- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- eBay
- Milyen program, ami...?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Játékfejlesztés
- Bitcoin topic
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteletem,
Mivel a SUMo, és a DUMo megszűnt (a progi letölthető működNE, de mivel a kcsoftware.com is megszűnt, így nem tud hazatelefonálni infókért ezért offff), software updates monitor, és driver updates monitor, erre keresnék alternatívát, és portable-t ha lehetne.. tudtok ilyet esetleg? Nagyon megköszönném ha segítenétek.. Előre is
köszönöm ![ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
Tiszteltem,
Windows11 legújabb 2hxx szeptemberi msdn build.....verziójában nem tudom a több évtizede megszokott, IrfanView-emet a fájlokhoz társítani..Win10 ről most tértem át. Ms sotreból kiválasztva sem, önálló telepítésként sem engedi. találtam cikket ami, a registry matatástól a jó isten tudja még min át, megoldja, de nincs hozzá kedvem. Van esetleg ötletetek ami ilyen képnéző, és ilyen gyors, és egyszerű is..és csípőből megy neki a fájl társítás is ? Tudnátok mondani egy jó? Megköszönném.. Talán HoneyView.. ? -
degec
senior tag
válasz Dluinet #51814 üzenetére
Keepass-t hogy használod? én ott tárolom oké, de mindíg megnyit és beillesztgeted ?
Keepassxcvel marháskodtam, okés, de az is megnyit böngészőbe belépésnél pl webshop újra megnyit, plugin nem akarja beilleszteni, keepassxc-n programon belül gomb megnyom begépeli és akkor oké. elég fura.. vagy persze valamit rosszul csinálok.. -
degec
senior tag
Tisztelet,
Milyen olyan teljesen ingyenes alternatíva van a Roboform, jelszó megőrző (""beillesztő"") helyett ? Tud valaki ilyet ? Felhő alapú nem kellene, és természetesen windows alá.. KeePass az csak megőriz, webshopos vásárlásnál pl nem illeszti be automatice.. Böngészőbe eltárolt könnyű, kényelmes de nem olyan biztonságos megoldásról szoknék le..Köszönöm előre is ! -
degec
senior tag
Tisztelet,
Mivel lehet ezen hibák javításait ellenőrizni ? Intel procik sebezhetőségei:
[link]Spectre és Meltdownra van két programom is, az oké inspectre pl.. de a többire, mi írja ezt ki hogy javitva stb.. ? Honnan tudom hogy oké-e a helyzet..Köszönöm !
-
degec
senior tag
Tiszteletet !
Megnézne nekem valamit valaki [link] portable nem virusos..nod sosem visít..ez egy facebook és más csetprogram alternatíva. Kettővel ezelőttig használtam gond nélkül, de az utóbbi frissítés óta, master paswordért visít a főképernyőn amit sosem adtam meg és generáltam, nem tudok vele mit kezdeni, most vagy én vagyok hüje vagy én ? másnak is masterpass-al akar indítani, és azt honnan szívjam ki?
Amúgy ajánlanám is mert szuper progi !!!
[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
Tisztelet !
Ilyen program kéne free-be! valakinek ötlet? ebből a funkciógazdag programból leginkább az kéne: hogy óra mellett ilyen számokkal nyilakkal is mutassa az aktuális le-fel töltési sebességet.. van valakinek ötlete ? HELP THX ! [link] bal felső főképen kéne ilyen.Köszönöm !
-
degec
senior tag
Tiszteletem !
..milyen program ami..böngészőben win10-en futó fb messengert ""kiharapja"" egy külön progiba.. és ráadásul még portable is--> kéne..
Ebbe kérnék segítséget pls..
Amit eddig próbáltam:http://rambox.pro/ hááát jajj, nem jött be..Köszönöm szépen !
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON