éve és a főbb autómodellek képei transzformálodnak egyikből a másikba évszám kijelzésével...
Előre is köszi a segítséget! -
coco2
őstag
Sziasztok!
Ingyenes rajzoló programot keresek, ami tud rétegeket kezelni (és persze tudom állítani, mikor melyik legyen megjelenítve). Windows 11.
A tippeket előre is köszönöm.
-
bebeago
tag
válasz
liszi70 #54287 üzenetére
TrafficMonitor
A lebegő ablak kikapcsolható, és akkor csak a tálcán írja a kiválasztott adatokat, adott esetben csak a processzorhasználatot. -
Uraim, egy apró kijelzőre lenne szükségem, ami a pc processzorhasználatának pillanatnyi százalékos értékét jeleníti meg a monitoron. Semmi más infóra nincs szükségem. Melyik progi tudja ezt legegyszerűbben?
-
válasz
MaxxDamage #54285 üzenetére
-
-
Magnat
veterán
Publikus vagy saját signal servert használsz? Én csináltam sajátot, de az ingyenes verzióból hiányolom, h semmiféle korlátozást nem lehet csinálni sem a kliensek csatlakozására, sem arra, h egy kliens vezérelhet vagy csak őt vezérelhetik ... így ha vki tudja a szerver címét meg publikus kulcsát, minden további nélkül használhatja signal serverként ... ok, h ingyenes verzió, de ezzel arra ösztönöznek, h terheljem a publikus signal szervereket
-
NF-
tag
válasz
MaxxDamage #54280 üzenetére
Anydesk, RustDesk. Én az utóbbit használom.
-
TeamViewer helyett a RustDesk az ajánlott program?
Ingyenesen használható?TeamViewer nálam korlátozva lett és hiába írtam a Supportnak, semmi válasz.
Pedig csak itthoni gépet, ill. családban lévőt vezérlem vele néha... -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Valami olyan programot keresek amivel könnyen meg tudom tervezni a világításomat az állmennyezetre.
Annyit kellene tudnia, hogy vonalakkal körberajzolnék egy szobát és vonalakkal a szobába berajzolnám, hogy hol vannak sínek az álmennyezetnek. Utána meg kis karikákkal jelölném, hogy hol lenne a lámpa.Annyit szeretnék még, hogy a méreteket meg lehessen adni. Létezik valami ilyesmi?
-
atee_13
őstag
pdftotextet probáltam. Addig eljut, hogy megcsinálja a txt-t, de nem tudja kinyerni az iktatószámot hiába látom a txt-ben. Biztos valami rejtettkarakteres dolog lehet még ott a pdfshaper már a txt-ben is úgy jeleníti meg a szöveget ahogy a pdf-ben van a pdftotext meg kisorolja balra az összes sort.
#54273sztanozs
Több helyre is szánnám ezt az átnevezést így első körben csak úgy próbálkozni, hogy valami portable vagy egyszerűen telepíthető megoldás kellene, de ha nem jutok dűlőre akkor megnézem -
válasz
atee_13 #54272 üzenetére
Esetleg a pdftotext++ megfelelő lehet. Vagy a pdftotext
-
sztanozs
veterán
válasz
atee_13 #54270 üzenetére
tabula (python es vagy java) esetleg
ha csak egy adott oldal adott szekciojat kell kiolvasni, akkor a tabula javas klienssel be lehet allitani - ki lehet merni - a beolvasando szekciot es csak azt olvasod ki amire szukseged van:
https://tabula-py.readthedocs.io/en/latest/faq.html#how-to-use-area-option -
atee_13
őstag
válasz
Blaster #54271 üzenetére
Ezt próbáltam, de nem tudom parancssorból automatizálni.
Úgy működne, hogy egy mappába beteszem a pdf-eket és a batchfájl átnevezi őket a bennük található iktatószámra. Meg ha jól láttam csak webes felület van a pdf-ből txt konvertálására. (txt-t csinál a pdf-ből és abból nyeri ki az iktatószámot)
-
atee_13
őstag
Üdv!
Használom a PDFShaper Free-t (8.8) arra, hogy pdf-ből kinyerjek egy iktatószámot és arra legyen átnevezve. Parancsorosan a 21 -es paranccsal eddig ment is viszont most nem működik.Van valami free ami kiváltja? Pdf-ből csinálna txt-t és abban keresne az iktatószámra a batch.
Vagy akár bármi ami parancssorból működik és pdf ből ki tud nyerni adott szöveget? (pdf kereshetően van szkennelve)
-
válasz
shipfolt #54267 üzenetére
A motion blur a kamera miatt van. Nagyobb fps-el kell felvenni - kell egy jobb kamera.
Utána pedig egy olyan videolejátszóval ami tud képkockákat menteni (PotPlayer pl. biztosan tud, de gondolom van még millió) ki lehet menteni egyenletes időközönként, és PS-ben vagy valamilyen képszerkesztőben körberajzolgatni - egyik réteg háttérként az aktuális képkocka, a másikon meg vannak a körök. -
shipfolt
kezdő
Milyen programmal lehet ezt megcsinalni?
Eredetileg nyilvan videofelvetel volt, majd valahogy a kepre uj retegben berajzoltak a labda helyzetet azonos idotavokban, majd a labdat eltuntettek es az idopillanatok rajzait egy kepre mentettek?Raadasul amikor mi probaltunk hasonlo videot csinalni, minden kepkockán a labda bemozdulasos eletlensegben volt, neha csikot huzott, mintha tobb labda lett volna a kepen.
-
Magnat
veterán
válasz
Mikemend #54251 üzenetére
Szia,
nem tudom, h a free mit enged, de én csináltam saját szervert, ha van állandóra bekapcsolt bármilyen linux vagy Win alapú géped akkor nem nagy eresztés, a kliensnek nem kell külön progi csak a szevrer címét kell megadni meg a publikus kulcsát ha jól emléxem ... mondjuk szerencsére van TeamViewer licenszem, úh csak backupnak van, így sokat nem használtam.
Illetve ha vkit érdekel, van még az Anyviewer is, mint alternatíva.
-
efemm
tag
válasz
tomcsi72 #54260 üzenetére
Nálam most volt olyan egy Asus alapú gép régi w10pro rendszerrel, amit átraktam egy nvme-s új Dell-be, ment is, csak nem tudtam lefrissíteni w11-re, mert mindig elhasalt valamin a végén. Előtte még az MBR-t is át kellett alakítanom GPT-re, nem volt olyan egyszerű. Végül az új gép kapott egy új W11-et.
Szóval legyen mentésed a teljes lemezképről, és próbáld meg a w11 frissítést is, inkább most derüljön ki, ha nem megy. -
válasz
tomcsi72 #54260 üzenetére
Több játék és a mentések és hasonló programokkal és az asztali ikonokkal, dolgokkal?
Hogy a mostani rendszer és a dolgok meg maradjanak?
He
Készítesz egy lemezképet a jelenlegi rendszeredről egy szimpatikus mentő programmal, pl. [link] Így ha valami félremegy, lesz egy biztos alap, amihez mindég visszatérhetsz.
Amúgy meg nincs más dolgod mint átszerelni, és megküzdeni a W10 HW változást érzékelő (de)aktiváló mechanizmusával. De ez már inkább a W10 topikba való kérdés. -
tomcsi72
csendes tag
Számító gép alkatrészeket cserélnék. Alaplap, proci és videó kártya tekintetében.
Az eddigi rendszert hogyan lehet mindennel együtt át tenni az új alkatrészek konfigurációjára? Win 10 van a mostani gépemen.
Több játék és a mentések és hasonló programokkal és az asztali ikonokkal, dolgokkal?
Milyen módon tudnám ezt megtenni egyszerűen ha lehet?
Hogy a mostani rendszer és a dolgok meg maradjanak?
Előre is megköszönnél a segítséget... -
Dr.NX
addikt
-
efemm
tag
Milyen programmal tudok videóban (csak egy adott) arcot kitakarni? Ingyenes legyen, és letölthető, vagyis offline. (Kivéve, ha) A youtube szerkesztője nem tud ilyet?
-
cannibal
senior tag
Köszi szépen srácok! A win-ben van beépített virtuális gép kezelő vagy hasonló. Én annak a pártján vagyok, hogy csak a legszükségesebbeket telepítem pluszban egy gépre. Elég sok beépített app van ami nagyjából lefedi amit akarok.
-
cannibal
senior tag
Sziasztok!
Ha szeretnék kipróbálni egy jó pár programot win11 alatt , de nem szeretném vele teleszemetelni a rendszert, annak mi lenne a legegyszerűbb módja?
Gondoltam rá, hogy csinálok egy visszaállítási pontot és amikor kipróbálgattam a programokat akkor visszaállok, de ezt a profik hogy csinálnák? Van erre valami egyszerűbb megközelítés?Köszi a segítséget előre is!
-
-
Mikemend
senior tag
válasz
drsanya #54250 üzenetére
Néztem ezt a Rustdesket, de nekem nem volt elég tiszta. Úgy látom, ha több gépet is el akarok érni vele, mint helpdesk, akkor saját szervert kell készíteni magamnak és a kliensekhez egy egyedi programot? Mert ez utóbbi csak pro verzióban van és fizetősnek látom. Illetve nem egészen tiszta, hogy egy időben két gépre is fel lehet menni vagy csak egyre?
-
pinnacle
nagyúr
Köszi flesh, NF-!
TeamViewer azt jelezte mától, hogy úgy érzékeli üzleti céllal használom. Nem tudom miből gondolja. Saját egyik gépemet nézem a másik szobából. Ezért kellene más program. Chrome távoliasztal-szolgáltatás próbáltam. Ezzel sincs semmi gond, csak időnként meg kell erősíteni, hogy folytatom a megosztást. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Milyen programot ajánlotok a TeamViewer helyett, ami macOS, Windows gépen is működik. Nekem csak annyi kell, hogy lássam a másik gépet. Ha nincs ingyenes program, akkor melyik a legolcsóbb ajánlott fizetős?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami nem túl bonyolult, ingyenes, offline programot, amivel mp3-ból csengőhangot tudok kreálni?
-
Létezik olyan USB kulcs(kezelő program) ami a yubikey-hez hasonlóan megoldja az automatikus bejelentkezést, kilépést a W11-ben?
Visszakeresve találtam egy 2019-es bejegyzést: KeyLock, USB Raptor, Predator.
Sajna a KeyLock-ot már nem fejlesztik, az USB raptor nem biztos hogy tudja amit szeretnék, a Predator pedig mát nem létezik. -
Blaster
junior tag
Tudtok géphasználat limitáló progit? Olyasmi kéne, ami a megadott napi limiten túl minden progit kizár és persze csak a beállított jelszó birtokában módosítható / eltávolítható. Ehhez muszáj lenne vajon korlátozott Win user account is?
-
válasz
tknof1871 #54232 üzenetére
Nem láttam a leírásában, hogy elkapja a vágólapra másolt linkeket. Viszont a jdownloader2 képes erre.
-
Blaster
junior tag
válasz
tknof1871 #54232 üzenetére
Az új verzió eléggé el vagy cseszve. A régi többet tud, szóval eleve azzal próbálkoznék. A vágólapra hiába raksz egyszerre több linket, azt ez sem fogja lekezelni, csak ha egyesével másolgatod az elemeket. Nem találom, hogy hol lehet benne megadni egyszerre több linket, én csak a többszálú képessége miatt használom néha. Batch download-ot legutóbb a HTTrack-ben láttam.
-
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Vágólapról másolnék be több URL-t és fájlokat kellene letölteni. .PDF fájlok.
Ez a program képes rá?
Free Download Manager
4.5 csillag, 118 ratings
https://apps.microsoft.com/detail/xpdlmkftxtdhsd?hl=en-us&gl=US
A Windows-om magyar csak azon nem látni értékelést és ezért nyitottam meg a weben az amerikai régiós Microsoft Store-t. -
junior11
veterán
Sziasztok, hogyan tudnám ingyenesen megoldani, hogy egy 29 oldalból álló szöveges, képes PDF formátumú állományt JPEG-vé alakítsam, úgy értem mind a 29 oldalt külön képpé át lehet valahogy konvertálni? Köszi szépen.
-
r6man123
senior tag
Köszi @woodworm @blaster!
Hülyén írtam, ha a második asztalra rakom ki, a monitor kikapcs után az elsődleges asztalra kerül minden és phöjjj.
@Blaster, nagyon köszi, meglesem! -
Blaster
junior tag
válasz
r6man123 #54218 üzenetére
Épp írtam másnak, de a Windows cetliket el kell felejteni, hulladék. Meg a jegyzetfüzetelés sem túl menő megoldás.
Helyette: Simple Sticky Notes
Nagyon jól beállítható, mindent tud, amit szeretnél. Van összesítő felülete is, de minden egyes jegyzet külön kirakható cetlikre, amik szépen személyreszabhatók (átlátszóság, háttér, sőt még témázás is van). Meg normálisan kezeli az adatbázist, nincs olyan, hogy véletlen kiikszelsz valamit és elveszik.
Fura tényleg, hogy nem raknak ki róla a weboldalra normális screenshotokat, pedig marha jól ki van találva.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Régóta szenvedek a mindenféle csatornáról beeső feladatok menedzselésével de találtam egy remek eszközt aka Windows sima asztali képernyőre kiraktható "tacepaói". Tök jól tudom használni, csakhátugyebár:
- második monitorra rakom ki őket, ha esetleg kikapcsolom, a szépen sorba rendezezett jegyzetek össze-vissza szétugranak a főképernyőre (ok valahol megértem), de a második monitor visszakapcs után, nem kerülnek vissza
- tálcán alkalmazásikon van, amivel ki tudok békülni, de ha bezáródik meh..Nem kellene semmi több funkció, csak csak ez a jegyzetlapos megoldás, de fenti problémák kiküszöbölésével. Tudnátok rá ajánlani valamit? (ha picit okosabb, picit szebb, persze előny
)
Trello-t és komolyabb dolgokat próbáltam, de ezeket egy idő után elhagytam, ez a cetlis dolog meg pont azt helyettesíti, hogy nem minden fszásra egy txt file-t nyitok
Ezer hálám -
Blaster
junior tag
válasz
smallmer #54208 üzenetére
+ kerepesig: Notion nektek is. Ennél jobban beállítható, minden platformon natív alkalmazással rendelkező jegyzetelő nem nagyon van ingyen. A Trello-nál sokkal jobb Kaban felületet is tartalmaz. Meg a Trello rohadt kényelmetlen, hogy nem engedi normálisan törölni a cetliket, nehézkes a pluginokat kezelni, regisztrálni stb. Meg hát nem ingyenes és elég hamar előjönnek ezek. A Notion hatvanszor jobb.
A Win cetliket én nem tudom javasolni, ezerszer királyabb a Simple Sticky Notes (a weboldala alapján ez nem látszik). Meg van még egy pár érdekesség.
-
evitiguF
senior tag
Köszönöm az ajánlatokat, ez a google táblázatkezelő tényleg bevált!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
-
Blaster
junior tag
válasz
evitiguF #54211 üzenetére
Valóban a Google Calc lenne a legegyszerűbb megoldás (ha elegendő), ahol eleve a felhőben dolgozol, így a szinkronizálás adott.
Az említett programok csak irodai alkalmazások, a szinkronizálást nem intézik. Ahhoz külön megoldás kell pluszban, de megbízhatóan szerintem nehéz vagy minimum körülményes megoldani ezt PC és Android között, hiszen az ütközéseket is le kell tudni kezelni (pl. nem vagy mobillal fent neten egy ideje, amikor olyan fájlt szerkesztenél rajta, ami közben a PC oldalról is frissült).
A Notion lehet alternatíva még, ha csak nagyon egyszerű táblázatról van szó. Ez egy rugalmas jegyzetelőprogram (kaban és naptár felületeket is lehet kombinálni), dedikált kliensekkel PC-n és mobilon. Van róla videó, hogy miként importálható Excel táblázat.
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
táblázatkezelő programra lenne szükségem, amit tudok PC és Androidon is használni, a létrehozott dokumentumot mindkét eszközön frissen tartja, így ha a nap végén PC elé ülök, ott tudom szerkeszteni, módosítani a nap folyamán mobilon gyorsan bevitt adatokat, majd pl másnap a mobilon napközben szintén a már este módosított verziót tudom kezelni.
Az összefoglalóban LibreOffice és OnlyOffice van említve, nekem mindkettő új, de ahogy nézem, elvileg ezt tudná mindegyik.
Ha így van, melyik ajánlottabb?
Illetve ha lehet, nem költenék rá, tehát ingyenes legyen a fentebb felsorolt minden funkciója.
Köszönöm! -
kerepesig
csendes tag
Sziasztok!
Kisvállalkozó vagyok, a napi munkamenetemet akarom kordában tartani
Emailben, telefonon, messengeren kapok feladatokat/infókat, ezek rendszerezésére keresek egy totál egyszerű crm-et vagy projektvezető szoftvert.Egyszerű, átlátható, alap dolog kellene.
- ügyfélhez feladat felvétel
- feladat státuszbeállítás
- összefoglaló értesítés a lezáratlan feladatokról -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Elég feledékeny ember vagyok és egyre több feladatom gyűlik össze a munkahelyen több projektben. Egyre nehezebben tudom követni.
Valami olyan programot keresek, amibe nagyon jól tudom vezetni, hogy milyen aktuális feladataim vannak.
Tök jó lenne, ha futna a háttérben valami alkalmazás, a monitor valamelyik szélére kihúzva az egeret előjönnének a feladatok és amint elhúzom az egeret eltűnne.Nem vagyok benne biztos, hogy érthetően írtam le de e lényeg, hogy valami felugró ablak szerű lenne jó, de csak ha ráhúzom az egeret. Létezik ilyen?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék, amibe be lehet azt állítani, hogy x időnként (pl 1percenként) megnyomjon egy gombot (pl az F3at.)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest