- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Próbálom az AnyDesk-et.
Sikerült csatlakoznom a fiam gépéhez, látom a fájlokat.
Azt nem tudom ezzel elérni, hogy azt lássam, ami a fiam monitorjának a képernyőjén van?
S ott tudjak telepíteni, pl. egy programot, stb. -
BitRider
senior tag
válasz BitRider #52158 üzenetére
Közben érdekességképp: van már egy olyan YouTube letöltötő kliens is, hogy Cube YouTube Downloader, azaz
youtube-dl-wpf
.A szokásos
youtube-dl
ésyt-dlp
motorokat használja, ahogy aYoutube-DLG
és ayt-dlg
, csak újabb, nem annyira nyomi és egész jól beállítható. Nem próbáltam, a 4K+ mellett nekem nicns rá szükségem, de hátha más játszana vele. Tud merge-elést, végre automata frissíti indításkor a motort stb.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok ,
Rar-bol szeretnék egyszerűen csak egy iso fájlt készíteni ,tudtok nekem erre vlmi gyors ingyenes megoldást?
Köszöntem ,
[ Szerkesztve ]
-
-
Vesa
veterán
válasz Dluinet #52187 üzenetére
Ez pontosan így van! Nálam is megszokásból van, mivel én a PC-zést még DOS-on kezdtem. A File Explorer nekem maga a kínszenvedés, nem áll kézre. 30 év megszokását marha nehéz levetni és nem azért, mert nem lehetne megoldani, hanem mert lassítana a munkában és nem látom értelmét átállni, mert minek? Ugye senki nem azért dolgozik a PC-jén, hogy másnak megfeleljen, hanem azért -és azt szeretné-, hogy számára a leghatékonyabban menjen a munka. Hogy azt mivel éri el, az tök mindegy.
30 év múlva esélyesen a File Exploreren nevelkedett generáció fog szívni majd valami új cuccal. Így megy ez.
(WinAmp-ot mindig is utáltam, pedig WinAmp gen is vagyok )
A tudomány a valóság költészete!
-
BitRider
senior tag
válasz BitRider #52189 üzenetére
Egyébként itt is linkeltem pár ötletet, ezeket nagyon megszerettem. Ilyeneket gyűjtögethetnénk még, mert egyedül nehéz ezeket megtalálni, meg hogy ontopik legyen. Miközben a to-do programokat próbálom tesztelgetni a kérdésem nyomán. Épp a QOwnNotes következik.
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz pilipi #52188 üzenetére
De pont ebben nem erősek azok, akik így fogalmaznak, hogy mintha egérrel nem lehetnénk olyan hatékonyak. Nekem eleve Del, Backspace, Forward, Enter gombok vannak beállítva az oldalgombokon és a scrollom pluszban, illetve használok mouse gesture-öket (StrokesPlus.net), egy bekonfigolt alternatív jobbklikkes menüt (Shell), meg egy gyorsindítót (Flow Launcher).
Egyik kezem állandóan az egéren, másik a billen, és mindkettőt aktívan használom. A jobbklikkes menüben van tömeges átnevező eszköz, a fájlmásolást TeraCopy rakja sorrendbe, és van normális FTP kliensem külön. Tényleg nagyon nem tudjátok elképzelni, milyen a másik világ, amikor nem egy nyomorék duplaoldalas izére vagyok utalva. És még így is csak pislogok amúgy, hogy a 14 évesek mit művelnek amúgy. Egyáltalán nincsenek elveszve kalitka nélkül. De tény, hogy fejlődhetne az Explorer kicsit jobb irányba (a Win 11 nem az)
[ Szerkesztve ]
-
pilipi
aktív tag
válasz Dluinet #52187 üzenetére
Ezt mindeképpen megerősíthetek a saját tapasztalataim alapján is.
Akiket te említettél a digitális bennszülöttek (25 alatt) sajnos digitális alafabéták is legtöbbször(tiszetelt a kivételnek), így nincs igény az akár egér nélküli gyors és hatékony munkára.
Azt amire ők képesek bőven kielégíti bármilyen fájlkezelő is ( csak lássam "mán valahun azt a képet, amit át kell rakjak valahogyan a telóról a pendrájkra").
Mivel a google-t sem használják ( mert nem képesek rá) jönnek ide a PH-ra kérdezgetni, hogy kell a ...., és azt, hogy... ja még azt is szerettem volna.
De be is fejezem az off-ot -
nagyúr
válasz liszi70 #52186 üzenetére
A TC használatát leginkább csak boomerek körében láttam, nagyon ritkán találkozok 40 év alatti TC felhasználóval. A mostani 25 év alattiak körében még példát sem láttám rá, lehet már nem is ismerik. El fog tűnni mint a winamp.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
BitRider
senior tag
válasz pilipi #52184 üzenetére
Kellemetlen, mert egy kétablakos böriből mosolyogtok kifele ránk és még csak tudatában se vagytok ennek. Mindenki használja azt, amit megszokott, én maradok a dedikált programoknál, a fájlkezelést pedig javarészt egérrel intézem + módosító gombokkal.
Csak én nem 2, hanem 6 féle dolgot művelek általában egyszerre (emiatt van egy progi, ami segít abban, hogy queue alapon, sorban történjenek a másolások, dehát cheatelni ér), de ebből is látszik, hogy eleve a követelmények is személyenként változnak.
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
Tudtok ingyenesen normálisan használható to-do managert?
Eddig kettőt ismertem: az ősrégi Task List Guru-t, de az eléggé fapados, egyedül az tetszett benne, hogy tök jól kezeli a feladatokhoz beállított alert-eket. A másik az a TickTick, és bár Android-on használtam egy darabig (most Business Calendar 2 Pro-zok), az asztali programja éppen csak elegendő ingyenesen: naptár nézete már nincs.
Viszont olyan kéne, aminek van naptár nézete, visszatérő feladatokat is kezel és értesíteni is tud a beállított időben. Az ideális kb. a Swift To-Do List lenne, ami amúgy az említett Task List Guru utóda, csak éppen fizetőssé vált (ami szintén nem lenne baj, de nem csak magamnak keresem). Offline és felhő alapú (akár Google Calendar) is érdekelne.
-
nagyúr
válasz csferke #52178 üzenetére
Egyébként igen. Én is a win fájlkezelőjét használom, és tényleg jó lenne, ha több ablak esetén érzékelné hol van az egérkurzor, és arra állna rá. Jó, nem nagy cucc egy kattintás, de kevésbé komfortos. Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy ez valahogy nem állítható be....
Szerintem.
-
BitRider
senior tag
válasz liszi70 #52177 üzenetére
Pont ezt tudja egy normális felület is, csak nem kell parancssort illesztgetni. Semmi nem múlik rajta persze, csak furcsa.
csferke: A fa-struktúra nem is igazán használható. Én pl. több egymás mellé nyitott ablakról beszéltem, úgy pakolászok köztük. Fa-struktúrában böngésszen az, aki parancssoros applikációkat használ.
[ Szerkesztve ]
-
csferke
senior tag
Sziasztok,
visszatérve a TC vs. WinFilekezelő témához.
Ablakok ide-oda, mindaddig amig a Filekezőben kattintgatni kell, hogy aktiv ablakot váltson (fa struktúra és file lista között) addig még a "papir ceruza" is jobb lesz nála.
Mai időkben ha nem tudja érzékelni, hogy hol van a kurzor akkor használhatatlan.
üdv -
nagyúr
válasz BitRider #52176 üzenetére
Egy csomó letöltőt kipróbáltam régebben, ennél maradtam. Folyamatosan frissül, sokat tud, baromi egyszerű és villámgyors. Semmi baj nincs a parancssoros megoldással. 1 kattintás a progira, 1 kattintás a megfelelő sorra, beilleszted a linket és egy enter. Ennyi. És ott a videód vagy a zenéd a mappában, nem csak youtube-ról.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
-
Vesa
veterán
válasz Dluinet #52161 üzenetére
Nekem ugyanez a sor, de én sose tudtam átállni. Mai napig TC-zek, nélküle mintha félkarú lennék a PC előtt. Ez ilyen megszokás dolog, de ha nem látom magam előtt a két ablakot, végem van. Nem beszélve arról, hogy a TC-t billentyűzetről kell kezelni, míg a windows sajátját inkább egérrel, ami nekem sokkal lassabb.
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz Cs1csó #52168 üzenetére
Kicsit teszteltem ezeket... A 3D Youtube Downloader Baromi lassan tölti le és konvertálja a videókat. Egy 1 órás zenével (.m4a) és egy 1 órás videóval (.mp4) próbáltam, és full procihasználat mellett pár százalékig jutottam.
A yt-dlg meg ezt a feladatot párhuzamosan konkrétan 10 mp alatt elvégezte... Ellenben a 4K-is terjedő videó felbontása csak 720-as lett, és nem is nagyon tudtam beállítani, hogy 1440-es legyen. Az audióra viszont jó volt, bár erre a célra a MediaHuman YouTube to MP3 Converter-t sokkal jobban szeretem.
Videóra meg marad a 4K video Downloader+. Ez most egy teljesen új programjuk. Rendesen viszi a dolgokat 4K felbontásig, napi 30-as darabszámig.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BitRider #52165 üzenetére
Fájlokat kell könyvtárba másolni, ezért az ablak egyik oldalán könyvtár van, másik oldalán a fájlok.
De ha mégis több helyre kell másolni, akkor ott a gyorselérés a könyvtárak felső részében és a végső esetben a több ablak között váltok Ctrl+tab -bal.
Nekem is nehéz volt átállni, de ma már nem kívánom vissza a TC-t.
Nem akarom megmondani senkinek a tutit, de jó lenne ha egy hétig kipróbálnák. De programoknál az exportálásnál vagy megnyitásnál amúgy is a win intéző nyílik meg."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
BitRider
senior tag
válasz DrDobos #52159 üzenetére
Igen, Double Commander. Open source és sokkal profibb.
Dluinet: Való igaz, csak 2 vagy több ablakot kell kinyitni egymás mellé. Ez valahogy így nem esik le az embereknek. Ha pakolászok, akkor 2K felbontások elfér 4-5 ablak is kényelmesen, egy kétoldalas filekezelővel nem mennék semmire, az csak korlátozna.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DrDobos #52159 üzenetére
én 15 év (1992-2007) Norton commander (még az 1.0-val kezdetem) / volkov commander / Far Manager / Midnight Commander/ dos navigator / Totalcommander (régen még Windows Commander néven futott) után, 15 éve csak a windows intézőt használom.
Egyszer kell csak átállni."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Most húztam újra a Win10emet, a kérdésem pedig az, hogy van jobb file manager jelenleg, mint a totalcommander? Ezer éve azt hasznalom, de ha van jobb, nyitott vagyok a váltásraSamsung Galaxy A55 5G
-
BitRider
senior tag
válasz tknof1871 #52157 üzenetére
Persze, mert 2017 óta nem fejlesztik... Már az összefoglalóban is a fork-ja (mondhatni "'utóda") található, a yt-dlg. Ez maga a felület, de a letöltésért felelős motornak is van leszármazottja, az pedig a yt-dlp. Ezt a beállításokban tudod átállítani, eleve ott lesz a listában. Érdemes egy update-tel kezdeni, mikor elindítod és minden menni fog szépen.
[ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
Üdv! Youtube-DLG nem frissül, hibaüzenet: HTTP Error 451: Unavailable For Legal Reasons
A Youtube-DLG-nek vége? A wikipedian ezt írják:
In August 2023, German hosting company Uberspace took down the original domain of youtube-dl at their premises and shows a ruling decision of Landgericht Hamburg, a regional German court order, banning the hosting of mere information and the linking to the actual github development pages. The github subdomain webpage remains in place.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Vesa
veterán
A devizaváltás nem egységes árfolyamon történik, tehát attól függ az ár, hogy hol váltod. Ha jól emlékszem, a Wise-nak és a Revolutnál is van olyan lehetőség, hogy megadod az email címedet és küldi a napi árfolyamot. Mivel ők váltanak a legjobban (Revolut vált legjobban, de nagyobb tételnél szivathat eredetvizsgálattal, a Wise kicsit drágább, de nekem még 20-30M váltásnál sem volt gondom vele), szóval mivel ők váltanak legjobban, bőven elég az ő áraikat figyelni. Pár kattintás az egész. Olyat is tudnak (a Wise biztosan), hogy nem csak napi árfolyamot küld, hanem Te is beállíthatsz egy értéket, aminek elérésénél "riaszt" (mailt küld). Ha számlát nyitsz náluk, akkor még automatikusan át is váltja a megadott összeget, ha elérte a beállított árfolyamot. 50+ devizát képes kezelni/váltani. Díjakat is rögtön látod mindkét szolgáltatónál.
-
makoss
veterán
Üdv!
Milyen programot tudnátok ajánlani amivel meg tudnám nézni számítógépem hőmérsékleteit, sebességét?
Lehetőleg ingyenest.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Keresnek egy progit (Win10, Win11 es IOS-re is) ami aozn negyszeru dologra kepes, h jelez nekem ha adott deviza bizonyos szintre emelkedik vagy csokken.
Semmi flanc nemkell csak egy jol kezelheto es kallibralhato egyszeru progi.Tudtok ilyet ajanlani?
P.S.: nem szukseges, de ha tobb devizat is tudna kezelni egyidejuleg az meg jobb lenne.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Én is ezt szeretném, hogy kitakarom, de úgy hogy ne látszódjon a művelet. Ehhez kellene fehér téglalap. Fehér színt, hogy lehet beállítani? Ha teljesen jobbra húzom akkor fekete lesz, de ha teljesen balra, akkor nem fehér, hanem átlátszó. Legjobb lenne a kivágás, érdekes, hogy ezt kihagyták. Persze lehet .pdf-ből nehezebb kivágni, mint egy képből.
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
Ahogy nézem, a verziók egybeesnek a K-Lite Codec Pack-ban lévővel. Eszerint ugyanaz lenne, csak ott pár hetente mellékelik az új verziókat (gondolom, ez a fő béta teszt, hogy miként viselkedik a K-Lite-ban), míg a GitHUB oldalon ritkábban. De folyamatos fejlesztés alatt van, az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
-
gborisz
tag
Sziasztok!
Egy olyan mp3 playert keresnék, ami tud egyszerre két külön eszközre 2 különböző kimenetet küldeni, pl. két külön ablakból/playlistből. (Úgy értem, hogy 1.mp3 szól az alaplapi chipen keresztül a speakeren/fülhallgatóban, 2.mp3 pedig szól az usb-be dugott dongle-on keresztül egy másik hangszórón/fülesen). Elsősorban linuxos lenne jó, de ha csak windowsos van, meg oldom azt is valahogy.
Köszönöm
-
lanszelot
addikt
válasz King Unique #52132 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek
Az MBR megoldotta a problémát. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Van olyan ingyenes .pdf szerkesztő program, amivel tudok részeket törölni fájlból?
-
mezis
félisten
-
phrenetiX
tag
Sziasztok! Lett egy érintőkijelzős, hajtogatható laptopom, aktív tollal. Olyan programot keresek, ami a kézzel írt szöveget formázható, másolható géppel írt szöveggé alakítja. Létezik egyáltalán ilyen?
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
King Unique
titán
válasz lanszelot #52130 üzenetére
Dehogynem jó a Rufus, csak tudni kellene használni, eltalálni az MBR - BIOS (CSM) / UEFI és GPT - UEFI (csak UEFI, nincs CSM) 2 db opció közül a megfelelőt, legacy BIOS-os PC-hez értelemszerűen az előbbit...
Másik opció a Windows telepítés menete bejegyzésben leírtak mintára 3rd party program használata nélkül simán csak felcsatolni az ISO-fájlt a fájlkezelőben, majd a tartalmát 1:1-ben a FAT32 / NTFS fájlrendszerre formázott pendrive-ra másolni, + szükség esetén (ha nem bootolna) aktívvá tenni a pendrive-on lévő partíciót.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Hello,
Hirens boot usb-t hogy tudok készíteni?
Rufus nem jó, mert azzal csak uefi -hez lehet, és a laptoponon bios van. Kiírja hogy rufus miatt ez csak uefi -vel működik.Azért hirens, mert az elfér 4GB -n . Medicat minimum 32GB kell.
Cpu, gpu hőmérsékletét érdekel, azért kell. /Új hűtő kellett bele, és tesztelném, hogy jól lett e össze rakva.
Nincs meghajtó benne, nincs op rendszer, se semmi. Tehát live usb kell. -
BitRider
senior tag
válasz sfdrakex #52126 üzenetére
Nem jól olvastam a kérdésed, nem akartam ilyen ellenkező lenni. De szóval jah, ha bármi hasonlónak van értelme, akkor az csak ez a K-Lite az azóta frissülgető MPC-HC miatt. Össz-vissz pár LAV filtert állít be, meg az opcionális dolgokat.
A BE nálam eléggé bugos volt, és már nem emlékszem mi volt az idegesítő nyűgje, de csak nem bírták javítani. A HC érezhetően modernebb. Már az AV1, a Dolby Vision meg a mindenféle 3D tartalmakat is megemészti stb.
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz sfdrakex #52126 üzenetére
Ez nem igaz, nézd meg! Arra való, hogy az MPC-HC-t bekonfigolja, és semmiféle szemetet nem tartalmaz. Segít a fájltársításban, meg az ajánlott csomagban az extra renderer beállításában. Egy bitet sem hagy fent, ha uninstallálod.
Érdemes végigolvasni, hogy melyik csomag mit tartalmaz. A Basic-nek nyilván nincs értelme, mert abban nincs benne a player. A Standard a legtöbbeknek tökéletes, én meg kísérleteztem a Full-ban lévő MadVR-rel, ami nekem nagyob bejött. Az Icaros ThumbnailProvider pedig a Win által nem támogatott fájltípusokon is képes thumbnail-t generálni, nagyjából ennyi az extra - de ez is opcionális telepítés közben.
Igazából egy kényelmi csomag, hogy a legjobban belőhesd a player-t és utána az újabb telepítőkkel egy klikkel frissíthesd azt.
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
Pont a minap akadtam bele a SimplySync Backup-ba. Több mappát bekonfigurálhatsz mentésre vagy tükrözésre (utóbbi esetén törli azt, ami nincs már jelen a forrás mappádban), és egy klikkel vagy automatizálva tudod futtatni. Ennél egyszerűbb progi nincs a témában. Ha ennél komolyabb kell, akkor SyncBackFree.
-
BitRider
senior tag
Folyamatos fejlesztés alatt áll a K-Lite Codec Pack részeként. Changelog
Szerintem a legjobb pakk és lejátszó, a telepítő szépen összekonfigurálja a dolgokat, majd a fast update funkció instant tudja frissíteni a komponenseket egy-egy újabb telepítővel. Valójában erre való a csomag, nyilván nem a plusz codek-ek miatt. Én ráadásul MadVR-rel használom (ez a Full variáns része), láthatóan szebb képe van, mint defaulton.
Cserébe én a BE verzióban csalódtam - és sokáig inkább abból nem volt új verzió. Látom, ez azóta változott és egy 2023 júliusi a legújabb stabil. Igazából mindkettő teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
válasz tothbe #52122 üzenetére
#52120 ollie
Köszönöm! Így már értem!#52121 woodworm
#52122 tothbe
Örülök, ha legalább az ingerküszöbötök elérte a gondolatom megosztása. Továbbra is tartom, hogy egyértelműen és egyszerűen feltett kérdésre, ugyanilyen, nem fals választ ildomos írni. Ha valaki úgy akar válaszolni, hogy a felét el sem olvassa a kérdésből, inkább tartsa meg magának.
Mivel nem böngésző specifikus a kérdés, így nem gondolom, hogy effektíven ott a helye. Persze lehet tévedek.[ Szerkesztve ]
-
tothbe
addikt
válasz woodworm #52121 üzenetére
Felesleges. Nyomtató topikban pontosan ugyanezt a dumát lökte be, mert nem tetszett neki, amit javasoltak. Egy "bocsi, akkor felteszem másképp" vagy egy "pontosítanám a kérdést" mennyivel értelmesebben hangzana helyette. Nem mindíg a tükör görbe ugye....
[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe
-
mickemoto
őstag
Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan ingyenes programot amivel egy külső HDD-n win10 alól törölni tudnám a duplikált fájlokat? Eddig akárhány programot próbáltam egyik sem jutott tovább a keresésen. Törölni egyikkel sem sikerült.
-
zsoltip
őstag
Köszönöm a választ, de 2 válasz érdem nélkül, úgy, hogy az alapkérdésemben benne van minden lényegei elem, értelmetlen, és topikszennyező. Fussunk neki újra...
MS Edge kerül beállításra, mint default PDF olvasó, úgy a jobb klikk context menüben nincs Nyomtatás opió. Sem egy, sem több fájl együdejű kijelölésével.
Ez "feature és nem bug", vagy orvosolható? -
-=MrLF=-
senior tag
válasz zsoltip #52115 üzenetére
röviden: telepítesz egy olvasót pl Adobe Reader és pdf kiterjesztést hozzá rendeled
hosszabb:
Adobe Reader telepítése leírás: [link]
vagy közvetlen letöltése: [link]
fájltípusok hozzárendelése: [link]
vagy start menü gomb és beírod "fájltípusok" (ez keresés lesz)
az első találat: "Fájltípusok alapértelmezett alkalmazásinak megadása"
itt lemész egészed a .pdf -ig!
utána beállítod a .pdf után a telepített programot azaz az Adobe Reader-t.szerk.:
A [#52116] linkelt programot ugyan így kell hozzárendelni, olvasót szabadon választhatsz![ Szerkesztve ]
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Ha nem a "kb. standard" Adobe Reader, hanem MS Edge kerül beállításra, mint default PDF olvasó, úgy a jobb klikk context menüben nincs Nyomtatás opió. Sem egy, sem több fájl együdejű kijelölésével.
Ez "feature és nem bug", vagy orvosolható? -
-
válasz enginev3.0 #52109 üzenetére
Ha nem ijedsz meg a karakteres felülettől, és a live linuxtól, akkor Clonezilla a barátod. [link]
A másik lehetőség, hogy fogod kedvenc lemezkép készítő programodat (pl. aomei backupper), és az A gép megfelelő meghajtójáról készítesz egy lemezképet pl. egy külső lemezre, vagy NAS-ra(egy 3. gépre, aminek megfelelő kapacitása van, és eléri mindkét gép). Ezt a lemezképet pedig már fel tudod írni a B gép megfelelő lemezére.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Van olyan program amivel ssdt tudok klonozni de úgy hogy a két SSD két külön gépben van de egy hálózaton?!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
FreeFileSync, DSynchronize, vagy pl. az Aomei Backupper is képes rá.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
atala
addikt
Tudnátok ajánlani olyan programot ami elvégzi automatikusan több mappa szinkronizálását egy másik meghajtóra? Nem a felhőbe.
Konkrétan azt szeretném, hogy az SSD-n lévő fontosabb fájlok, meglegyenek egy merevlemezen is.
Olyasmire gondolok mint a google drive szinkronizálás, csak nem a felhőbe, hanem egy merevlemezre.Azért nem jó a felhő, mert 20-30 GB-ról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz w.miki #52103 üzenetére
- Film: MPC-HC
- Képnéző: irfanview + all plugins, hogy mindent vigyen
- Zene és konvertálása: foobar2000
- Youtube-ról mp3-ba: Media Human
- Spec Vágólap és egér nekem nem kell.
- Uninstaller ugyanúgy a Revo, de csak, ha komplexebb programot kell eltávolítani, mint vírusírtó, office, videóvágó stb..., hogy tényleg ne maradjon nyoma.
- illetve a PDF24 is nagyon jó és gyakran használt cucc, akár ad-hoc online, ha nem saját gépen vagyok... vagy a telepített változata a saját gépeken.
- továbbá Win7 után érdemes a onedrive-ot is jobban belakni, mert hasznos és jó segítség a MS gyári felhője, különösen, ha MS-office is van.nézz szét a neszetools.hu - n. Kipróbált programok többféle telepítővel, rövid leírással és frissítve.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
w.miki
veterán
Ezekre a feladatokra mit használtok?
Én ezeket Win7 alatt, de most átmentem 10-re, ott nem feltétlenül ezek a jobbak.
Film nézés: GomPlayer (már tele van reklámmal)
KépNéző: XnView
Vágólap kezelés: ClipX
Egér gomb beállítás: X-Mouse Button Control
Uninstaller: Revo UninstallerOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest