- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #53696 üzenetére
A Google authenticator több QR kód- ot tud beolvasni és kezelni.
Szerintem, ha belépsz Édesanyád ÜK-ba és ott áttérsz az ÜK+ -ra a kódot beolvastatod az Authenticatorral, akkor be fogsz tudni lép majd. A törlő kódot megjegyezni, na meg a név/jelszó párost. Itt jelen esetben nincs köze a Google fiókhoz, hanem a 2FA -os belépéshez az Authenticatornak. Viszont akkor csak a Te telefonoddal lehet majd belépni, ha esetleg változik a helyzet, törlőkódot használva, más teló-ra stb. fel lehet rakni. -
poirot
őstag
Másképp, hogy tudnának a könyvelők dolgozni ? Esetleg meg lehetett volna oldani, hogy ne "Rendszergazdai" jogosultságot kapjanak a könyvelők, hanem csak részleges hozzáférést, illetve tudni lehessen, hogy ki mit töltött fel, stb. Persze, most én is csak okoskodok, de hogy ez nem jól van így az is biztos.
-
félisten
A Google Authenticator lekezeli a több Google fiókot egy okostelón?
Édesanyámnak van ÜK, de okostelefonja nincs és nem is lesz (betegségéből adódóan), az Én okostelómon van hozzáadva az Ő Google fiókja is.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
BiP
nagyúr
válasz poirot #53692 üzenetére
Közben elolvastam a 3.cikket is (az első kettőben nem említik a probléma gyakorlati oldalát).
Én is erre tippeltem, meg aztán utólag is így szűrtem le. Csak azért értetlenkedtem, mert én tuti nem adnám meg az ügyfélkapu belépésemet másnak. Még a könyvelőnek se. (ha lenne). Azért igencsak vissza lehet élni vele.
De úgy látszik, a gyakorlat a kényelem felé megy, szarnak a biztonságra. (már bocs).#53693 cigam : Igen. A hivatalos leírás is az általad említett Google Authenticatort vagy a #53685 GEPESZ66 által említett Microsoft Authenticatort ajánlja.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Cs1csó #53684 üzenetére
2fa appra van szüksége. pl Google Authenticator.Közben kitárgyaltátokpoirot
Már miért kellene hívni, ahogy a belépési kódot, úgy ezt a kódot is megoszthatják a könyvelőkkel.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
poirot
őstag
A könyvelők eddig megkapták az ügyfelektől user/password belépést a könyvelők beléptek, dolgoztak aztán jöhetett a következő ügyfél és így tovább. Viszont az ügyfélkapu+ -nál kell egy friss belépési kód (időalapú), ami nyilván az ügyfél telefonján generált kód. Na, most az mennyire életszerű, hogy mindig hívni kellene az ügyfeleket a belépési kódért?
Én, mint egyszerű laikus ezt szűrtem le az egészből. -
BiP
nagyúr
válasz GEPESZ66 #53689 üzenetére
Mit keres a könyvelő az ügyfélkapudban? Vagy miért okoz ez nekik komoly problémát?
Vagy nem értem. 2 mondatban le tudjátok írni, mi a könyvelők problémája?
A januári határidőt értem, elég szerencsétlen időpontban van.Azonban a jelenlegi határidő túl szoros, és nem veszi figyelembe a szakma és a vállalkozások valós helyzetét.
Még van 3 hónap. 2 perc volt Ügyfélkapuról beállítani. (OK, volt authenticator a telómon, szóval QR kód beolvasva, és már aktív is volt.)Erre a magyar társadalom nincs felkészülve
Ez mondjuk igaz. (sokan az ügyfélkapura se voltak)
Viszont ami nagy probléma még, hogy SEHOL nem reklámozzák, nem nagyon vannak hivatalos anyagok, nem nyomatják a tévében, plakátokon, újságokban, online térben, hogy ember, le lesz lőve az ügyfélkapu, térj át.
Egyedül egy DÁP-os plakátot láttam, de azon csak annyi van, hogy létezik. De semmi magyarázat mellé, hogy ez mi, át kell-e térni, mire jó, semmi.
Szóval nincs edukáció, instukció. Akkor mégis mit várnak, mennyire lesz hatékony az átállás.[ Szerkesztve ]
-
bacus
őstag
Aki már használja, hogy lehet ezt a belépési lehetőséget "oda adni" pl a könyvelőnek?
Én tudom, hogy így biztonságos, de azért elég idegesítő néhány helyen, ahol több embernek kellene belépnie valami miatt.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
GEPESZ66
veterán
Akkor így rendben.
Köszönöm! -
Cs1csó
félisten
válasz GEPESZ66 #53682 üzenetére
Nem értem. Az illyen oldalakon a legcélravezetőbb ha:
- a legnépszerűbb, naprakész, mókolásmentes böngészőt használod.
Pl. egy Edge vagy Chrome (nem Brave, nem Opera, nem Firefox és persz semmilyen bővítmény mert bármelyik bezavarhat.)
Persze, ha pl. egy régebbi ESR Firefox böngészővel, CSS módoaítássál, sok bővítménnyel működik az oldal akkor nyilván azzal is haaználhatod, de ha ANOMÁLIÁKAT tapasztalsz akkor könnyebb egy "tiszta" böngéazőt tartani mint a hibát bogarászni a belakott böngéaződben.
Pluaz nem hiszem, hogy az Ügyfélkapu egy olyan oldal, ahol minden nap órákat töltenél, plusz ezeken az állami oldalakon reklám sem.nagyon van.Milyen külön hitelesítést kér.?
-
poirot
őstag
válasz GEPESZ66 #53682 üzenetére
Ezt fejtsd ki jobban, kérlek. Van ügyfél kapud, vagy átváltottál az ügyfélkapu+ -ra?
A telefonodon nézed meg az authenticator által generált időalapú kódot a belépéskor
Általában, az "állami " oldalak kérik az azonosítást.
EESZT Lakossági Portál, E-bejelentő, Ügyfélkapu,
Január 16.-ig még elfogadják a sima ügyfélkaput, utána már csak ügyfélkapu+ -al illetve Digitális Állampolgár DÁP -al enged belépni. Az utóbbihoz kell egy aplikáció, az előbbihez meg egy authenticator. Az utóbbit ismerem, itt csak ha van sima ügyfélkapud, akkor tudsz átváltani a + -ra. Okos telefon kell hozzá, vagyis a QR kód beolvasásához fényképező a telefonon.
Egy kis segítség az ügyfélkapu+ regisztrálásához. -
GEPESZ66
veterán
Számítógépen milyen webes hitelesítő oldalt, vagy bővítményt használtok?
pl. az Ügyfélkapu + kéri. -
félisten
válasz Werkly #53677 üzenetére
Igen és nem. Igen, mert Free. Nem, mert 30 nap után regisztrálni kell, hogy free maradjon és továbbra is tudd használni. Legalábbis ebből ez jön le...
After the 30 days are over, you’ll need to register and activate your Free license. Or, you can purchase a Personal or Business license to keep your access to advanced features! The eM Client application will remain in offline mode until you activate a valid license.
UI: Másik topikban javasoltuk a ThunderBird-t. Ott nincs ilyen. Ha nem akarod, hogy lokálisan legyenek tárolva dolgok (az adott adattárolón legyenek tárolva a levelek és sok más dolog, és esetleges rendszerújrahúzás előtt menteni kelljen őket), akkor- ha az adott szolgáltató támogatja (gmail-s, outlook-s stb mail címek)- IMAP hozzáféréssel használd, akkor nem veszik el semmi. Az új Windows Outlook is támogatja ezt, csak mondom (offline levelezési adatbázist(PST) még nem, de folyamatban van.).
IMAP használata esetén kliensek (Android/IOS) simán elérik a levelezést, "oda-vissza" működnek, POP3 esetén már más a helyzet, mert ebben az esetben lokálisan (azon a gépen tárolódnak a levelek/szabályok stb) amire telepítetted az email klienst. Ha úgy van beállítva, hogy a levelezőszerverről töröljék a letöltött leveleket, akkor web-s felületen max. a kukából lehet visszaállítani/visszanézni őket)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
Bocs a láma kérdésért, de Total Commanderben be lehet állítani, hogy a fájl áthúzása ne másolás, hanem áthelyezés legyen?
Szerintem.
-
Werkly
őstag
eM client levelezőprogramban a keresés sáv eltüntethető? Kösz!
-
-
D.Orion
veterán
Sziasztok!
Nagyszülők kaptak ajándékba "okostelefont". Erősen a tanulási fázis elején járunk még. Szükségem volna egy olyan alkalmazásra vagy beállításra amivel le lehet tiltani/korlátozni az ikonok ide-oda mozgatását illetve a mindenféle gyorsinditó vagy gyors elérést biztosító widget-k létrehozását.
Előre is köszönöm. -
addikt
De hát ez így működik. Ha rákattintasz a Saját listák-ban valamelyikre akkor annak egyszerre látod az összes pinjét.
Most nem tudom megmutatni mert már nem vagyok melóban, de én így vittem föl a tervezési helyszíneinket, meg a partnereinket, ha rákattintok akkor csak annak látom az összes pinjét akár az egész világtérképen is.
Ezt nézd meg, mert jobbat nem fogsz találni, ha a Google lefejlesztette és mindenki használja nem fog valami kis garázscég összedobni valami sokkal jobbat mert nincs értelme és nem éri meg.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
Pedig ott van benne, én is használom. Ha rákattintasz egy helyre akkor az Útvonalterv mellett rögtön ott a Mentés. Az kell neked. Még kategóriákat is csinálhatsz, megjegyzést is fűzhetsz hozzá meg minden. Nyilván Google fiókba bejelentkezve kell használni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Tudnátok valamilyen olyan magyar térképpel rendelkező progit ajánlani, ahol elmentve pin-elhetek helyeket megjegyzéssel és telón is működik esetleg szinkronizálva?
Jó böngészős is, vagy esetleg, ha nem túl drága, fizetős program is. A lényeg, hogy fixen mentsen mindent a megjegyezéseimmel együtt és hozzáférhetőek legyenek a helyeim.
Köszi szépen előre is!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
imis
senior tag
Keresnék windows alá olyan offline fotókezelő programot, mint a google fotó, vagy a samsung galéria, ami idővonalon tudja görgetni a fotókat, videókat, illetve ugyanúgy kezelni egyes képeket, pl. törölni ami nem kell.
Akár úgy is, hogy a hordozható winyón van egy ilyen portableapps.
Van valami ötletetek?Néztem az összefoglalót, de az ott talált képnézegetők nem hozzák azt az egyszerűséget, mint a googlefotók vagy a samsung galéria.
Talán a Picasa volt hasonló régebben. -
félisten
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
.dwg fájlok megnyitásához keresek ingyenes programot. Nagyon lehetetlen feladat?
-
_DiEGO_
őstag
Sziasztok!
Én csak egy kis segítséget szeretnék kérni, mert az istenér nem lelek rá a szgép beárazó topikra.
Ha valaki belinkelné, azt megköszönöm -
veterán
-
válasz tordaitibi #53651 üzenetére
-
veterán
Sziasztok.
Összefoglalóba nem találtam,
mit ajánlanátok egy W10-ből médiacenter, HTPC megoldásra? -
válasz this is life #53649 üzenetére
-
this is life
Ármester
válasz Fire/SOUL/CD #53639 üzenetére
Köszönöm a tippet, megnézem, elkezdtem megtekinteni.
Szo-szo, mert olyat keresek, ami egy átlagos felhasználónak se adja fel a leckét, pár klikk (max 2 legyen) feloldani az alkalmazást.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
törölt tag
Köszönöm!
-
félisten
válasz #42979584 #53643 üzenetére
Vagy az van, amit cigam javasolt (Rufus-l) vagy ImgBurn-l (bootdisc beállításoknál figyelj oda) | portable ImgBurn
UI: VHD/VHDx esetén is méretes lehet a fájlméret
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #53642 üzenetére
A Windows 11 23H2 Rufuszos-fullpipás módjával felírtam egy pendrájvot. Le szeretném szedni róla iso-formában és feltenni a ventoy pendrájvomra.
-
félisten
válasz #42979584 #53641 üzenetére
Nem teljesen értem...
Volt/van egy ISO-d, amiből elkészítetted a boot-s pendrive-t, azaz az ISO adott/megvan...
Vagy esetleg arról van szó, hogy valami progi csak boot-os pendrive-t tud létrehozni, és ezért kellene abból ISO-t készíteni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Windows11 van a gépemen. Keresek egy olyan programot ami ISO-fáljt csinál a pendrájvomon lévő bootolható telepítőből.
-
félisten
válasz this is life #53636 üzenetére
Windows 10 1809-nél újabb OS-eken be van építve az AppLocker gyárilag, itt egy videó, nézd meg, hátha megfelel.
(Ha több gép van, akkor mindenképp gpedit.msc indít, ha csak 1-n kell korlátozni, akkor elég a secpol.msc-t futtatni)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
abw6291
tag
Sziasztok
Egyszerűbb fotószerkesztéshez milyen programot érdemes használni?
Pl kar méretének növelése, pocak csökkentése
Lehetőleg Windows, ingyenes és még jobb, ha telepítés nélküli, portable :) -
this is life
Ármester
Sziasztok.
Van arra lehetőség windowson, hogy alkalmazásokat felhasználói fiókon belül zároljak, jelszóval védjem a használatát. Amennyiben létezik ilyen alkalmazás, melyik lenne erre alkalmas?Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
BiP
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #53633 üzenetére
Köszi. Ezt mindenképp behúzom, jól fog jönni másra is, de kipróbálom, hátha tudok vele valamit kezdeni a merge-ölésnél.
Közben megnéztem, sajnos a FF és a színes forrás is eltér időben, vágásban, de talán tudok azonos szakaszokat kivágni belőle, hogy próbálkozzam a színezéssel. Ha azt megcsinálja, már boldog vagyok. -
félisten
WinXvideo AI Giveaway: Lifetime License | Compare Giveaway
Kérdésed első felére: Talán ez kapóra jön, próbáld ki.
Kérdésed második felére: Ilyenről nem tudok sajna...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
BiP
nagyúr
Sziasztok,
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy: tudtok-e olyan videóvágó/szerkesztő programról, (akár AI támogatott, mert kb. ezzel tudom elképzelni), amivel azt meg tudnám csinálni, hogy : van egy ezer éves filmsorozat, amiből van 2 forrásanyagom is. Az egyik jó felbontású (fullHD), de fekete-fehér, a másik pedig színes, de alacsonyabb felbontású (~DVDrip). Ebből lehetne valahogy színes, de az eredetinél jobb felbontású anyagot összevarázsolni?Sajnos a 2 videó nem teljesen ugyanúgy van vágva, itt jön a képbe a másik probléma, ami egy másik anyagnál is előjött már:
hogy van-e olyan program, ami a 2 forrást képkockadetektálással vagy bármi módon szinkronba tudja hozni az azonos részek mentén?
(ilyen biztos létezik, gyakran találkozom olyannal, hogy valami filmnél az extended verzióban a videó hosszú, a magyar hang a rövid változathoz van csak, és össze van vágva. Ezt tuti nem kézzel vágják össze).Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
sopruk
senior tag
válasz r6man123 #53629 üzenetére
Nekem a Trello vált be. Szeretem hogy könnyen áttekinthetők, "pakolgathatók" a jegyzetek. Több asztal is használható.
Van asztali kliense is, böngészőből is elérhető...
Nagyon összetett feladatokra is alkalmas, de én is csak tök egyszerű jegyzetelésre használom, de akár lehet megjegyzéseket fűzni hozzá, hogy pld hol tart a "project"...Szerk:
Jaa, most látom hogy nem android topic
Még jobb. Asztali kliense még látványosabb...[ Szerkesztve ]
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Freelancer vagyok fix ügyfelekkel és nagyjából normálisan tervezhető feladatokkal.
Tudnátok olyan tök egyszerű megoldást javasolni,ami gyakorlatilag egy naptár és egy "jegyzettömb"?Probléma példa: hívnak telefonon, írnak Viberen, messengeren "ezt meg tudod csinàlni?" "Ki kellene dolgozni X dolgot" , " az jutott eszembe hogy".
Ezeket a feladatokat vagy gyorsan egy txt-ne írom vagy egy lapra ami éppen közel van...vagy azonnal nekilátok (vagy azért hogy ne felejtsem el vagy mert tényleg sós).
Szóval valami nagyon egyszerű projektkezelő (Google free freelancer project solution dolgokat megnéztem, de erre a problémára rohadt összetettek voltak).
-
KROK640
nagyúr
Még mindig jobb mint a "nemtudol valakinek videókártyát?" szintű kérdés errefelé bizonyos egyénektől. Csak azt nem tudod meg, hogy venni vagy eladni akar, de legalább amúgyis nyelvtanilag helytelen.
Ennek az upgardelt verziója a "videókártya? valaki?" ilyenkor sosem állom meg, hogy megjegyezzem, hogy én bizony nem vagyok videókártya, de sok sikert a kereséshez hátha valaki annak érzi majd magát.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
GEPESZ66
veterán
Amikor először megnyitnék egy videot a VLC-vel, akkor nagyon lassan nyitja meg, mivel be kell töltődnie sok mindennek.
A Media Player gyors, de nem minden mkv-fájlt játszik le.
Tudtok ajánlani olyan lejátszót, ami gyors, s mindennel boldogul? -
totron
addikt
válasz Top cat #53618 üzenetére
A tecső a spacéval szünetelteti a videót.
Itt nem., bár új a fiókom, van pár új feature. Van, de nem mindegy milyen könnyű elérni és ott mi módon működik, hányat kell kattintani, nem véletlen a Youtube-párhuzam, az lenne a legjobb a lenyomás idejére gyorsít, felengedésre alapállapot. A C-X sem rossz már, de nem az igazi.(#53619) BiP, hehe, tudtam, hogy valaki... Csak olvasd össze a topik címével.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Lejátszószoftver, ami tud instant gyorsítást, mint a Youtube a szóközzel.
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Cseréltem a konfigom, lásd adatlap. A videókártya és a monitorok nem változtak.
Volt egy programom az ASUS monitoromhoz (vagy csak akkor találtam?) a duplamonitor megfelelő elosztásában segített. Indítás után megjelent egy kis ikon minden program jobb felső sarkában, az egeret odamozgattam és tudtam választani, hogy melyik monitor melyik részében legyen az adott program. Sajnos a nevét elfelejtettem, azt hittem simán letöltöm az ASUS oldaláról de nem találom.
A ScreenXpert csak ASUS gépekre megy, a DisplayWidget pedig nem azt csinálja.
Emlékeim suzerint ASUS program volt, de már semmiben se vagyok biztos - mi lehetett ez? Köszönöm a segítséget!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Tudnátok javasolni olyan windows-ra való programot, ami a kimondott beszédet átalakítja szöveges üzenetté amit a facebook messengerbe be lehet illeszteni?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
tothbe
addikt
válasz detroitrw #53607 üzenetére
Google a barátod. Bár teljesen ingyenest nem igazán látok, csak olyat, amiben valamennyi ingyenes vagy a gyengébb AI Engine-nel ingyenes.
By(e) Tothbe
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Letezik olyan progi ami felvetel alapjan a beszedet szoveges formatumba el tudja menteni.
Annyi, hogy ha lehet akkor a kulonbozo egyeneket kulonboztesse megKoszi a helpet
-
kerlac
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #53519 üzenetére
Szia!
Olvasom a cikked, ami nagyon kapóra jön nekem, mert elszállt 2 HDD-m, az egyik partícióról skerült az Aiseesofft DR programmal visszanyerni a fájlokat, de nagyon nem vagyok megelégedve vele, mert összevissza ömlesztette őket...Próbálom kihámozni a sok tesztből, de tudsz esetleg abban segíteni, hogy milyen programot javaslnál, ami úgy hozza vissza a fájlokat, ahogy voltak rendszerezve? Nem típusonként vagy dátum vagy akármi szerint összevissza?
-
Top cat
addikt
válasz atesss #53603 üzenetére
Ezek között nincs?
-
atesss
addikt
Üdv !
Logout-on olvastam pár hónapja egy pár éves cikket, egy komplexebb partíció kezelő software-ről. Nagyon megtetszett csak beleolvasva a cikkbe, gondoltam majd beletanulok nemsokára.
No és most lenne pont amihez szükségem lenne ilyen programra. De sehogy nem találom a cikket...Próbáltam ilyen netes "5 legjobb partició kezelő" meg hasonló cikkekből visszaemlékezni, de egyelőre egyik sem a keresett.
De ha tudtok nagyobb ilyen programnév-"gyűjtést" (mondjuk 20+ programmal), akkor abban már lehet rálelnék.
Illetve vajon mi lehetne a logout kereső kulcsszó a témára ? -
Anubis_9
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #53601 üzenetére
Köszönöm szépen, a Macrium-ot fogom kiválasztani. Majd beszámolok az eredményről, igaz, ez nem a napokban lesz még.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
félisten
válasz Anubis_9 #53600 üzenetére
Az egyik, a tesztet sikeresen teljesítő szoftvernek letöltöd a boot-os eszközét innen, Rufus-l elkészíted a boot-os pendrive-t, boot-olsz róla és egy külső eszközre (pl. usb-s vinyó, nagyobb kapacítású pen stb) elkészítesz egy backup-t.
Kicseréled az SSD-t az újra (régit addig nem formázni, amíg az újról tökéletesen el nem indul a rendszer), ismét a boot-s penről indítasz és a külső eszközről visszaállítod (restore) a korábban lementett backup-ból a rendszert az új SSD-re.
(Hasleo, Macrium, DiskGenius vagy Easeus legyen a választottad, képekkel illusztráltam a backup és restore menetét minden szoftvernél)Kisebbről lesz visszaállítva nagyobbra -ugyan nem vizsgáltam- de az imént javasolt szoftverek tudják azt, hogy visszaállításkor átméretezzék/kibővítsék a partíciót az új SSD kapacitásának megfelelően
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest